Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ οι ταχύτητες του επεξεργαστή και της μνήμης  είναι οι ίδιες   με i5 4200u 4GB ram  amd hd8600  500GB hdd . Αργεί χαρακτηριστικά   όταν φορτώνει  τα windows και γενικά καθυστερεί  σε διάφορες λειτουργίες  στην ουσία μέχρι να τις ανοίξει. Μόλις το ξανά έκανα format  με windows 7 64 bit . Και μια 2 ερώτηση ,  ποια είναι καλύτερη κάρτα γραφικών της intel ή της amd

Δημοσ.

Απλα πριν  πηγαινε πιο γρηγορα  δεν κολουσε, τωρα μεχρι να ανοιξει μια εφαργμογη και μεχρι να ανοιξουν τα windows με τις μισες εφαργμογες  γιατι τις αλλες βαριεται να τις ανοιξει. Και οσο αναφορα τις καρτες γραφικων  και εγω αυτο νομιζα. απλα οταν βαζω να τρεξει το gpu  (την εφαρμογη παρομοια με το cpu -z )με ηψηλη  αποδοση σαν πρωτη καρτα μου εμφανιζει την Intel και οταν βαζω  χαμηλη αποδοση μου βγαζει σαν πρωτη την amd. 

Δημοσ.

σε τέτοιο μηχάνημα ξαναπέρνα τα 8.1 που είχε.

Τα 7άρια είναι βαριά για δίσκο στις 5400 στροφές.

Σαν βασική κάρτα γραφικών έχει την ιντελ το σύστημα και αυτό δεν αλλάζει. Η AMD είναι δευτερεύουσα.

Εναλλακτικά,μην κάνεις τερματισμό.

Δεν βλέπω τον λόγο αλλωστε.Και η αδρανοποίηση μια χαρά κάνει την δουλειά της.

• Like 1
Δημοσ.

linux ειχε .. θα περιμενω τα 10 να βαλω τοτε μια και καλη.... απλα μου εκανε εντυπωση που με 7αρια παλι πηγαινε πιο γρηγορα  και ξαφνικα αρχισε να κολαει... ελεγα μην επαθε τπτ η ram ... η ο σκληρος...

Δημοσ.

linux ειχε .. θα περιμενω τα 10 να βαλω τοτε μια και καλη.... απλα μου εκανε εντυπωση που με 7αρια παλι πηγαινε πιο γρηγορα  και ξαφνικα αρχισε να κολαει... ελεγα μην επαθε τπτ η ram ... η ο σκληρος...

Πέρα απο αυτό που αναφέρει ο χριστόφορος για το HDS, σατο δικό μου λάπτοπ 3 χρόνια μετά χωρίς φορμάτ και με τα πράγματα που χρειάζομαι να ανοίγουν, για να είναι προσβάσιμο σε χρήση το λάπτοπ θέλει κανένα 5 λεπτο και βάλε απο την στιγμή που θα μπεί στα windows.

Αν είχε πρόβλημα η ραμ θα είχες μπλέ οθόνες πάντως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ WINDOWS 10 ΚΑΙ ΠΑΛΙ  ΟΜΩΣ ΚΟΛΑΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ WINDOWS ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ  ΝΑ ΤΡΩΕΙ 45% ΜΝΗΜΗ ΕΝΩ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ 33% ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΡΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ TOUCH PAD ΚΑΙ  ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ INTEL ( ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EXPERIENCE NVIDIA ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ ΤΟ AMD GAMING EVOLVED) ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ LOG IN  ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΣΦΑΛΜΑ  ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ... KAI ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ 1ΜΙΣΗ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΟΤ  ΕΝΩ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ 45 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.....(TO ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕ CORE DUO  KAI 4 GB RAM ΣΤΑ 1333MHZ)

Δημοσ.

Το σταθερό όμως έχει δίσκο στις 7200rpm (λογικά) σε σχέση με τον 5400 rpm του Laptop.

Εκτός από το HD Sentinel δοκίμασε να τρέξεις και τα διαγνωστικά της Dell (F12 @ Post) 

Δημοσ.

τσέκαρε το σκληρό πολύ πιθανών αυτός φταίει και σε περίπτωση που καταλήξεις σε αγορά σκληρού δίσκου , ssd με τα 1000 θα πιγενει σφερα

Δημοσ.

Το έτρεξα το hd sentinel και μου τα εβγαλε ολα 100% και πανω απο 1000 μερες και το εβαλα και σε ενα παλιο σταθερο με 5 χρονια σκληρους  και εκει το ενα ειχε 142 μερεσ και το αλλο 59 μερες.... αρα δεν ειναι ο σκληρος...  τι να πω... σορρυ για τα κεφαλαια στο προηγουμενο μηνυμα μου αλλα ηταν πιο γρηγορα να τα γραψω... εχω εναν σκληρο sata 2 500GB στα 7200 rpm

(Seagate Momentus 7200.4 500GB ) σε αλλο παλιο laptop θα κανει τιποτα  η θα ειναι πιο αργο ? ενω αυτος που εχω  ειναι ο 

Seagate Momentus Thin ST500LT012 500GB 5400 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 2.5").... 

Δημοσ.

οι thin (όπως αυτός που έχεις) είναι ούτως ή άλλως αργοί αλλά δεν δικαιολογείται να σέρνεται.

Και μόνο που ο άλλος ειναι στις 7200 στροφές, θα δεις διαφορά.

Δημοσ.

Μπες στο παρακάτω λινκ, πατα "Windows start up" -- > επέλεξε "Windows starts up very slowly" και πάτα Submit

http://www.dell.com/support/home/us/en/19/product-support/product/inspiron-15-3537/diagnose

Το εκανα δενβρηκε προβλημα

hd sentinel και τσέκαρε σε τι κατασταση ειναι ο δίσκος σου.

100%  ολα  υγιεστατος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...