CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Γεια σας.. Οπως βλεπετε στην επικεφαλιδα το pc μου κολλαει στην κανονικη λειτουργια εδω και 10 μερες.. και αναγκαστηκα να το χρησιμοποιω σε safe mode . Πριν 10 μερες λοιπον .. πειραζα κατι με την αναλυση της οθονης.. Και σε καποια στιγμη εκει που παταω διατηρηση αλλαγων... Μου πεταει μια μαυρη οθονουλα.. Απο τοτε καθε φορα που εμπενα σε κανονικη λειτουργια τα windows αργουσαν να ανοιξουν παααρα πολυ.. Τα εικονιδια ανοιγαν μετα απο κανα 20 λεπτο.. Και γενικα κολλουσε αφανταστα... Αυτα μπορει να τα χρειαστειτε.. http://prntscr.com/7ummzw
kougi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Σε safe mode λειτουργει κανονικα δηλαδη? Και οταν λες πειραζες την αναλυση?
CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ναι .. το safe mode λειτουργει μια χαρα.. Τωρα τι να σου λεω , ουτε και εγω θυμαμαι τι εκανα.. απο οτι νμζω , αλλαξα την οθονη σε VGA και τωρα οτν παω να την αλλαξω σε Nvidia GeForce 9600GT μου λεει οτι δεν ανιχνευτηκε οθονη .
kougi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τι εννοεις αλλαξες την οθονη σε vga? Καλωδιο? Θυρα? Nvidia GeForce 9600GT ειναι καρτα γραφικων, πας να παρεις εικονα απο κει και δεν δειχνει τιποτα?
CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δεν αλλαξα κανενα καλωδιο.. Απλα εκανα καποιες ρυθμισεις στον υπολογιστη.. Και την Nvidia GeForce 9600GT μου την εχει ως επιλογη στην αναλυση οθονης. Αλλα μπορω να χρησιμοποιησω μονο VGA .
kougi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Παμε λιγο απο την αρχη. Αν ειναι ευκολο γραψε το μοντελο της οθονης σου η την μεγιστη αναλυση της για πρωτο βημα. Προφανως αυτες τις καποιες ρυθμισεις δεν τις θυμασαι αλλιως θα τις ελεγες. Με δεξι κλικ πανω στην επιφανεια εργασιας->Αναλυση οθονης τι σου δειχνει? Αν εχω καταλαβει καλα ο υπολογιστης σου δουλευει καλα μονο σε χαμηλη αναλυση? Το να εχεις το μοντελο της καρτας γραφικων ως επιλογη αναλυσης πρωτη φορα το ακουω.
CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Λοιπον η μεγιστη αναλυση της οθονης μου ειναι 1024χ768 .. Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας >Αναλυση οθονης>Η μονη επιλογη οθονης που υπαρχει ειναι ''προεπιλεγμενη οθονη vga'' ... Κανω ''εντοπισμος που εχει δεξια και μετα μου λεει στις ''επιλογες οθονης'' 1.Προεπιλεγμενη οθονη vga και 2. Nvidia GeForce 9600GT. Μολις επιλεγω το Nvidia GeForce 9600GT μου λεει δεν ανιχνευτηκε οθονη. Δεν ξερω και πολλα απο υπολογιστες.. :-P 16 χρονων ειμαι.
kougi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δεν πειραζει γι αυτο ρωτας. Υπαρχει προβλημα με την καρτα γραφικων σου το πιο πιθανο σεναριο.
CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Οποτε πρεπει να το παω καπου να το κοιταξουνε..
kougi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Απο την στιγμη που δε ξερεις πολλα απο υπολογιστες ναι. Καλυτερα ομως να πεις σε καποιον φιλο-γνωστο σου που ειναι σχετικος με αυτα να φερει την δικια του καρτα γραφικων να την δοκιμασετε και να εντοπισετε στα σιγουρα το προβλημα. Το πιο πιθανο ειναι να θες καινουργια καρτα γραφικων. Σιγουρεψου πως εκει που θα το πας δε θα σε πιασουν κοροιδο, μια καινουργια καρτουλα για την χρηση που πιθανως κανεις (οχι βαρια παιχνιδια) την παιρνεις με 30 ευρω + οσα σου ζητησουν για να στην βαλουν. ΥΓ: Ελπιζω οταν ειπες οτι εκανες καποιες ρυθμισεις στον υπολογιστη να μην πειραξες τους οδηγους (drivers) της καρτας σου και να τους απεγκατεστησες καταλαθος.. Αν γενικα πειραξες τα προγραμματα σου απο τον πινακα ελεγχου τοτε να μην καηκε η καρτα γραφικων σου και να θελει απλα να ξανακατεβασεις τους drivers. Καλο βραδυ απο εμενα ισως αυριο σου απαντησει καποιος που να ειναι πιο ειδικος και να σε βοηθησει περισσοτερο. 1
Kris_Lyn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Λοιπον η μεγιστη αναλυση της οθονης μου ειναι 1024χ768 .. Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας >Αναλυση οθονης>Η μονη επιλογη οθονης που υπαρχει ειναι ''προεπιλεγμενη οθονη vga'' ... Κανω ''εντοπισμος που εχει δεξια και μετα μου λεει στις ''επιλογες οθονης'' 1.Προεπιλεγμενη οθονη vga και 2. Nvidia GeForce 9600GT. Μολις επιλεγω το Nvidia GeForce 9600GT μου λεει δεν ανιχνευτηκε οθονη. Δεν ξερω και πολλα απο υπολογιστες.. :-P 16 χρονων ειμαι. Αυτό που περιγράφεις δεν είναι κάτι περίεργο, δε σου έχει την κάρτα ως επιλογή ανάλυσης, σου την έχει στις οθόνες. Υπάρχει περίπτωση καθώς πείραζες τις ρυθμίσεις, να πήγες Ρυθμίσεις για προχωρημένους-> Ιδιότητες και να πάτησες κατάργηση στους drivers; Γιατί κάτι μου λέει ότι κάτι τέτοιο παίχτηκε. Εφόσον συνέβη αμέσως αφότου πείραζες την ανάλυση, μάλλον δεν είναι πρόβλημα της κάρτας αλλά των drivers. Mε πλήρη απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση θα διορθωθεί. Μήπως μπορείς να μας πεις ποια κάρτα γραφικών έχεις;
CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αυτό που περιγράφεις δεν είναι κάτι περίεργο, δε σου έχει την κάρτα ως επιλογή ανάλυσης, σου την έχει στις οθόνες. Υπάρχει περίπτωση καθώς πείραζες τις ρυθμίσεις, να πήγες Ρυθμίσεις για προχωρημένους-> Ιδιότητες και να πάτησες κατάργηση στους drivers; Γιατί κάτι μου λέει ότι κάτι τέτοιο παίχτηκε. Εφόσον συνέβη αμέσως αφότου πείραζες την ανάλυση, μάλλον δεν είναι πρόβλημα της κάρτας αλλά των drivers. Mε πλήρη απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση θα διορθωθεί. Μήπως μπορείς να μας πεις ποια κάρτα γραφικών έχεις; Ναι οντως πηγα στις ρυθμισεις για πρωχορημενους. Και οντως παιζει να εκανα καταργηση των drivers. Η καρτα γραφικων μου ειναι Nvidia GeForce 9600GT
Kris_Lyn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Κάνε τα εξής: Ακολούθησε τις οδηγίες εδώ, εκεί που λέει για nvidia: http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/ Αφού απεγκαταστήσεις πλήρως τους drivers χρησιμοποιώντας το DDU, θα πας σε αυτή τη σελίδα: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us και θα κατεβάσεις τους drivers της κάρτας σου. Θα τους εγκαταστήσεις και έτοιμος.
CrazyMelon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ακολουθησα τα βηματα > Επανεγκατεστησα τον driver αλλα παλι τα ιδια.. Ανοιγω τον υπολογιστη μπαινω κανονικη λειτουργια και περιμενω πολυ ωρα να φορτωσει , και καθε προγραμμα που ανοιγω (π.χ. Πινακας ελεγχου) περιμενω καπου 5 λεπτα για να ανοιξει.
Kris_Lyn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Απεγκατέστησες τα πάντα σχετικά με nvidia απ' τον πίνακα ελέγχου; Το DDU το έτρεξες σε safe mode;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα