mastoras007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 καλησπέρα. τον τελευταίο καιρό στον σέρβερ που έχω μου πέταξε 2-3 φορές κάποιους σκληρούς τους οποιους αντικατέστησα σήμερα που άλλαζα έναν απο αυτούς παρατήρησα οτι είναι πολύ ζεστοι. Επήσης παρατήρησα οτι εχει μπεί λάθος ο ανεμηστήρας της πάνω πλευράς ο οποιος έβαζε αέρα μέσα στο κουτι ενώ ο ανεμιστήρασ στο πλάι έβγαζε..με αποτέλεσμα ο πάνω να βάζει και ο αέρας που έμπαινε να βγαίνει κατευθείαν απο τον πλαινό που εχει δίπλα του και έτσι οι σκλοιί δίσκοι που είναι απο την άλη πλευρά του κουτιού να μήν έχουν καμία επαφή με αέρα. Η φώτο είναι απο το ιντερνετ γιατί δέν είχα κινιτό επάνω μου όταν έκανα τη δουλειά.με μπλέ είναι η ροή του αέρα που έχει... Στους σκληρούς δίσκους δέν έχει υποδοχή για ανεμιστήρα,εκτός και άν δέν το έχω πάρει χαμπάρι γιατι τον ανοίγω σπάνια και δέν σκαλίζω κάνω τη δουλεια που θέλω και τον ξανακλείνω.Υπάρχει περίπτωση να μήν έχει υποδοχή το κουτί για ανεμιστήρα πίσο απο τους σκληρους εκει που δειχνουν τα βελάκια? Η σωστη τοποθέτηση των ανεμιστήρων ποιά είναι?να βγάζουν όλοι αέρα προς τα έξω οσοι είναι αριστερα και πάνω και όσοι είναι πίσο απο τους σκληρούς να βάζουν? Πείτε μου λίγο την γνώμη σας Ο ανεμηστήρας 1 βγάζει αέρα προς τα έξω απο το κουτί και ο 2 βάζει αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγω τους ανεμιστήρες τους έχω ως εξής , 3 στην επάνω μεριά να βγάζουν αέρα προς τα έξω ενας πίσως να βγάζει επίσης αέρα προς τα έξω , ανεμιστήρες μπροστά αλλα και στο κατω μέρος του κουτιού να βάζουν φρέσκο άερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγω τους ανεμιστήρες τους έχω ως εξής , 3 στην επάνω μεριά να βγάζουν αέρα προς τα έξω ενας πίσως να βγάζει επίσης αέρα προς τα έξω , ανεμιστήρες μπροστά αλλα και στο κατω μέρος του κουτιού να βάζουν φρέσκο άερα Ετσι πρέπει..απο την μια να μπαίνει και απο την άλη να βγαίνει..εμένα ήταν εντελος λάθος στην ουσία οι σκληροι δέν είχαν καθόλου ψύξη..Τωρα γύρισα ανπαποδα αυτόν απο πάνω και βγάζει αέρα αλλα είναι αδύναμος και έχει λίγεσ στροφές οπότε παρήγειλα αυτόν εδώ http://www.e-shop.gr/coolermaster-r4-l2r-20ag-r2-sickleflow-120mm-green-led-fan-p-PER.806219που εχει και φώς για να καταλαβαίνω αμέσος οτι λειτουργεί ο σερβερ μιάς και δέν του έχω καθόλου ο΄θονη συνδεδεμένη. Επήσης ξέχασα να αναφέρω οτι έχει και μια υποδοχή στο πλάι στο καπάκι που βγαίνει εκεί δέν είχε ανεμιστήρα καθόλου και την καπάκοσα με ένα χαρτί ετσι ώστε να αναγκάσω τον αέρα που βγάζουν εξω οι 2 ανεμηστήρες+ το τρωφοδωτικό να μπαίνει απο την μερια των σκληρών. Παρηγειλα και για εκεί ανεμηστήρα 10cm και αυτός πρέπει να βγάζει ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Σημερα παρέλαβα τους 2 ανεμηστήρες απο το eshop.. Μου εστειλαν αντί για 12άρι 10άρι αυτό εδώ δηλαδή σε 10cm και οχι 12 http://www.e-shop.gr/coolermaster-r4-l2r-20ag-r2-sickleflow-120mm-green-led-fan-p-PER.806219το περίεργο όμος είναι οτι δέν υπάρχει στο σιτε τους ο 10ρης...άντε πάλι στο eshop άντε πάλι πόσες μέρες μέχρι να γυρίσει και να ξανα επιστρέψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Με μπερδεψες λιγο επανω λες μια οτι πηρες 12αρι μια οτι πηρες 10αρι ανεμηστηρα Τι ανεμηστηρα χρειαζοσουν και τι σου εστειλαν ? οι ανεμηστηρες που παρεθεσες βγαινουν μονο σε 12αρι αλλα κατι ειδες λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Λοιπόν ήθελα 1 δωδεκάρη για το πάνω μέρος του κουτιού μου και 1 10άρι για το πλαινό.. Αυτοι μου στείλαν 2 10άριδες..αυτος που εχω στο λίνκ είναι δωδεκάρης ηρθε οπος τον βλέπεις στο λινκ αλλα είναι 10cm και οχι 12.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skopelmix Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 http://www.e-shop.gr/pc-cooling-l?table=PER&category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3&category2=%C4%C9%D3%CA%CF%D5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν έχει νόημα αυτό που έχεις κάνει.. Η corsair τοποθετούσε έτσι το φουρφουρι στην ψήκτρα για να έχει καλύτερη απόδοση,αλλά ήταν και εισαγωγή,δηλαδή ο στόχος της ήταν το ψυγείο να παίρνει φρέσκο αέρα απ'εξω. τώρα σε pull μόνο κατεύθυνση έχεις την μισή περίπου απόδοση. Πέρνα λοιπόν το φουρφουρι πίσω από το ψυγείο να γίνει push και τον πάνω καντον και αυτόν out έτσι θα βοηθήσεις το In στους δίσκους,που έτσι και αλλιώς όμως αυτού του είδους τα μηχανήματα πρέπει να λειτουργούν σε κλιματιζόμενο χώρο,η σε πιο σύγχρονα κουτιά που σου δίνουν περισσότερες δυνατότητες ψύξης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν τιθετε θέμα κλιματιζόμενου χώρου ο σέρβερ είναι απλός και εξημπειρετει δικτιο υπολογιστών με μικρές απαιτήσεις εργασίας του σερβερ. Ανεμηστήρας να δίνει αέρα στους σκληρούς θα μπεί αλλα γιατί λές οτι δέν έχει νόημα αυτο που έκανα? Μια χαρά ψυχονται και τώρα ο αέρας περνάει απο τους σκληρους στην μία πλευρα του κουτιου και βγαίνει απο την άλη απο τους 3 ανημηστήρες που βγάζουν.μια χαρά νόημα έχει..αν ρουφάς απο το καλαμάκι περάνει αέρας σε όλι το καλαμάκι,βα κάποιος σπρόχνει αέρα απο την άλη μερία θα περνάει περισότερος και ποιο άνετα αλλα και στης 2 περιπτώσεις θα περνάει αέρας είναι αποδοτικό και έχει νόημα..άλλα όχι ολοκληρομένο. Εντομεταξύ στο εσηοπ που πήγα πίσο τον ανεμιστήρα που κάναν λάθος επέμενε οτι είναι 12άρης..εγώ επέμενα πος δέν είναι και του έλεγα βγάλε χάρακα να το μετρήσεις και δέ είχε..το κουτί έγραφε επάνω διαστάσεις 120mm αλλα δέν ήταν!είμαι 100% σίγουρος οτι δέν ήταν 12 άρης,,εκτός άν μετρούσαν το 12cm διαγώνια στης τρύπες..ενας noname που πήρα 10ρης ηταν 10 cm οι αποστασεις των βίδων και μπήκε μιά χαρα στη θέση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν τιθετε θέμα κλιματιζόμενου χώρου ο σέρβερ είναι απλός και εξημπειρετει δικτιο υπολογιστών με μικρές απαιτήσεις εργασίας του σερβερ. Ανεμηστήρας να δίνει αέρα στους σκληρούς θα μπεί αλλα γιατί λές οτι δέν έχει νόημα αυτο που έκανα? Μια χαρά ψυχονται και τώρα ο αέρας περνάει απο τους σκληρους στην μία πλευρα του κουτιου και βγαίνει απο την άλη απο τους 3 ανημηστήρες που βγάζουν.μια χαρά νόημα έχει..αν ρουφάς απο το καλαμάκι περάνει αέρας σε όλι το καλαμάκι,βα κάποιος σπρόχνει αέρα απο την άλη μερία θα περνάει περισότερος και ποιο άνετα αλλα και στης 2 περιπτώσεις θα περνάει αέρας είναι αποδοτικό και έχει νόημα..άλλα όχι ολοκληρομένο. Εντομεταξύ στο εσηοπ που πήγα πίσο τον ανεμιστήρα που κάναν λάθος επέμενε οτι είναι 12άρης..εγώ επέμενα πος δέν είναι και του έλεγα βγάλε χάρακα να το μετρήσεις και δέ είχε..το κουτί έγραφε επάνω διαστάσεις 120mm αλλα δέν ήταν!είμαι 100% σίγουρος οτι δέν ήταν 12 άρης,,εκτός άν μετρούσαν το 12cm διαγώνια στης τρύπες..ενας noname που πήρα 10ρης ηταν 10 cm οι αποστασεις των βίδων και μπήκε μιά χαρα στη θέση του. Μπερδευεσαι καπου 12εκατοστα δεν ειναι τρυπα σε τρυπα αλλα ολο το πλαστικο μαλλον εσυ κανεις λαθος και οχι το eshop η συγκεκριμενη σειρα ανεμηστηρων βγαινει αποκλειστικα σε 12Cm , οι ανεμηστηρες 12cm τρυπα κεντρο με κεντρο ειναι αποσταση 104.5mm , αν εσυ μετρησες τρυπα με τρυπα για ανεμηστρα τοτε κατα πασα πιθανοτητα θελεις 14cm ανεμηστηρα και οχι 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 τοτε γιατί ο 10άρης που πήρα ο οποιος είναι στην κατηγορία 10cm έχει απόσταστη 10cm τρυπα με τρύπα? Γιατι παρήγειλα αυτον το 10άρη και τον 12άρη μου ηρθαν 2 ίδιου ανεμιστήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 τοτε γιατί ο 10άρης που πήρα ο οποιος είναι στην κατηγορία 10cm έχει απόσταστη 10cm τρυπα με τρύπα? Γιατι παρήγειλα αυτον το 10άρη και τον 12άρη μου ηρθαν 2 ίδιου ανεμιστήρες? κατι κανεις λαθος για ακομα μια φορα ο ανεμηστηρας του Link βγαινει μονο σε 12 εκατοστα (12 εκατοστα οπως βλεπεις στην εικονα ειναι απο ακρη σε ακρη οχι τρυπα σε τρυπα ο ανεμηστηρας της φωτογραφιας ειναι ιδιοας με αυτον που πηρες Αυτο που λες ειναι πρακτικα αδυνατο ενας ανεμηστηρας 10 εκατοστα να εχει τρυπα με τρυπα 10 εκατοστα , οι βιδα τη πιανουν δηλαδη στον αερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skopelmix Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Οι ανεμιστήρες 120mm είναι 120.0+/-0.5mm απο ΑΚΡΗ σε ΑΚΡΗ ή 100.5 +/- 0.3mm απο ΤΡΥΠΑ σε ΤΡΥΠΑ όλες οι εταιρείες στον πλανήτη γη έτσι τους φτίαχνουν.Απο τρύπα σε τρύπα 124.5 +/-0.5 είναι οι 140mm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Οι ανεμιστήρες 120mm είναι 120.0+/-0.5mm απο ΑΚΡΗ σε ΑΚΡΗ ή 100.5 +/- 0.3mm απο ΤΡΥΠΑ σε ΤΡΥΠΑ όλες οι εταιρείες στον πλανήτη γη έτσι τους φτίαχνουν.Απο τρύπα σε τρύπα 124.5 +/-0.5 είναι οι 140mm. Το ξερω το προτυπο για την ακριβεια ειναι 104.5 κεντρο τρυπα με τρυπα στους 12cm τοτε γιατί ο 10άρης που πήρα ο οποιος είναι στην κατηγορία 10cm έχει απόσταστη 10cm τρυπα με τρύπα? Τωρα βαριεμε να κατσω να βρω ποσο θα ειναι οι 10αριδες τρυπα σε τρυπα αλλα αποκλειτε να εχει τρυπα ο φιλος εδω λεει οτι αποσταση τρυπα με τρυπα ηταν 10 εκατοστα και εβαλε ανεμηστηρα 100μμ Αν εννοει αυτους τους ανεμηστηρες ειναι 100αριδες και εχουν ΚΑΙ τρυπες για να μπουνε σε θεση 92μμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 λοιπον παιδια μόλις μπήκα στο λογαριαμο μου στο εσηοπ να δω τι παραγελία έκανα. Ειναι καθαρα δικό μου λάθος....τελικα ειχα παραγείλει 12 12άριδες...νομιζα οτι ο ένας ηταν 10άρης...έκανα εγώ λάθος παραγγελιά δέν ξέρω πώς τα κατάφερα. Οποτε πήρα 2 12άρηδες αλλα μου έκανε μονο ο ένας..ο άλος πάνω που θέλω τι είναι?έχει απόσταση τρύπας με τρύπα 12cm...οποτε είναι 14άρης?? ο ρε μπέρδεμα..και επέμενα στο εσηοπ αυτος εδώ γράφει 12άρης αλλα είναι 10άρης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα