CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ναι απεγκατεστησα οτι ηταν απο Nvidia και ετρεξα και το DDU για απολειματα του driver . Ναι σε safe mode ολα.
Kris_Lyn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Να υποθέσω ότι σε safe mode λειτουργεί κανονικά; Μετά την απεγκατάσταση, πριν εγκαταστήσεις ξανά τους drivers, δοκίμασες αν σε κανονική λειτουργία έχει ακόμα κολλήματα;
CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Να υποθέσω ότι σε safe mode λειτουργεί κανονικά; Μετά την απεγκατάσταση, πριν εγκαταστήσεις ξανά τους drivers, δοκίμασες αν σε κανονική λειτουργία έχει ακόμα κολλήματα; Ναι σε safe mode λειτουργει μια χαρα. Ναι το δοκιμασα αλλα παλι εχει κολληματα .. Αλλα οταν εκανα επαννεκινηση και μπηκα στο safe mode με εκανε εγκατασταση λογισμικου το Nvidia GeForce 9600GT.. http://prntscr.com/7utb1dεδω κατω εδειχνε την ''εγκατασταση λογισμικου''
vagos456 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ακολουθησα τα βηματα > Επανεγκατεστησα τον driver αλλα παλι τα ιδια.. Ανοιγω τον υπολογιστη μπαινω κανονικη λειτουργια και περιμενω πολυ ωρα να φορτωσει , και καθε προγραμμα που ανοιγω (π.χ. Πινακας ελεγχου) περιμενω καπου 5 λεπτα για να ανοιξει. Τα 5 λεπτά μου φαίνονται υπερβολικά,εάν δεν λυθεί με τους drivers,σίγουρα φταίει ο σκληρός σου. 1
Kris_Lyn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τι να σου πω, εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάτι φταίει με τους drivers. Τα 5 λεπτά υποθέτω είναι τρόπος του λέγειν. Αν πας με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> Ανάλυση Οθόνης και επιλέξεις στο Οθόνη την κάρτα γραφικών σου, έπειτα εκεί που θα σου γράψει δεν αναγνωρίζεται πατήσεις "σύνδεση ούτως ή άλλως" (ή κάτι τέτοιο) και πατήσεις "εφαρμογή" βλέπεις κάποια βελτίωση;
vagos456 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τι να σου πω, εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάτι φταίει με τους drivers. Τα 5 λεπτά υποθέτω είναι τρόπος του λέγειν. Αν πας με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> Ανάλυση Οθόνης και επιλέξεις στο Οθόνη την κάρτα γραφικών σου, έπειτα εκεί που θα σου γράψει δεν αναγνωρίζεται πατήσεις "σύνδεση ούτως ή άλλως" (ή κάτι τέτοιο) και πατήσεις "εφαρμογή" βλέπεις κάποια βελτίωση; Ποιο πάνω στη φωτογραφία που έβαλες δεν φαίνεται το εικονίδιο της nvidia. Απο που κατέβασες τους drivers? Και ποια έκδοση έβαλες? Εμένα δείχνει μόνο την Οθόνη,δεν μου έχει να επιλέξω κάρτα γραφικών. Λέει το μοντέλο της οθόνης μου μόνο.
CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τι να σου πω, εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάτι φταίει με τους drivers. Τα 5 λεπτά υποθέτω είναι τρόπος του λέγειν. Αν πας με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> Ανάλυση Οθόνης και επιλέξεις στο Οθόνη την κάρτα γραφικών σου, έπειτα εκεί που θα σου γράψει δεν αναγνωρίζεται πατήσεις "σύνδεση ούτως ή άλλως" (ή κάτι τέτοιο) και πατήσεις "εφαρμογή" βλέπεις κάποια βελτίωση; Οχι τα 5 λεπτα δεν ειναι τροπος του λεγειν , καπου εκει περιμενω για να ανοιξει καθε προγραμμα. Ναι το εχω δοκιμασει να πατησω στην καρτα γραφικων ως οθονη και ''συνδεση ουτος η αλλως''. Αλλα .. ακομα τα κολληματα επιμενουν. Ποιο πάνω στη φωτογραφία που έβαλες δεν φαίνεται το εικονίδιο της nvidia. Απο που κατέβασες τους drivers? Και ποια έκδοση έβαλες? Εμένα δείχνει μόνο την Οθόνη,δεν μου έχει να επιλέξω κάρτα γραφικών. Λέει το μοντέλο της οθόνης μου μόνο. Ειμαι σε safe mode και ποιο πανω στο εικονιδιο ειπα απλα οτι εκει εδειχνε την εγκατασταση υλικου. Τους drivers τους κατεβασα απο την σελιδα της εταιριας. Και εβαλα την εκδοση που εχω. Εμενα παλι εχει την καρτα γραφικων.. Το μοντελο της οθονης μου δεν το εχει. Τα μονα που εχει ειναι το Vga και την καρτα γραφικων.
vagos456 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Οχι τα 5 λεπτα δεν ειναι τροπος του λεγειν , καπου εκει περιμενω για να ανοιξει καθε προγραμμα. Ναι το εχω δοκιμασει να πατησω στην καρτα γραφικων ως οθονη και ''συνδεση ουτος η αλλως''. Αλλα .. ακομα τα κολληματα επιμενουν. Σας μπέρδεψα... Κατέβασε τους drivers αυτούς. http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/82465/en-us Εάν δεν λυθεί εγώ πιστεύω φταίει ο σκληρός σου. Και χωρίς drivers δεν υπάρχουν τέτοια κολλήματα εκτός εάν έχεις κανέναν ιό
CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Σας μπέρδεψα... Κατέβασε τους drivers αυτούς. http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/82465/en-us Εάν δεν λυθεί εγώ πιστεύω φταίει ο σκληρός σου. Και χωρίς drivers δεν υπάρχουν τέτοια κολλήματα εκτός εάν έχεις κανέναν ιό Αυτον τον driver τον εχω κατεβασμενο ηδη. Αν εχει ιο ο υπολογιστης πως μπορω να το κοιταξω?
Kris_Lyn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο, πριν τα πειράγματα δούλευε κανονικά το pc; Εντελώς κανονικά;
vagos456 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Με πρόγραμμα , αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τον εντοπίσει κιόλας.. Ανάλογα και τον ιό. Εάν κάνεις format θα ξέρουμε εάν το πρόβλημά σου είναι software η hardware.
CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ναι μια χαρα ηταν. Ουτε κολλουσε ουτε τιποτα.. Εντελως κανονικα. Με πρόγραμμα , αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τον εντοπίσει κιόλας.. Ανάλογα και τον ιό. Εάν κάνεις format θα ξέρουμε εάν το πρόβλημά σου είναι software η hardware. Ποιο προγραμμα μου προτεινεις?
vagos456 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 http://kaspersky.gr/product/kaspersky-internet-security-multi-device-2015#tab=key-features Πάτα δωρεάν δοκιμή. Είναι το καλύτερο.
CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 http://kaspersky.gr/product/kaspersky-internet-security-multi-device-2015#tab=key-features Πάτα δωρεάν δοκιμή. Είναι το καλύτερο. Το κατεβαζω. Θα δω και θα σου πω.
CrazyMelon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Το προβλημα φτιαχτηκε.. ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν ! Επρεπε να κανω εγκατασταση και ενημερωση την Nvidia. Τωρα τα παιχνιδια παιζουν κανονικα χωρις κανενα κολλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα