Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα, ανοίγω σήμερα το PC, πάω να μπω στον λογαριασμό μου (ο οποίος ειναι και ο μόνος λογαριασμός διαχειριστή) και αφού βάλω κωδικό, κάνει loading λιγη ώρα εμφανίζοντας το "Καλώς ορίσατε" και μετά μου βγάζει συνεχώς το μνμ του τίτλου. Προφανώς και δεν άλλαξα κωδικό, ούτε και υπάρχει θέμα με CapsLock, αφού ο κωδικος είναι μόνο αριθμητικός.
Το θέμα είναι τώρα, ότι έχω ενεργοποιημένο τον Guest λογαριασμό (στον οποίο μπαίνει κανονικα), ο οποίος όμως δεν έχει δικαιώματα διαχείρισης. Έτσι όταν πάω να ανοίξω τα αρχεία του λογαριασμού μου (μέσα από τον Guest), μου ζητάει κωδικό, τον οποίο και βάζω αλλά παίρνω πάλι το ίδιο περίπου μνμ... Υπάρχει καμία περίπτωση να το σώσουμε και να ανοίξει ο λογαριασμός?
Να πώ ότι έκανα και μία εκκίνηση επιδιόρθωσης των Windows, αλλά και πάλι τα ίδια...

Δημοσ.

Να μας έλεγες βρε maylo και τι windows έχεις!!!

Αν είναι xp professional πάτα δύο φορές ctrl+alt+delete στην οθόνη με τους χρήστες για να αλλάξει σε κλασσική εμφάνιση και δώσε σαν όνομα χρήστη administrator. Αν κατά την εγκατάσταση δεν έβαλες κωδικό για admin θα σου ανοίξει κανονικά.

Για vista/7 πρέπει να ακολουθήσεις άλλη οδό. Δοκίμασε με το stisky keys (2ο λινκ). Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το dvd εγκατάστασης των windows. Το 2ο λινκ έχει και φωτογραφίες.

Μια τελευταία λύση είναι να μηδενίσεις τον κωδικό με το erd commander.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι όντως, έχεις δίκιο...Windows 7 έχω....
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια, διάβασα και τις δύο προτάσεις, θα ξεκινήσω με το stisky key και θα ενημερώσω...

EDIT: Προσπάθησα να κάνω αυτά που γράφει στο 2ο link, αλλά μου βγάζει συνεχώς, όταν γράφω την εντολή, ότι δεν μπορεί το σύστημα να εντοπίσει αυτή τη διαδρομή αρχείου. Παρόλα αυτά, όταν ανοίγω κανονικά τα windows, το αρχείο sethc.exe βρίσκετε στο συγκεκριμένο directory[!?] τώρα τι παίζει και δεν μπορεί να το εντοπίσει μέσω comand prompt δε ξέρω...
Θα συνεχίσω μάλλον με την επιλογή του SPANK και βλέπουμε....

EDIT_2: Τελικά λύθηκε το θέμα με τη χρήση των stisky keys. Αρχικά δεν μπορούσε να βρει τη διαδρομή αρχείου, γιατί παρόλο που τα Windows ήταν στον C όταν έκανα boot απ το flashακι, τον έβλεπε σαν E και δεν το είχα προσέξει.. Οπότε άλλαξα από C->Ε στην εντολή και όλα μια χαρά!

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!

Επεξ/σία από maylo
Δημοσ.

Αχ αυτά τα path.

Βασικά δεν περίμενα να ασχοληθείς με το skticky γιατί οι περισσότεροι όταν βλέπουν το command prompt παθαίνουν prompto-fobia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...