soripsgreast Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, παιδιά έχω ενα θεματακι με ενα netbook Acer AO532h, δεν μπορώ να εγκαταστήσω λογισμικό windows7homprem(32bit).Στο complete installation μου βγαζει error : Windows could not prepare the computer to boot into the next phase of installation.Εκανα clean install με dos command ,δοκιμασα (bootrec/fixboot) και ξαναπατησα εγκατασταση, ακόμη δεν εβγαλε μηνυμα οπως το παραπανω ,ειναι στο τελευταιο βημα 1ωρα σχεδον.Καμιά πρόταση;; ACER.pdf
TheELF Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Σοβαρά τώρα,την εικόνα την κοίταξες εσύ πριν την ανεβάσεις;
soripsgreast Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 λαθος εικονα ανεβασα.τεσπα ,το προβλημα ειναι οτι μου βγαζει το μηνυμα αυτο και δεν ολοκληρωνεται η εγκατασταση τι μπορω να κανω γιαυτο???
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μήπως δεν έχεις περάσει σωστά τα windows στο usb stick ή έχει καποιο πρόβλημα η συγκεκριμένη έκδοση που προσπαθείς να περάσεις
soripsgreast Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλημέρα.Με το rufus το εχω φτιαξει το usb ,εχω αλλους 2 υπολογιστες λαπτοπ και επιτραπεζιο τους εχω φορμαρει και τους δυο χρησιμοποιοντας την ιδια εκδοση και τρεχουν κανονικα ολα .
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.techsupportforum.com/forums/f217/solved-windows-7-installation-error-564314.html
soripsgreast Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω , εγκατασταθηκαν κανονικα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα