panagioths Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μίλησα με WIND. Εξαντλήθηκε η προσφορά και μπορεί να την ανανεώσουν. Μου είπαν να ξανακαλέσω αύριο... Είδωμεν!
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Όχι δεν αξίζει να πάρεις iphone παλιότερης γενιάς γιατί η apple τα απαξιώνει γρήγορα και θα σου σέρνεται στα επόμενα updates. Τετοια σχολια δυστηχως επρεπε να σβηνονται καθαρα λογω παραπληροφορησης. Γινεται να διαβαζουμε δηλαδη τετοιο σχολιο οταν το Iphone 4s,κινητο του 2011 θα παρει και το επομενο ios 9 update???? Ελεος απλα. Οσο για την τιμη,και αν σκεφτουμε οτι 350εχει παει τωρα το Iphone 5c,ειναι παρα πολυ καλη τιμη ειδικα για δεδομενα Ελλαδας,αν και μετα τα τελευταια που εγιναν στην Wind με τα Nexus 6 θα το σκεφτομουν παρα πολυ πριν την αγορα ακομα και σε τετοια προσφορα. 1
tiniakos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Παίρνουν τα upadates αλλά σερνονται. αυτός ήταν ο λόγος που πριν ένα χρόνο η γυναίκα μου έδωσε το iPhone όπως και πολλοί άλλοι. Τελικά πολλοί φιλοδοξουν να γίνουν διαχειριστές για να σβήνουν ότι δεν τους αρέσει. 2
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Παίρνουν τα upadates αλλά σερνονται. αυτός ήταν ο λόγος που πριν ένα χρόνο η γυναίκα μου έδωσε το iPhone όπως και πολλοί άλλοι. Τελικά πολλοί φιλοδοξουν να γίνουν διαχειριστές για να σβήνουν ότι δεν τους αρέσει. Με το να εισαι ομως γενικος και αοριστος δεν κερδιζεις κατι. Εχω το Iphone 5 φιλου,κινητο σχεδον 3 χρονων και οχι μονο θα παρει κλασσικα και το επομενο Update(οπως ειναι συμβατο και με το iwatch)αλλα τρεχει νερο το τελευταιο Ios,αρα μαλλον θα αναφερεσαι στο Iphone 4. Το οποιο ομως δεν πηρε και λιγα Updates για να γραφεις οτι τα παραταει η εταιρια τα κινητα της. Αλλο πραγμα γραφουμε κατι που δεν μας αρεσει αλλα ισχυει(πχ τα iphone γενικα δεν ειναι φθηνα κινητα)και αλλο γραφουμε κατι που δεν μας αρεσει και δεν ισχυει οπως το παραπανω που εγραψες. Δεν το συνεχιζω βεβαια γιατι θα βγω τελειως εκτως θεματος. 2
vaas93 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Επιβεβαιωνω αυτο που λεει ο tiniakos. Τα τελευταία updates σε 3gs και 4 επιβάρυναν πολύ τα κινήτα. Άμα είναι να βγαίνουν update και να κάνουν δύσχρηστη την συσκευή μόνο και μόνο για να πουλάς support τότε καλύτερα να μην βγάζεις. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Επιβεβαιωνω αυτο που λεει ο tiniakos. Τα τελευταία updates σε 3gs και 4 επιβάρυναν πολύ τα κινήτα. Άμα είναι να βγαίνουν update και να κάνουν δύσχρηστη την συσκευή μόνο και μόνο για να πουλάς support τότε καλύτερα να μην βγάζεις. Κινητα του 2009 και 2010 τα παραπανω και βλεπουμε παραπονα περι update.... Ειδα και το Galaxy S4 ποσο ωραια τρεχει το Lollipop σε αρκετους και φανταστειτε οτι μιλαμε για 2 χρονων κινητο... 3
gr234567 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 έχω την άποψη ότι επειδή τα updates είναι προαιρετικά, διαβάζεις σχόλια χρηστών κι αν δεις αρνητικά, απλά τα προσπερνάς. πχ iphone 4s με ios 6 ή 7 σέρνεται;
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 <p> Όχι δεν αξίζει να πάρεις iphone παλιότερης γενιάς γιατί η apple τα απαξιώνει γρήγορα και θα σου σέρνεται στα επόμενα updates.<br /> </p><p> </p><p>Τρολαρεις έτσι;</p>
paulchro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 <p> έχω την άποψη ότι επειδή τα updates είναι προαιρετικά, διαβάζεις σχόλια χρηστών κι αν δεις αρνητικά, απλά τα προσπερνάς.<br /> πχ iphone 4s με ios 6 ή 7 σέρνεται;<br /> </p><p> </p><p>Μονο σε καμια καινουρια εφαρμογη. Iphone 5 με 8.1 κ παει αερα το δικο μου.</p>
xetasa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Κινητα του 2009 και 2010 τα παραπανω και βλεπουμε παραπονα περι update.... Ειδα και το Galaxy S4 ποσο ωραια τρεχει το Lollipop σε αρκετους και φανταστειτε οτι μιλαμε για 2 χρονων κινητο... το δικό μου s4 πάντως μια χαρά τρέχει την lollipop! τώρα για τα updates του iPhone 4 και πριν σε 8.1 είναι σαν να λέμε lollipop στο s3 και πίσω. φυσικό είναι να σέρνεται, απλά δεν περνάς το update! (όσο και αν σε τρώει...το χέρι σου ) 1
iznotak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 παίζει να ειναι refurbished? αυτό αν πάω και το πάρω πώς το βλέπω; μπορεί να είναι refurbished και να έχει ζελατίνα κανονικά;
petros4 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 σημερα που ηταν η ημερα παραδοσης με παραγγελια τη δευτερα με πηραν για ακυρο λογω μη αποθεματος. τσαμπα το αφμ.
Zorz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Wind είναι αυτή... μπορεί να βγάζει 10 κομμάτια έτσι για το σούσουρο/διαφήμιση που να της κοστίζει 300 ευρώ η όλη ιστορία συνολικά.Εξάλλου καλυμμένοι είναι... σου λέει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα