kak0s1931 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδια! εχω το συγκεκριμενο φορητο η/υ και αναβουν κανονικα οι λαμπες, fan γυριζει και ο δισκος ξεκιναει αλλα δεν εχω εικονα! καποτε ομως (μετα απο αρκετεσ δοκιμες) ξεκιναει κανονικα! δοκιμασα hdmi σε κανονικη οθονη και παλι δεν δειχνει ομως! ειναι η καρτα γραφικων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αν δεν δείχνει τίποτα και με εξωτερική οθόνη λογικά καποιο πρόβλημα υπάρχει με την κάρτα γραφικών η motherboard , κάνε ενα reset στο bios απο την μπαταρία της μητρικής και δοκίμασε αν έχει 2 μνήμες με την κάθε μια μόνη της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kak0s1931 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 <p>Εκανα και reset τα bios, αλλαξα σλοτ της ραμ, δοκιμασα την ραμ και δουλευει και καθαρισα την μητρικη με contact cleaner!</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ωραία παρακολούθησε το για λίγο καιρό μπορείς να ήθελε το καθάρισμα του η με την αλλαγή της ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios60 Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου ΕΕΕμμ εγω εχω ενα l850-1v3 με τα ιδια συμπτώματα . Τι πρεπει να ψαξω να δω αν φταιει η καρτα γραφικων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Marios60 είπε ΕΕΕμμ εγω εχω ενα l850-1v3 με τα ιδια συμπτώματα . Τι πρεπει να ψαξω να δω αν φταιει η καρτα γραφικων ? Είναι το πιο πιθανό σενάριο. Κάνεις τα γνωστά πρώτα. Μετς το πιο σωστό να πάει σε ένα τεχνικό ηλεκτρονικών με γνώσεις PC/Laptop για έλεγχο και πιθανή επισκευή εάν χρειάζεται. Εάν δεν έχει γνώσεις ή εξοπλισμό για ηλεκτρονικές επισκευές το πιο πιθανό είναι σε περίπτωση βλάβης να σου πει ότι θέλει αλλαγή όλη η mobo ή η GPU αλλά πολλές φορές είναι επισκευάσιμες. Ξεκινά με τα απλά ή πήγαινε να το τσεκάρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios60 Δημοσ. 13 Μαρτίου Share Δημοσ. 13 Μαρτίου σα ζουμακι μου φαινεται πως εχει γυρω της Στις 9/3/2024 στις 9:12 ΠΜ, SeNNinhA είπε Είναι το πιο πιθανό σενάριο. Κάνεις τα γνωστά πρώτα. Μετς το πιο σωστό να πάει σε ένα τεχνικό ηλεκτρονικών με γνώσεις PC/Laptop για έλεγχο και πιθανή επισκευή εάν χρειάζεται. Εάν δεν έχει γνώσεις ή εξοπλισμό για ηλεκτρονικές επισκευές το πιο πιθανό είναι σε περίπτωση βλάβης να σου πει ότι θέλει αλλαγή όλη η mobo ή η GPU αλλά πολλές φορές είναι επισκευάσιμες. Ξεκινά με τα απλά ή πήγαινε να το τσεκάρουν Στις 9/3/2024 στις 9:12 ΠΜ, SeNNinhA είπε Είναι το πιο πιθανό σενάριο. Κάνεις τα γνωστά πρώτα. Μετς το πιο σωστό να πάει σε ένα τεχνικό ηλεκτρονικών με γνώσεις PC/Laptop για έλεγχο και πιθανή επισκευή εάν χρειάζεται. Εάν δεν έχει γνώσεις ή εξοπλισμό για ηλεκτρονικές επισκευές το πιο πιθανό είναι σε περίπτωση βλάβης να σου πει ότι θέλει αλλαγή όλη η mobo ή η GPU αλλά πολλές φορές είναι επισκευάσιμες. Ξεκινά με τα απλά ή πήγαινε να το τσ Που λες το καθάρισα αυτό που ήταν σα χυμένο, με αλκοόλ και τώρα σκέφτομαι να το ανοίξω να καθαρίσω και πιο μέσα για να δω τι έγινε αλλά δεν έχω πάστα διαθέσιμη γμτ. Καλά για πέταμα το είχα δε με πολύ καίει αν δεν έχει πάστα θα είναι ήδη άχρηστη δεν έχει αλλαχτεί ποτέ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα