Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταζομαι τον τιτλο τον εχετε δει 1000 φορες. :P Δυστηχως το Deathadder 2013 τα εφτυσε χθες (μετα απο 8 μηνων χαλαρης χρησης  :mad: ). Οποτε ειμαι σε αναζητηση ποντικιου και παλι.

Κυρια προυποθεση να μην ειναι Razer... Πραγματικα δεν την ξανακουμπαω αυτη την εταιρια.

Λοιπον εχω μεγαλα χερια οποτε παμε κατι σε σχημα του deathadder. Δεν με ενδιαφερουνε τα macros καθολου. Budget ταβανι 50 €. 

Ακουω τις προτασεις σας!  :-)

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω τον λογο να παρεις gaming χωρις macro.
Λιγο παραπανω dpi?
Το χρειαζεσαι και για σχεδιαστικούς λογους?

Δημοσ.

Φανταζομαι τον τιτλο τον εχετε δει 1000 φορες. :P Δυστηχως το Deathadder 2013 τα εφτυσε χθες (μετα απο 8 μηνων χαλαρης χρησης  :mad: ). Οποτε ειμαι σε αναζητηση ποντικιου και παλι.

Κυρια προυποθεση να μην ειναι Razer... Πραγματικα δεν την ξανακουμπαω αυτη την εταιρια.

Λοιπον εχω μεγαλα χερια οποτε παμε κατι σε σχημα του deathadder. Δεν με ενδιαφερουνε τα macros καθολου. Budget ταβανι 50 €. 

Ακουω τις προτασεις σας!  :-)

Πηγαινε το για επισκευη. Εντος εγγυησης δεν είναι....; Καλά για μια φορά μην κατακρίνεις μια ολόκληρη εταιρία. εχω 3 ποντικια σε hardcore gaming και ειναι σκυλιά εδω και 6χρόνια.

Επίσης δεν ειπες γιατί το θέλεις;

τα μεγάλα καλά ποντίκια είναι συνήθως 50πλας τιμή

Δημοσ.

Ναι σορρυ εχετε δικιο. 

Λοιπον την Razer φυσικα δεν την κρινω μονο και μονο απο ενα mouse που μου χαλασε. Εχει χαλασει ηδη στα χερια μου ενα Blackwindow chroma καθως και ενα Mamba ενος φιλου μου (το mamba βασικα χανοτανε η δυνδεση και παρολο που το αντικατεστησε παλι εκανε τα ιδια, τεσπα) 

Βασικα ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο και χλωμο το κοβω να το στελνω πισω. Επισκευη δεν ξερω που να απευθυνθω, αλλα αν γινεται και με χαμηλο κοστος τοτε θα το φτιαξω ναι. Θελουνε αλλαγει τα switches του mouse.

Λοιπον παιχνιδια παιζω κυριως. Παιχνιδια οπως Starcraft 2, Dota 2, κανα ξεκαρφωτο RTS και κανα FPS. To Deathadder μπορει να το βριζω αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξαναπετυχει mouse να μου καθετε τοσο καλα στο χερι.

Με λιγο ψαξιμο ειδα το CoolerMaster Mizar. Αξιζει? Φενεται οκ απο μεγεθος και εχω διαβασει καλες κριτηκες.

Εγγυηση δεν εχει? 8 μηνες το εχεις μονο

Ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο και οχι απο μαγαζι. Ηταν τοτε που ειχα βγαλει prepaid καρτα και εκανα καποια τραγικα λαθη (οπως να αγορασω πραγματα απο εξωτερικο απευθειας απο καρτα και οχι απο Paypal) Εννοειται οτι αν σου χαλασει κανουνε τον κινεζο ολοι.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/5500396/Logitech-G402-Hyperion-Fury-Ultra-fast-Fps.html?from=autocomplete&keyphrase=logitech+g402

απο τι βλεπω το εχει προσφορα το polytope  στα 55 απο 70 που ειναι το επομενο μαγαζι.

Εγω το εχω ενα 3μηνο και ειμαι 100% ευχαριστημενος οσο για  after sale support τι να λεμε,logitech τπτ αλλο!

εγω το ειχα παρει απο πλαισιο που ειχε 3 χρονια εγγυηση και το ειχε στα 60 τοτε αλλα δεν το βλεπω τωρα,μπορεις να ριξεις ενα τηλ να δεις τι παιζει!αλλιως πας γρηγορα στο polytope!

Δημοσ.

Ναι,ξαναρωταω εγω:
Gaming mouse χωρις να σε νοιαζουν macro,γιατι?
Για τα λαμπακια και λιγο  παραπανω dpi?
Aμα θες με το ζορι να ειναι "gaming",εχει και τα τυπου gaming με 10-20 ευρω.

Δημοσ.

Ρίξε και μια ματιά στο Rival. Αν και λίγο πιο ακριβό από το budget που έχεις θεωρώ πως τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

Επίσης ο αντικαταστάτης του deathadder για εμένα είναι το A4TECH που χρησιμοποιώ τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Παρόμοιος σχεδιασμός με το deathadder, αρκετά στιβαρό αλλά λίγο μικρότερο σε σχέση με το deathadder.

Προσωπική εμπειρία με την razer http://www.insomnia.gr/topic/556635-deathadder-double-clicks/και ο λόγος που την ρίχνω άκυρο.

Δημοσ.

Ναι,ξαναρωταω εγω:

Gaming mouse χωρις να σε νοιαζουν macro,γιατι?

Για τα λαμπακια και λιγο  παραπανω dpi?

Aμα θες με το ζορι να ειναι "gaming",εχει και τα τυπου gaming με 10-20 ευρω.

Ισως δεν το διατυπωσα σωστα. Εννοω δεν θελω να εχει εξτρα κουμπακια για Macros γιατι με ενοχλουνε αφανταστα. Αν παιρνει μακρος στα στανταρ κουμπια τοτε ευπροσδεκτο!

Ρίξε και μια ματιά στο Rival. Αν και λίγο πιο ακριβό από το budget που έχεις θεωρώ πως τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

Επίσης ο αντικαταστάτης του deathadder για εμένα είναι το A4TECH που χρησιμοποιώ τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Παρόμοιος σχεδιασμός με το deathadder, αρκετά στιβαρό αλλά λίγο μικρότερο σε σχέση με το deathadder.

Προσωπική εμπειρία με την razer http://www.insomnia.gr/topic/556635-deathadder-double-clicks/και ο λόγος που την ρίχνω άκυρο.

To Rival μου αρεσε πολυ αλλα δεν εχω ακουσει και τοσο καλα σχολια. Εχω διαβασει οτι ο κερσορας μεταπιδαει σε ακυρες στηγμες σε ακυρα σημεια. Επισεις φθειρεται πολυ ευκολα το μαλακο πλαστικο.

Το δε A4tech πολυ καλο σχημα εχει αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειμαι διατεθιμενος να αφησω τα επωνυμα και να παω σε καποιο μη επωνυμο.

https://www.skroutz.gr/s/5500396/Logitech-G402-Hyperion-Fury-Ultra-fast-Fps.html?from=autocomplete&keyphrase=logitech+g402

απο τι βλεπω το εχει προσφορα το polytope  στα 55 απο 70 που ειναι το επομενο μαγαζι.

Εγω το εχω ενα 3μηνο και ειμαι 100% ευχαριστημενος οσο για  after sale support τι να λεμε,logitech τπτ αλλο!

εγω το ειχα παρει απο πλαισιο που ειχε 3 χρονια εγγυηση και το ειχε στα 60 τοτε αλλα δεν το βλεπω τωρα,μπορεις να ριξεις ενα τηλ να δεις τι παιζει!αλλιως πας γρηγορα στο polytope!

Αν και μονο θετικα ακουω για αυτο το mouse, φοβαμαι ομως τα εξτρα κουμπακια οτι θα με κανουν να νοιωθω αβολα. Δεν ειχα ποτε mouse με μακρος. Μια φορα που δοκιμασα ενος φιλου μου, δεν μου αρεσε καθολου.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το Logitech G502 Proteus Core και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος, αν εξαιρέσω το ευαίσθητο υφασμάτινο καλώδιο του που σε λίγες μέρες μπλέχτηκε μόνο του... Κατά τα άλλα, πολλά dpi (18000 αν θυμάμαι καλά) και όχι πάρα πολλά κουμπιά (που δε θέλεις από ότι είπες) τιμή: 81 ευρώ εγώ το πήρα από πλαίσιο πριν ένα 8μηνο.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το Logitech G502 Proteus Core και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος, αν εξαιρέσω το ευαίσθητο υφασμάτινο καλώδιο του που σε λίγες μέρες μπλέχτηκε μόνο του... Κατά τα άλλα, πολλά dpi (18000 αν θυμάμαι καλά) και όχι πάρα πολλά κουμπιά (που δε θέλεις από ότι είπες) τιμή: 81 ευρώ εγώ το πήρα από πλαίσιο πριν ένα 8μηνο.

Δυστηχως εχει παρα πολλα κουμπια τουλαχιστον για μενα. Μαλλον θα παω για το Steelseries Rival.

Δημοσ.

περνα απο ενα μαγαζι να το δεις...τα κουμπια δεν σ εππηρεαζουν και εγω αυτο πιστευα για το g402 και τελικα διαψευστικα!μην παρεις ετσι ποντικι,πηγαινε να το δεις και να το πιασεις!

Δημοσ.

Με τη σειρά μου θα σου πρότεινα το roccat savu. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, στιβαρή, καμία σχέση με τα προϊόντα της razer.

Ένα χρόνο το δουλεύω, αντικατεστησε επάξια το mx 518 που είχα 6-7 χρόνια.

Δημοσ.

περνα απο ενα μαγαζι να το δεις...τα κουμπια δεν σ εππηρεαζουν και εγω αυτο πιστευα για το g402 και τελικα διαψευστικα!μην παρεις ετσι ποντικι,πηγαινε να το δεις και να το πιασεις!

Αυτο θα ηταν το ιδανικοτερο αλλα δυστηχως εδω στα Ιωαννινα υπαρχει μονο το Public. To οποιο τουλαχιστον εδω δεν εχει testing samples.

Δημοσ.

Zowie EC1-A αν σου αρεσε το shape του DA και ZA 11 αν θελεις κατι σε ambi, εχω δοκιμασει και τα 2, το μεν EC1-A ειναι καλυτερο για browsing και γενικα πιο ανετο παρ'ολα αυτα με το ZA 11 παιζω καλυτερα. Εχουν πολυ καλο sensor και καθολου software για να μη μπλεκεις με bloatware και χαζομαρες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...