Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,εδώ και 10 μέρες το λατρεμένο μου κινητό παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα και συμπεριφέρεται σαν δαιμονισμένο :P Από τι έψαξα και είδα στο διαδίκτυο το πρόβλημα είναι πολύ συνηθισμένο,έχω τα γνωστά ghost touch!!Δηλαδή πατιούνται διάφορα μόνα τους εφαρμογές,κλείνει η οθόνη κλπ..Είχε άλλος παρόμοιο πρόβλημα;Επειδή το κινητό είναι αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν καλύπτεται η αλλαγή οθόνης σε περίπτωση που είναι θέμα hardware,γιατί έχω και κάποιες υποψίες για το lollipop 5.0.2 ,ευχαριστώ  :-)

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,εδώ και 10 μέρες το λατρεμένο μου κινητό παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα και συμπεριφέρεται σαν δαιμονισμένο :P Από τι έψαξα και είδα στο διαδίκτυο το πρόβλημα είναι πολύ συνηθισμένο,έχω τα γνωστά ghost touch!!Δηλαδή πατιούνται διάφορα μόνα τους εφαρμογές,κλείνει η οθόνη κλπ..Είχε άλλος παρόμοιο πρόβλημα;Επειδή το κινητό είναι αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν καλύπτεται η αλλαγή οθόνης σε περίπτωση που είναι θέμα hardware,γιατί έχω και κάποιες υποψίες για το lollipop 5.0.2 ,ευχαριστώ  :-)

Καλημέρα Γιώργο, δεν είσαι ο πρώτος που έχει αυτό το πρόβλημα, εδώ θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: Άλλαξες πρόσφατα rom η έκανες κανα tweak στην συσκευή ; Δοκίμασες Hard Reset ;  Αν δεν έκανες τίποτα από τα δύο ήρθε η ώρα να περάσεις την 4.4.4 official rom γιατί η 5.x.x έχει πολλά bugs ακόμα!

Εάν λοιπόν τελικά είναι θέμα οθόνης, δες λίγο από ποιά χώρα προοέρχεται το κινητό και πες μου να σου πω εαν καλύπτεται, αν και ξέρω οτι τα ευρωπαϊκά μοντέλα καλύπτονται κανονικά, αρκεί να έχεις το D802 16GB Black.

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μουναι είχα περάσει την 5.0.2 όταν βγήκε στην αρχή πήγαινε καλά αλλά στην πορεία άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα μικροπροβλήματα τα οποία τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί και έχουν κάνει την κατάσταση αφόρητη.Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο,έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 3 φορές.Από τι είδα βέβαια με παρόμοιο πρόβλημα υπάρχουν κινητά και με kitkat.Το κινητό είναι το D802 16GB Άσπρο υποθέτω είναι από Γερμανία αφού το μενού ήταν στα Γερμανικά όταν το άνοιξα.Η σφραγίδα από το κατάστημα λέει 2ετη εγγύηση από το Service-LG procordia.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ναι πρόβλημα λογισμικού, σε μια φίλη που της έτυχε της άλλαξα οθόνη τελικά

Το πήγα για service και μου είπαν μάλλον η οθόνη είναι,αλλά δεν ξέρουν αν το καλύπτει η εγγύηση γιατί είχε ένα χτύπημα στο πλαστικό του κινητού..

Δημοσ.

Το πήγα για service και μου είπαν μάλλον η οθόνη είναι,αλλά δεν ξέρουν αν το καλύπτει η εγγύηση γιατί είχε ένα χτύπημα στο πλαστικό του κινητού..

Αυτά έιναι μαλακίες! Καινούργιο κινητό 10 ημερών, άμα σου πούν τίποτα να απαιτήσεις να το φτιάξουν. Δηλαδή όλοι όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα έχουν χτύπημα στο πλαστικό του κινητού; Ή όσοι έχουν χτύπημα στο πλαστικό τους χαλά η οθόνη; Καρφί για service με εγγύηση.

Δημοσ.

Αυτα ειναι χαζομαρες.Υπαρχει κινητο χωρις μικροχτυπηματα;

Αν ηταν ετσι κανενας δεν ειχε εγγυηση.

Να απαιτησεις εγγυηση.Μην καθισεις και τα βαλεις απο την τσεπη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται παιδιά,η οθόνη είναι σε άψογη κατάσταση καθότι φορούσε από την αρχή tempered glass!!! Θα κάνω θέμα αν πατήσουν πάνω σε αυτό.

Δημοσ.

Όλα καλά τελικά,αλλάχτηκε όλη η πρόσοψη με την εγγύηση και το κινητό δουλεύει μια χαρά προς το παρόν.

Ωραίος, χαίρομαι που δεν μάσησες από τις υπεκφυγές περί μη-κάλυψης εγγύησης λόγω μικροχτυπημάτων από τους καιροσκόπους και έκανες τη δουλειά σου σωστά και δωρεάν όπως έπρεπε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...