flik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν έχει νόημα να βγει το καλύτερο εφόσον δεν κάνουν όλα την ίδια δουλειά ακριβώς πρωτον, και δεύτερον μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όλα με τη σειρα. Εγώ έβαλα αυτά που θεωρώ πιο αποτελεσματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 ενταξει παιδια εχετε δικιο δικο μου λαθος απλα ηθελα να βγαλουμε και καλα τα 10 πιο χρησιμα η δημοφελη ... δεν πειραζει ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ολσ με την σειρα ειναι τρελο χασιμο χρονου θα ηταν χρησιμο να ψηφιζαμε τα ποιο αποτελεσματικα μνμα σε καποιον μοντ να βαλει ψηφοφορια με οσα εχουμε αναφερει θελει μαξ 3 ψηφους πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ναι εντάξει χάριν υπερβολής το όλα με τη σειρά, αλλά πάλι δεν γίνεται. Τις περισσότερες φορές χρεια΄ζεσαι 2-3 προγράμματα, το καθένα ξεχωριστά. Εκεί να ψηφίσεις. Άλλες φορές όμως χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις 5 (πχ να βάλεις και tdsskiller στην αρχή, ή κάποιο εργαλείο που κάνει fix τα services κτλ). Η ψηφοφορία θα δώσει παραπλανητικά αποτελέσματα. Θα βγει πχ πρώτο το malwarebytes που είναι σχεδόν πάντα στην σειρά προγραμμάτων που τρέχει κανείς όταν καθαρίζει ένα pc, ενώ δεν είανι αναντικατάστατο. Το tdsskiller όμως που κι εγώ σπάνια το χρησιμοποιώ καθώς τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται, αυτό είναι σχεδόν αναντικατάστατο. Νομίζω έχουν ειπωθεί όλα τα προγράμμτα καθαρισμού, όσα δεν έχουν ειπωθεί δεν νομίζω οτι προσφέρουν κάτι παραπάνω. Εξαίρεση: Προγράμματα όπως το DDS, OTL, FRST, που είναι όμως προγράμματα ανάλυσης συστήματος. Με αυτά βλέπεις αναλυτικά το σύστημα, σε εάν μεγάλο log, και μόνος σου αποφασίζεις τι αρχείο θα διαγράψεις, τι service, τι driver κτλ. Τελείως advanced λύσεις όπως το combofix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα