andreapaog328 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 ενας που ρωταει αν θα σερνεται ενα τετοιο cpu είτε είναι άσχετος και δε ξερει καν να googlάρει είτε μας τρολλάρει αποτυχημένα
MySt3R10uSs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 ενας που ρωταει αν θα σερνεται ενα τετοιο cpu είτε είναι άσχετος και δε ξερει καν να googlάρει είτε μας τρολλάρει αποτυχημένα Οπως το ξαναγραψα σε 4 ατομα εκανα τρολλ για αυτο.
Millennium Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Επειδη βλεπω backlight bleeding αρκετα εμφανες μετα τα 4 λεπτα του βιντεο. Δεν εχω καμια αποψη περι της οθονης το ξεκαθαριζω, και εννοειται πως αν με ενδιεφερε θα εψαχνα πολυ παραπανω απο ενα απλο βιντεακι στο yt! Ναι αυτό τυχαίνει λόγω panel (και μετά λόγω αστοχίας στο quality control),δεν είναι αποκλειστικά θέμα του συγκεκριμένου μοντέλου.
kougi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Προφανως, αλλα στα ~700 ευρω δε μπορει να βρει μια καλυτερη οθονη οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα? Προσωπικα αν επαιρνα σε αυτα τα λεφτα μονιτορ θα κοιτουσα και την παραμικρη λεπτομερεια.
Millennium Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Σαφώς και θα κοιτάξεις και τις λεπτομέρειες,αν και υπάρχουν αρκετοί που δεν τους πολυνοιάζουν τα ποσά και το ψάξιμο,αλλά όπως είπα το blb δεν είναι θέμα μοντέλου αλλά τεχνολογίας-QC-κομματιού που θα πέσεις.Η 34'' AOC 3440x1440 21:9 είναι αρκετά καλή για αυτό που είναι.Τώρα για το καλύτερη οθόνη και τα λοιπά είναι θέμα που σηκώνει πολλή συζήτηση. 1
MySt3R10uSs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δλδ BF4 με την gtx 970,τα γραφικα θα ειναι καπως ετσι; : και ετσι: ? Αυτο δε με πολυχαλαει.... Αργοτερα ομως αμα βαλω και μια δευτερη 970 δεν θα καλυτερεψουν τα πραγματα? Σαφώς και θα κοιτάξεις και τις λεπτομέρειες,αν και υπάρχουν αρκετοί που δεν τους πολυνοιάζουν τα ποσά και το ψάξιμο,αλλά όπως είπα το blb δεν είναι θέμα μοντέλου αλλά τεχνολογίας-QC-κομματιού που θα πέσεις.Η 34'' AOC 3440x1440 21:9 είναι αρκετά καλή για αυτό που είναι.Τώρα για το καλύτερη οθόνη και τα λοιπά είναι θέμα που σηκώνει πολλή συζήτηση. Ειχα καταληξει σε 3-4 οθονες.. Αυτες για την ακριβεια: http://www.skroutz.gr/s/5701788/LG-29UM55-P.html, http://www.skroutz.gr/s/6965432/LG-29UB67-B.html, http://www.skroutz.gr/s/6413102/BenQ-BL3200PT.htmlκαι http://www.skroutz.gr/s/5199726/Acer-B326HUL.html Μετα ομως ειδα την AOC η οποια ειχε αναλυση 3440x1440 σε σχεση με τις αλλες οι οποιες ειχαν 2560x1440 και ετσι κατεληξα σε αυτην,χωρις να το πολυψαξω.
kougi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Το δευτερο βιντεο ειναι στα 1080. Το 3440x1440 σημαινει οτι ειναι πιο wide απο τις 2560x1440 (1440p). Σημαινει επισης περισσοτερα pixels προς επεξεργασια για την καρτα γραφικων σου οποτε λιγο χειροτερη επιδοση απο αυτην που βλεπεις για τα 1440p. Απο τις 4 οθονες που εβαλες οι δυο τελευταιες ειναι στα 1440p και οι 2 πρωτες ειναι στο ιδιο φορματ με την AOC, απλα με μικροτερη αναλυση.
Dinosfan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δίκη μου αποψη γτ να παρεις DDR4 λίγες οι διαφορες με DDR3 καθώς δεν υπάρχει υποστήριξη ακομα..Δευτερον διαφωνώ σε Χ99 γτ οχι Z97 με I7 4790K γλυτώνεις πολλά λεφτά γιούτα που ζητάς όπως ειπαν και αλλοι ένας 4790Κ σε καλύπτει...Με αυτα τα λεφτά πάρε είτε 980 η πάρε καλητερα R9 390 γτ αποτι κατάλαβα θα παίξεις σε υψηλές αναλύσεις οπότε η ΑΜD είναι μονοδρομος...Φιλικα παντα
blazexX23Xx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Η 970 ειναι εξαιρετικη αλλα με τοσα λεφτα που δινεις για ολο το συστημα μπορεις να παρεις και καλυτερη.
MySt3R10uSs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δίκη μου αποψη γτ να παρεις DDR4 λίγες οι διαφορες με DDR3 καθώς δεν υπάρχει υποστήριξη ακομα..Δευτερον διαφωνώ σε Χ99 γτ οχι Z97 με I7 4790K γλυτώνεις πολλά λεφτά γιούτα που ζητάς όπως ειπαν και αλλοι ένας 4790Κ σε καλύπτει...Με αυτα τα λεφτά πάρε είτε 980 η πάρε καλητερα R9 390 γτ αποτι κατάλαβα θα παίξεις σε υψηλές αναλύσεις οπότε η ΑΜD είναι μονοδρομος...Φιλικα παντα Τι εννοεις οταν λες δεν υπαρχει υποστηριξη ακομα;; Δίκη μου αποψη γτ να παρεις DDR4 λίγες οι διαφορες με DDR3 καθώς δεν υπάρχει υποστήριξη ακομα..Δευτερον διαφωνώ σε Χ99 γτ οχι Z97 με I7 4790K γλυτώνεις πολλά λεφτά γιούτα που ζητάς όπως ειπαν και αλλοι ένας 4790Κ σε καλύπτει...Με αυτα τα λεφτά πάρε είτε 980 η πάρε καλητερα R9 390 γτ αποτι κατάλαβα θα παίξεις σε υψηλές αναλύσεις οπότε η ΑΜD είναι μονοδρομος...Φιλικα παντα Γι'αυτο το λογο εγραψα μην μου προτεινετε αλλα κομματια επιδη ξερω οτι ο καθενας θα μου πει να αλλαξω κατι και στο τελος θα αλλαξω ολο το συστημα.-Φιλικα Ποια πιστευεις ειναι η αμεσος επομενη καλυτερη CPU μετα την 4790κ ? Και ισως ακουστει λιγο κουφη αυτη η ερωτηση αλλα: μπορω σε μητρικη η οποια υποστηριζει επεξεργαστες intel,να βαλω αυτη την GPU ? (R9 390)
Dinosfan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Τι εννοεις οταν λες δεν υπαρχει υποστηριξη ακομα;; Γι'αυτο το λογο εγραψα μην μου προτεινετε αλλα κομματια επιδη ξερω οτι ο καθενας θα μου πει να αλλαξω κατι και στο τελος θα αλλαξω ολο το συστημα.-Φιλικα Ποια πιστευεις ειναι η αμεσος επομενη καλυτερη CPU μετα την 4790κ ? Και ισως ακουστει λιγο κουφη αυτη η ερωτηση αλλα: μπορω σε μητρικη η οποια υποστηριζει επεξεργαστες intel,να βαλω αυτη την GPU ? (R9 390) να στο πω πολυ απλα λιγες οι διαφορες μεταξυ DDR3 με DDR4 ποιο σημαντικο ειναι οι χωρικοτητα στην ραμ παρα οι ταχυτητες.Επεισης οι DDR4 εχουν συχνοτηα CL15 ενω πολλες DDR3 μεταβιας φτανουν CL12 οσο ποιο χαμηλο το CL τοσο καλητερες εγω σου προτεινω αυτες τις RAM http://www.skroutz.gr/s/2166315/Corsair-Dominator-Platinum-16GB-DDR3-1600MHz-C9-Dual-Channel-Kit.html εγω δεν θα πηγαινα σε αλλο κομματι επεξεργαστη ειναι πολυ δροσερος ειδη χρονισμενος στα 4,0 δεν θα ζοριστεις να κανεις πολυ overclocking τι αλλο θες... οσο για την καρτα γραφικων ναι φυσικα κανει... αν κανω καπου λαθος διορθωστε με και μην κραζετε 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ώρα για διορθώσεις. Το cl η αλλιώς cas latency δεν είναι συχνότητα. Λοιπόν, όταν δίνεται η εντολή από τον memory controller στην ram να διαβάσει μια συγκεκριμένη στήλη μνήμης, περνάει ένα χρονικό διάστημα από την στιγμή που δίνεται η εντολή μέχρι να διαβαστεί η μνήμη και τα δεδομένα να φθάσουν στα pins εξόδου, δηλαδή τα πινάκια που έχει κάθε ram stick. Αυτός ο χρόνος όσο μικρότερος είναι τόσο το καλύτερο, για αυτό προτιμούνται μνήμες με χαμηλό cas latency. Πολύ δροσερός ο 4790k ; Μάλλον θα έχεις μπερδευτεί, οι haswell έχουν τα vrm εντός του chip και κάθε άλλο παρά δροσερός δεν είναι ένας 4790k με base clock τα 4 ghz και turbo τα 4.4. Σε αξιοπρεπείς θερμοκρασίες μπορεί να κρατηθεί με μια 212 evo, η φθηνότερη και καλύτερη δυνατή ψύξη για τον 4790k. Ωστόσο το παλικάρι μιας και τα δίνει, μπορεί να πάει σε i7 4790k, maximus vi hero, 980ti και από υδρόψυξη μια κλειστού τύπου και μία από τις καλύτερες στα 90 ευρώ, την coolermaster nepton 240m. Αν μπορείς να πάρεις την 980ti από εξωτερικό ακόμα καλύτερα mysterious, οι τιμές εδώ είναι αρκετά ψηλά. 1
MySt3R10uSs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 να στο πω πολυ απλα λιγες οι διαφορες μεταξυ DDR3 με DDR4 ποιο σημαντικο ειναι οι χωρικοτητα στην ραμ παρα οι ταχυτητες.Επεισης οι DDR4 εχουν συχνοτηα CL15 ενω πολλες DDR3 μεταβιας φτανουν CL12 οσο ποιο χαμηλο το CL τοσο καλητερες εγω σου προτεινω αυτες τις RAM http://www.skroutz.gr/s/2166315/Corsair-Dominator-Platinum-16GB-DDR3-1600MHz-C9-Dual-Channel-Kit.html Αυτες τις RAM κοιταγα !! Μαλλον τετοιο ειδους,ποιο συγκεκριμενα αυτη: http://www.skroutz.gr/s/2337581/Corsair-Dominator-Platinum-16GB-DDR3-2400MHz-CMD16GX3M2A2400C10.html Ώρα για διορθώσεις. Το cl η αλλιώς cas latency δεν είναι συχνότητα. Λοιπόν, όταν δίνεται η εντολή από τον memory controller στην ram να διαβάσει μια συγκεκριμένη στήλη μνήμης, περνάει ένα χρονικό διάστημα από την στιγμή που δίνεται η εντολή μέχρι να διαβαστεί η μνήμη και τα δεδομένα να φθάσουν στα pins εξόδου, δηλαδή τα πινάκια που έχει κάθε ram stick. Αυτός ο χρόνος όσο μικρότερος είναι τόσο το καλύτερο, για αυτό προτιμούνται μνήμες με χαμηλό cas latency. Πολύ δροσερός ο 4790k ; Μάλλον θα έχεις μπερδευτεί, οι haswell έχουν τα vrm εντός του chip και κάθε άλλο παρά δροσερός δεν είναι ένας 4790k με base clock τα 4 ghz και turbo τα 4.4. Σε αξιοπρεπείς θερμοκρασίες μπορεί να κρατηθεί με μια 212 evo, η φθηνότερη και καλύτερη δυνατή ψύξη για τον 4790k. Ωστόσο το παλικάρι μιας και τα δίνει, μπορεί να πάει σε i7 4790k, maximus vi hero, 980ti και από υδρόψυξη μια κλειστού τύπου και μία από τις καλύτερες στα 90 ευρώ, την coolermaster nepton 240m. Αν μπορείς να πάρεις την 980ti από εξωτερικό ακόμα καλύτερα mysterious, οι τιμές εδώ είναι αρκετά ψηλά. Ναι φυσικα απο εξωτερικο,γλυτωνω πολλα λεφτα και ερχονται και πιο γρηγορα !! Οσο για υδροψυξη,θα βαλω μια "χειροποιητη" οπως εχω γραφει και στο θεμα.
Dinosfan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ότι βοήθεια χρειαστεις για υδροψυξη στείλε μ πμ 1
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Για να καταλαβω μιλαμε για ατομο(τον Ts)που πεταει τσαμπα λεφτα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο κομματι(Custom υδροψυξη)για gaming pc αλλα λυπαται να αγορασει καλη καρτα γραφικων????Και καποιοι το πιστευετε και απαντατε τσαμπα??? Μετα το καλοκαιρι,προς Χριστουγεννα,σκοπευω να αγορασω ενα καινουργιο PC ^.^ αμα ζουμε μεχρι τοτε.... ΔΕΝ θελω να μου προτείνετε αλλα κομμάτια Στα 2 παραπανω καθως και στο αν η 970 ειναι αρκετη σταματησα να εχω εστω και την παραμικρη ιδεα οτι ο κυριος μιλαει σοβαρα. Και οσο κοιταζα απο περιεργια και αλλα σχολια διαβαζα μαργαριταρια το ενα μετα το αλλο πχ για οθονη '''χωρις να το πολυψαξω''' Εστω ομως οτι υπερβαλλω και για να μην γινει αιτημα να κλειδωθει το topic μπορει να μας εξηγησει ο ενδιαφερομενος γιατι ανοιξε θεμα αφου ΔΕΝ θελει προτασεις στα πραγματα που εχει επιλεξει ή να του προταθουν αλλα πραγματα?? Δηλαδη εμεις τι ακριβως επρεπε να απαντησουμε??Μπραβο εισαι ωραιος???Τουμπανο Pc καλοδουλευτο κλπ???? Μιλαμε για κοντα 1600ευρω μονο για επεξεργαστη και μητρικη ........ Τι εννοεις οταν λες δεν υπαρχει υποστηριξη ακομα;; Γι'αυτο το λογο εγραψα μην μου προτεινετε αλλα κομματια επιδη ξερω οτι ο καθενας θα μου πει να αλλαξω κατι και στο τελος θα αλλαξω ολο το συστημα.-Φιλικα Ποια πιστευεις ειναι η αμεσος επομενη καλυτερη CPU μετα την 4790κ ? Και ισως ακουστει λιγο κουφη αυτη η ερωτηση αλλα: μπορω σε μητρικη η οποια υποστηριζει επεξεργαστες intel,να βαλω αυτη την GPU ? (R9 390) Ας κατσεις αγαπητε να κανεις μια ερευνα αγορας επειδη το θεμα δεν το κατεχεις ουτε στο ελαχιστον(καλη ωρα οτι γραφεις και για τους Ssd και γενικα σε ολες τις απαντησεις) μεχρι τα Χριστουγεννα και μετα ολα τα υπολοιπα. Οταν δεν ξερεις καν τι συστημα πρεπει να φτιαξεις,και ερχεσαι σε ατομα που οπως παραδεχεσαι ξερεις οτι θα σου πουν οτι οι επιλογες σου ειναι ολες λαθος,αλλα λες να μην σου προτεινουμε πραγματα, ε τοτε λυπαμαι αλλα οταν χανεται η λογικη παμε στην παρανοια. Φιλικα παντα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα