Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα σκέφτομαι να αγοράσω νέο υπολογιστή έως 600 ευρώ και είμαι ανάμεσα σε 3 στο Lenovo h50-55, στο Hp pavilion 500-500nv, και στο Asus M11AD-UKOO2S από τα public το θέλω και για βασική χρήση και για παιχνίδια ακούω γνώμες η αν εκτός αν μου εχεται να μου προτείνετε τίποτα άλλο από κανένα άλλο κατάστημα

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα σκέφτομαι να αγοράσω νέο υπολογιστή έως 600 ευρώ και είμαι ανάμεσα σε 3 στο Lenovo h50-55, στο Hp pavilion 500-500nv, και στο Asus M11AD-UKOO2S από τα public το θέλω και για βασική χρήση και για παιχνίδια ακούω γνώμες η αν εκτός αν μου εχεται να μου προτείνετε τίποτα άλλο από κανένα άλλο κατάστημα

δεν κανεις δουλεια με αυτα τζαμπα λεφτα θα δωσεις .

ελα να σου φτιαξουμε ενα

Δημοσ.

Και ποσο πάει το κόστος για φτισξιμο νέου το μάξιμουμ είναι 600 eurw με τέτοια κρίση και με 60 ευρω την ημέρα δεν ειμαι για παραπάνω απο αυτό το ποσο

Απο που θα μου το φτιαξεται και ποα φόρμα μα συμπληρώσω ειμαι νέος χρηστης και δεν ξερω πολύ καλά το φόρουμ

Δημοσ.

Και ποσο πάει το κόστος για φτισξιμο νέου το μάξιμουμ είναι 600 eurw με τέτοια κρίση και με 60 ευρω την ημέρα δεν ειμαι για παραπάνω απο αυτό το ποσο

Απο που θα μου το φτιαξεται και ποα φόρμα μα συμπληρώσω ειμαι νέος χρηστης και δεν ξερω πολύ καλά το φόρουμ

600ε θα δωσεις παλι το οριο το βαζεις εσυ.

αλλα να εισαι συγκεκριμενος συμπλερωσε και σου κανουμε ενα συστημα

http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...