Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να καταλαβω μιλαμε για ατομο(τον Ts)που πεταει τσαμπα λεφτα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο κομματι(Custom υδροψυξη)για gaming pc αλλα λυπαται να αγορασει καλη καρτα γραφικων????Και καποιοι το πιστευετε και απαντατε τσαμπα???

Μετα το καλοκαιρι,προς Χριστουγεννα,σκοπευω να αγορασω ενα καινουργιο PC ^.^ αμα ζουμε μεχρι τοτε....

ΔΕΝ θελω να μου προτείνετε αλλα κομμάτια 

Στα 2 παραπανω καθως και στο αν η 970 ειναι αρκετη σταματησα να εχω εστω και την παραμικρη ιδεα οτι ο κυριος μιλαει σοβαρα.

Και οσο κοιταζα απο περιεργια και αλλα σχολια διαβαζα μαργαριταρια το ενα μετα το αλλο πχ για οθονη

'''χωρις να το πολυψαξω'''

Εστω ομως οτι υπερβαλλω και για να μην γινει αιτημα να κλειδωθει το topic μπορει να μας εξηγησει ο ενδιαφερομενος γιατι ανοιξε θεμα αφου ΔΕΝ θελει προτασεις στα πραγματα που εχει επιλεξει ή να του προταθουν αλλα πραγματα??

Δηλαδη εμεις τι ακριβως επρεπε να απαντησουμε??Μπραβο εισαι ωραιος???Τουμπανο Pc καλοδουλευτο κλπ????

Μιλαμε για κοντα 1600ευρω μονο για επεξεργαστη και μητρικη ........

Καπως επιθετικος μου φενεσαι εσυ....

Δεν λυπαμαι την gpu οπως λες,νομιζα ειναι αρκετη η 970..

Οσο για τις αλλες ερωτησεις δεν χρειαζεται να απαντησσω μιας και λες οτι διαβασες τα σχολια,θα διαβσες γιατι το ειπα αυτο....

Ααα ναι και για πεσμου γιατι απαντανε τζαμπα?? Δλδ πρεπει να ειναι ολοι γαματοι κομπιουτεραδες σαν και σενα και να τα ξερουν ολα απεξω;; Γι'αυτο δεν υπαρχει το φορουμ,για ερωτησεις και για βοηθεια????

Και κατι ακομα,γιατι να κλειδωσουν το θεμα;; Μοιπος να με μπανναρουν κι'ολας;;;;

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καπως επιθετικος μου φενεσαι εσυ....

Δεν λυπαμαι την gpu οπως λες,νομιζα ειναι αρκετη η 970..

Οσο για τις αλλες ερωτησεις δεν χρειαζεται να απαντησσω μιας και λες οτι διαβασες τα σχολια,θα διαβσες γιατι το ειπα αυτο....

Ααα ναι και για πεσμου γιατι απαντανε τζαμπα?? Δλδ πρεπει να ειναι ολοι γαματοι κομπιουτεραδες σαν και σενα και να τα ξερουν ολα απεξω;; Γι'αυτο δεν υπαρχει το φορουμ,για ερωτησεις και για βοηθεια????

Και κατι ακομα,γιατι να κλειδωσουν το θεμα;; Μοιπος να με μπανναρουν κι'ολας;;;;

Οταν δεν γνωριζεις κατι αγαπητε αρχικα αρχιζεις και το ερευνας μονος σου και σε αλλα παρομοια θεματα με το δικο σου σε αυτο το Forum αλλα και σε αλλα,και αφου εχεις μαζεψει αρκετες γνωμες και αποψεις απο αλλα παρομοια θεματα τοτε ανοιγεις και εσυ να δεις τι ειναι καταλληλο για σενα.

Οσο για μενα οταν πρωτοανοιξα στο Insomnia ουτε εγω ηξερα τιποτα για pc για τα παραπανω που αναφερεις και ειδικα για gaming,αλλα ειδα αρχικα παρομοια θεματα με το δικο μου,εκατσα και 5 περιπου μερες σε Ελληνικα και ξενα Forum να δω γενικα τι παιζει στην αγορα και σιγα σιγα μπηκα στο κλιμα δεν μου ηρθαν ολα ουρανοκατεβατα ουτε τα περιμενα ολα ετοιμα,και κυριως οπως γραφεις δεν ημουν κλειστος σε προτασεις/αποψεις

Γινεται δηλαδη να διαθετεις 3 με 4 χιλιαρικα για Pc αλλα να μην εχεις ψαξει αρκετα για το τι πανω κατω χρειαζεσαι και τι ειναι το value for money κλπ???? Διαβασες δηλαδη καπου οτι μια 970 ειναι αρκετη για 4k Hardcore gaming που κοιτας???

Σου ξαναλεω οι απαντησεις που ειδες και εβαλα παραπανω ειναι με βαση αυτα που εσυ εγραψες δεν εβγαλα απο το μυαλο μου οτι να ναι απαντησεις που εδωσες.

Οσο για το τελευταιο οταν εννοω κλειδωμα του θεματος ειναι καθως δεν υπαρχει και λογος υπαρξης ή συνεχειας αφου εισαι καθετος(με βαση αυτα που εσυ εχεις γραψει παραπανω)σε διαλογο/κουβεντα/προτασεις.

Βλεπεις σεβομαι πραγματικα το χρονο που διαθετουν ορισμενα ατομα στο Insomnia για να βοηθανε ατομα που οντως εχουν αναγκη για αγορα υπολογιστη κυριως οταν προκειται να γλυτωσουν και αρκετα χρηματα ή να παρουν καλυτερα πραγματα απο αυτα που τους πλασαρουν αρκετα καταστηματα,και ειναι λογικο να γραφω οτι γραφω καθως αν δεν θες προτασεις/συμβουλες αρα χανουν τσαμπα το χρονο τους με αυτο το θεμα.

Κατα 98% Θα το παρω,αλλα θελω να τα εχω ολα ετοιμα γι'αυτο ρωταω απο τωρα.

Ειπα δεν θελω προτασεις επιδη παντα οταν ρωταω κατι ολοι αντι να αξιολογησουν τα κομματια που επελεξα προτεινουν αλλα και σε γραφουν στα @@ τους.

Ναι για αυτοεπιβεβαιωση και φυσικα αμα ξερετε και θελετε να βοηθησετε σε αυτα που ρωτησα.Επισης αμα δω οτι πολλοι λενε δεν ταιριαζει το ενα με κατι αλλο, φυσικα και θα το αλλαξω.

Θα ειναι λιγο? Ο.ο

Ευχαριστω για τις απαντησεις. :)

Αλλα λες για το 6 οτι ειπα οτι δεν θελω να μου προτεινετε αλλα κομματια,αυτο που κολλαει στην 6η ερωτηση ? :P

Γιατι η GPU δεν κανει; Εχω ακουσει πολυ καλα λογια και απ'οτι εχω δει ειναι πολυ καλη ! Ποιο ειναι το προβλημα? Αρχικα ελεγα 980 Ti της Gigabyte αλλα εβγαινε ακριβό το ολο συστημα :P

Γιατι το λες αυτο? :)

Το γεγονος επισης οτι αυτα που εχεις διαλεξει ειναι οντως για κραξιμο και αν ολως τυχαιως σου προτεινουν πραγματα το ιδιο ποιοτικα αλλα που κοστιζουν λιγοτερο(κοινως λεφτα της τσεπης σου να γλυτωσεις)δεν σου εχει περασει απο το μυαλο???? 

Και μιας και ανεφερες Battlefield 4 στα παραπανω Video δες πχ εγω τι βρηκα πρωτο πρωτο σε μια προχειρη αναζητηση στο αγαπημενο μας Google. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2114627/budget-battlefield-ultra-fps-1080p.html

Με 650$ μπορεις να φτιαξεις Pc που να τρεχει στα Ultra 60+fps το παιχνιδι σε 1080p,και με λιγο ακριβοτερη καρτα γραφικων R9 390 και λιγο ακριβοτερο επεξεργαστη τυπου 8320/8350 να τρεχει σχεδον στα Full και σε 1440p το συγκεκριμενο παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν δεν γνωριζεις κατι αγαπητε αρχικα αρχιζεις και το ερευνας μονος σου και σε αλλα παρομοια θεματα με το δικο σου σε αυτο το Forum αλλα και σε αλλα,και αφου εχεις μαζεψει αρκετες γνωμες και αποψεις απο αλλα παρομοια θεματα τοτε ανοιγεις και εσυ να δεις τι ειναι καταλληλο για σενα.

Οσο για μενα οταν πρωτοανοιξα στο Insomnia ουτε εγω ηξερα τιποτα για pc για τα παραπανω που αναφερεις και ειδικα για gaming,αλλα ειδα αρχικα παρομοια θεματα με το δικο μου,εκατσα και 5 περιπου μερες σε Ελληνικα και ξενα Forum να δω γενικα τι παιζει στην αγορα και σιγα σιγα μπηκα στο κλιμα δεν μου ηρθαν ολα ουρανοκατεβατα ουτε τα περιμενα ολα ετοιμα,και κυριως οπως γραφεις δεν ημουν κλειστος σε προτασεις/αποψεις

Γινεται δηλαδη να διαθετεις 3 με 4 χιλιαρικα για Pc αλλα να μην εχεις ψαξει αρκετα για το τι πανω κατω χρειαζεσαι και τι ειναι το value for money κλπ???? Διαβασες δηλαδη καπου οτι μια 970 ειναι αρκετη για 4k Hardcore gaming που κοιτας???

Σου ξαναλεω οι απαντησεις που ειδες και εβαλα παραπανω ειναι με βαση αυτα που εσυ εγραψες δεν εβγαλα απο το μυαλο μου οτι να ναι απαντησεις που εδωσες.

Οσο για το τελευταιο οταν εννοω κλειδωμα του θεματος ειναι καθως δεν υπαρχει και λογος υπαρξης ή συνεχειας αφου εισαι καθετος(με βαση αυτα που εσυ εχεις γραψει παραπανω)σε διαλογο/κουβεντα/προτασεις.

Βλεπεις σεβομαι πραγματικα το χρονο που διαθετουν ορισμενα ατομα στο Insomnia για να βοηθανε ατομα που οντως εχουν αναγκη για αγορα υπολογιστη κυριως οταν προκειται να γλυτωσουν και αρκετα χρηματα ή να παρουν καλυτερα πραγματα απο αυτα που τους πλασαρουν αρκετα καταστηματα,και ειναι λογικο να γραφω οτι γραφω καθως αν δεν θες προτασεις/συμβουλες αρα χανουν τσαμπα το χρονο τους με αυτο το θεμα.

Φυσικα και εχω ψαξει ολα τα κομματια ξεχωριστα σε yt και google.

Και αυτο που ειχα γραψει για την οθονη AOC,μονο γι'αυτην δεν ειχα ψαξει "σε βαθος" απλος ειδα πληροφοριες για την συγκεκριμενη σε 2-3 σαιτ ειδα και καποια βιντεο και το γυρισα σε αυτη,δεν το εψαξα "σε βαθος" οπως με τα αλλα...

Οσο για την 970 που ανεφερεσε δεν εχω διαβασει καπου οτι κανει για 4k,απλος εχω διαβασει πολλα reviews εχω δει πολλα βιντεο στο yt για αυτην καθως και βιντεο οπου παιζουν games με αυτην και ετσι πιστεψα οτι αξιζει μια 970 η αργοτερα αλλη μια με SLI.

Και οπως απαντησα και σε αλλους γι'αυτο που δεν θελω να μου προτεινουν αλλα κομματια,το εγραψα γιατι οπως παντα οταν ρωταω για καποια συνθεση ή οτιδηποτε,επιλεγω μερικα κομματια και ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του(ασχετος αμα ειναι σωστα ή λαθος)και ετσι μου προτείνουν αλλα κομματια και οτι εχω επιλεξει εγω ουσιαστικα το αλλαζουν.(αυτο καταφεραν να κανουν και καποια μελη εδω :P Που ισως ομως είναι υπερ μου)

Και ήθελα απλος να αξιολογησουν τα κομματια,αμα θα ταιριαζουν μεταξυ τους,αμα εχω κανει λαθος κατι ή αμα τα υποστηριζει......

Και στο τελος φυσικα εχω κανει μερικες ερωτησεις οποτε δεν περιμενω απαντησεις οπως εγραψες ποιο πανω τυπου: "ειναι τελειο,καλοδουλευτο κλπ κλπ...".

Δημοσ.

Η οθονη αυτη καθαυτη ειναι αλλη ιστορια. Εκει μπορεις να δωσεις αρκετα χρηματα γιατι ειναι επενδυση,ειδικα αν πας και σε παραπανω αναλυσεις απο 1080p,μιας και δεν αλλαζεις καθε εβδομαδα οθονη αλλα συνηθως μετα απο αρκετα χρονια,αρα σε αυτο κανεις δεν προκειται να σου πει τιποτα ουτως ή αλλως.

Το παν που φωναζουμε ορισμενοι στο Insomnia αλλα και σε αλλα forums ειναι να υπαρχει balance στο συστημα που φτιαχνεις για την χρηση που το θες παντα.

Φυσικα και εχω ψαξει ολα τα κομματια ξεχωριστα σε yt και google.

Και αυτο που ειχα γραψει για την οθονη AOC,μονο γι'αυτην δεν ειχα ψαξει "σε βαθος" απλος ειδα πληροφοριες για την συγκεκριμενη σε 2-3 σαιτ ειδα και καποια βιντεο και το γυρισα σε αυτη,δεν το εψαξα "σε βαθος" οπως με τα αλλα...

Οσο για την 970 που ανεφερεσε δεν εχω διαβασει καπου οτι κανει για 4k,απλος εχω διαβασει πολλα reviews εχω δει πολλα βιντεο στο yt για αυτην καθως και βιντεο οπου παιζουν games με αυτην και ετσι πιστεψα οτι αξιζει μια 970 η αργοτερα αλλη μια με SLI.

Και οπως απαντησα και σε αλλους γι'αυτο που δεν θελω να μου προτεινουν αλλα κομματια,το εγραψα γιατι οπως παντα οταν ρωταω για καποια συνθεση ή οτιδηποτε,επιλεγω μερικα κομματια και ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του(ασχετος αμα ειναι σωστα ή λαθος)και ετσι μου προτείνουν αλλα κομματια και οτι εχω επιλεξει εγω ουσιαστικα το αλλαζουν.(αυτο καταφεραν να κανουν και καποια μελη εδω :P Που ισως ομως είναι υπερ μου)

Και ήθελα απλος να αξιολογησουν τα κομματια,αμα θα ταιριαζουν μεταξυ τους,αμα εχω κανει λαθος κατι ή αμα τα υποστηριζει......

Και στο τελος φυσικα εχω κανει μερικες ερωτησεις οποτε δεν περιμενω απαντησεις οπως εγραψες ποιο πανω τυπου: "ειναι τελειο,καλοδουλευτο κλπ κλπ...".

Κατσε ρε συ. Εχεις διαβασει πολλα reviews,εχεις δει και video με γραφηματα αλλα παρολα στα οποια ολοι λενε οτι για την αναλυση που κοιτας της οθονης δεν κανει αλλα εσυ θεωρησες οτι κανει???? Μηπως κατι δεν κολλαει μεταξυ του?

Δημοσ.

Κατσε ρε συ. Εχεις διαβασει πολλα reviews,εχεις δει και video με γραφηματα αλλα παρολα στα οποια ολοι λενε οτι για την αναλυση που κοιτας της οθονης δεν κανει αλλα εσυ θεωρησες οτι κανει???? Μηπως κατι δεν κολλαει μεταξυ του?

"" Εχεις διαβασει πολλα reviews,εχεις δει και video με γραφηματα αλλα παρολα στα οποια ολοι λενε οτι για την αναλυση που κοιτας της οθονης δεν κανει αλλα εσυ θεωρησες οτι κανει???? ""

Θεσε καλυτερα την ερωτηση.

Οταν ειπα "ετσι πιστεψα οτι αξιζει μια 970"   δεν εννοουσα σε 4k αλλα σε υψηλες αναλυσεις,σε καλη ποιοτητα και σε γενικη χρηση της συγκεκριμενης gpu

Δημοσ.

"" Εχεις διαβασει πολλα reviews,εχεις δει και video με γραφηματα αλλα παρολα στα οποια ολοι λενε οτι για την αναλυση που κοιτας της οθονης δεν κανει αλλα εσυ θεωρησες οτι κανει???? ""

Θεσε καλυτερα την ερωτηση.

Οταν ειπα "ετσι πιστεψα οτι αξιζει μια 970"   δεν εννοουσα σε 4k αλλα σε υψηλες αναλυσεις,σε καλη ποιοτητα και σε γενικη χρηση της συγκεκριμενης gpu

Ναι το θεμα ειναι ομως οτι δινεις και ενα Α ποσο για ολο το συστημα. Οταν δηλαδη δινεις ενα τεραστιο ποσο για υπολογιστη αλλα θες να παιζεις και παιχνιδια σε πολυ υψηλες αναλυσεις οπως η οθονη που κοιτας,δεν γινεται να κανεις οικονομιες απο εκει και να δινεις χρηματα σε πραγματα που δεν θα αξιοποιησεις οπως πχ το συγκεκριμενο τροφοδοτικο,Custom υδροψυξη κλπ.

Καλο Overclock μπορεις να κανεις και με φθηνοτερη υδροψυξη(αλλα εξισου ποιοτικη τυπου CM Storm Nepton) οπως επισης και με μικροτερο/φθηνοτερο τροφοδοτικο αλλα το ιδιο ποιοτικο με αυτο που κοιτας καθως ακομα και 2 Gtx 970 πανω απο 650 με 700ρι τροφοδοτικο δεν χρειαζονται.

Δημοσ.

Ναι το θεμα ειναι ομως οτι δινεις και ενα Α ποσο για ολο το συστημα. Οταν δηλαδη δινεις ενα τεραστιο ποσο για υπολογιστη αλλα θες να παιζεις και παιχνιδια σε πολυ υψηλες αναλυσεις οπως η οθονη που κοιτας,δεν γινεται να κανεις οικονομιες απο εκει και να δινεις χρηματα σε πραγματα που δεν θα αξιοποιησεις οπως πχ το συγκεκριμενο τροφοδοτικο,Custom υδροψυξη κλπ.

Καλο Overclock μπορεις να κανεις και με φθηνοτερη υδροψυξη(αλλα εξισου ποιοτικη τυπου CM Storm Nepton) οπως επισης και με μικροτερο/φθηνοτερο τροφοδοτικο αλλα το ιδιο ποιοτικο με αυτο που κοιτας καθως ακομα και 2 Gtx 970 πανω απο 650 με 700ρι τροφοδοτικο δεν χρειαζονται.

Φιλε,ειπα οτι το συστημα δεν θα το παρω τωρα,αλλα σε κατι μηνες,φυσικα και θα κανω και αλλες ερευνες και θα αλλαξω-προσθεσω κομματια,δεν περιμενω να μου πειτε ειναι ολα κομπλε να τα παρατησω ολα και μετα αφου περασουν 3 μηνες να το αγορασω...

Οσο για την υδροψυξη μου εχει κολλησει να παρω custom οποτε αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα :D :P

Και για το psu εχω βαλει 1000wat για να ειμαι καλυμμενος πληρως,μαζι με τα ledακια,τα φανακια που ισως προσθεσω κι'αλλα,και αμα εβαζα και 2η gpu.

Δημοσ.

Φιλε,ειπα οτι το συστημα δεν θα το παρω τωρα,αλλα σε κατι μηνες,φυσικα και θα κανω και αλλες ερευνες και θα αλλαξω-προσθεσω κομματια,δεν περιμενω να μου πειτε ειναι ολα κομπλε να τα παρατησω ολα και μετα αφου περασουν 3 μηνες να το αγορασω...

Οσο για την υδροψυξη μου εχει κολλησει να παρω custom οποτε αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα :D :P

Και για το psu εχω βαλει 1000wat για να ειμαι καλυμμενος πληρως,μαζι με τα ledακια,τα φανακια που ισως προσθεσω κι'αλλα,και αμα εβαζα και 2η gpu.

Με led,φανακια και 2 970 δεν παιζει να καταναλωνει το συστημα πανω απο 600Watt και αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν και αλλα ατομα που εχουν κανει και πραγματικες μετρησεις.

Επισης αυτο που γραφεις παραπανω ειναι εν μερη και αλλος ενας λογος γιατι πρεπει να κλειδωθει το θεμα τωρα. 

Αφου η αγορα του υπολογιστη θα γινει σε 3 μηνες που κανεις δεν γνωριζει ειτε τι αλλο καινουργιο θα εχει βγει στην αγορα,ειτε ποσο θα εχουν αλλαξει οι τιμες στα υπαρχοντα πραγματα(δες εξελιξη τιμων στο Skroutz και θα καταλαβεις τι εννοω)δεν κερδιζεις κατι απο το θεμα αυτο. Σε 3 μηνες πχ μπορει να εχει βγει η επομενη 970 η οποια να ειναι δυνατοτερη και στα ιδια χρηματα με την υπαρχουσα 970 κλπ.

Δημοσ.

Επισης αυτο που γραφεις παραπανω ειναι εν μερη και αλλος ενας λογος γιατι πρεπει να κλειδωθει το θεμα τωρα. 

Αφου η αγορα του υπολογιστη θα γινει σε 3 μηνες που κανεις δεν γνωριζει ειτε τι αλλο καινουργιο θα εχει βγει στην αγορα,ειτε ποσο θα εχουν αλλαξει οι τιμες στα υπαρχοντα πραγματα(δες εξελιξη τιμων στο Skroutz και θα καταλαβεις τι εννοω)δεν κερδιζεις κατι απο το θεμα αυτο. Σε 3 μηνες πχ μπορει να εχει βγει η επομενη 970 η οποια να ειναι δυνατοτερη και στα ιδια χρηματα με την υπαρχουσα 970 κλπ.

Το ξερω αυτο,μακαρι και να αλλαξουν !

Αλλα θελω να τα εχω ολα ετοιμα και στο περιπου να ξερω τι να παρω !

Δημοσ.

Μα δεν μπορεις να εχεις ετοιμα πραγματα οταν δεν ξερεις τι τιμες θα εχουν μετα απο 3 μηνες και τι θα υπαρχει στην αγορα. Σκεψου πχ οτι ο επεξεργαστης που κοιτας τον Γεναρη με Φλεβαρη κοστιζε σχεδον 100ευρω φθηνοτερα. Λιγα ευρω απο εδω λιγα απο εκει και μαζευεται ενα ωραιοτατο καπελο extra τιμης που θα πληρωσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που προσπαθούνε να σου πούνε όλοι είναι ότι δεν υπάρχει ισορροπία στο σύστημα. Έχεις βάλει έναν επεξεργαστή 1000€ με μια καρτούλα των 400€. Η κάρτα θα φτάνει στο max και ο επεξεργαστής θα "κάθεται". Με άλλα λόγια, θα πάνε χαμένα πολλά απ' τα λεφτά που θα βάλεις σε ένα τέτοιο σύστημα. Μιλάμε για ένα τεράστιο budget, το οποίο δεν θα μπορείς να εκμεταλλευτείς καταλλήλως.

Εν ολίγοις λοιπόν, καλά κάνεις και θέλεις να έχεις μια γενική ιδέα για το πού θα κινηθείς στη μελλοντική αγορά σου, αλλά καλύτερα να ψάξεις καλύτερους συνδυασμούς απ' αυτόν. Έχεις αρκετό καιρό ως τα Χριστούγεννα. :-D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Fulgore , χαλαρωσε και μην ασχολεισαι.....!!  κανει και ζεστη..... τραβα για κανα μπανακι καλυτερα...!!!! :-D  :-D

ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...,  εγω με τετοιο μπατζετ θα προτιμουσα 

CASE  http://www.skroutz.gr/s/2978513/Fractal-Design-Define-XL-R2.html(145)

PSU  http://www.skroutz.gr/s/4633444/EVGA-SuperNOVA-850-G2.html(με τα 10 χρονια εγγυηση!!) (160)

CPU  http://www.skroutz.gr/s/5298083/Intel-Core-i7-5960X-Box.html (δεν βαζω αλλον επεξεργαστη, επιτηδες..) (1.140)

MOBO http://www.skroutz.gr/s/5491227/Asrock-Fatal1ty-X99X-Killer.html (280)

RAM  http://www.skroutz.gr/s/5755844/Crucial-Ballistix-Sport-XT-16-DDR4-2400Mhz-BLS4C4G4D240FSA.html (155)

SSD  http://www.skroutz.gr/s/5157705/Samsung-850-Pro-512GB.html(300 με 10 χρονια εγγυηση) ή

http://www.skroutz.gr/s/5275122/OCZ-ARC-100-480GB-ARC100-25SAT3-480G.html(220 με OCZ SHIELDPLUS εγγυηση)

VGA  http://www.skroutz.gr/s/7136625/Gainward-GeForce-GTX980-Ti-6GB-Phoenix-3477.html(800)

ΟΘΟΝΗ http://www.skroutz.gr/s/6265816/Dell-P2715Q.html

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.

Βάζεις φτηνή μητρική και μνήμες και δεν λέει, δεν θα γίνει overkill έτσι το σύστημα. :P

νταξ μωρεεε, ειπα για χαρη της "συζητησης" .... να παιξω λιγο με συνθεσεις..!!! :-D

• Like 2
Δημοσ.

ετσι που ασχολειστε κ καθεστε κ απαντατε σε τετοια θεματα δινετε δικαιωματα να διαιωνιζεται το trolling....

εξαρχης ο TS με τις ερωτησεις του υποτιμαει τη νοημοσυνη ολων εδω μεσα.....

τετοια θεματα πρεπει να κλειδωνονται χωρις ν απανταει καποιος ωστε να λιγοστευουν τα trolls.....

αν θελετε να κρατηθει ενα επιπεδο, γιατι εχει καταντησει παιδικη χαρα....

τωρα αν θελετε να μου πειτε οτι λογω καταστασεων και εποχης υπαρχει μια ανοχη για "σαλιαρισματα" κ "να χουμε να λεμε"

οκ παω πασο...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...