Προς το περιεχόμενο

[smartphone] apple iphone 5s 16gb 399€ wind.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν βάλει προσφορά που δεν υπάρχει στην Wind με δηθεν στα 399\

Edit Τα λινκ του είναι απο newsletter

Δημοσ.

Αξίζει σε αυτά τα χρήματα; Έχω το galaxy alpha σε λευκό, απόλυτα ευχαριστημένος και μιας και δεν έχω δοκιμάσει ios αξίζει η αλλαγή πιστέυετε;

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει να πάρεις iphone παλιότερης γενιάς γιατί η apple τα απαξιώνει γρήγορα και θα σου σέρνεται στα επόμενα updates.

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει να πάρεις iphone παλιότερης γενιάς γιατί η apple τα απαξιώνει γρήγορα και θα σου σέρνεται στα επόμενα updates.

Ναι τι να σου πω.. Εχω ενα ipad 3 και ακομα περνει τα updates και παει μια χαρα ..
  • Like 2
Δημοσ.

<p>

Όχι δεν αξίζει να πάρεις iphone παλιότερης γενιάς γιατί η apple τα απαξιώνει γρήγορα και θα σου σέρνεται στα επόμενα updates.<br />

</p><p> </p><p>

Μαλλον δεν τα ξερεις καλα...</p>

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το galaxy alpha σε λευκό, απόλυτα ευχαριστημένος και μιας και δεν έχω δοκιμάσει ios αξίζει η αλλαγή πιστέυετε;

Εάν κάτι σου δουλεύει, δεν το αλλάζεις. Δεδομένου το "απόλυτα" που γράφεις, ούτε να το σκέφτεσαι...

Δημοσ.

εδω ακομα παιρνουν Update τα 4αρια , πως εβγαλες αυτο το πορισμα?

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή αυτή αξίζει και η συσκευή στη τιμή αυτή ειναι άριστη!! Τόσο πουλάνε τα μεταχειρισμένα εδώ ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...