sakis63 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδιά! Καλή συνέχεια καλοκαιριού σε όλους καταρχάς! Πάω κατευθείαν στην ερώτησή μου: Έχω πάρει όνομα χρήστη και κωδικό από τον διαχειριστή ιστοσελίδας για να αναρτήσω ένα αρχείο σε λογαριασμό ΒΟΧ στο cloud. Το θέμα είναι το εξής: Μπορώ με κάποιον τρόπο να μην φαίνεται η ημερομηνία της ανάρτησής μου στο ΒΟΧ ενώ εξ΄ορισμού βλέπω ότι φαίνεται πότε κάποιος κάνει την υποβολή αρχείου;Μπορώ να το αλλάξω αυτό έτσι ώστε να εμφανιστεί η ανάρτησή μου με πρoθύστερη ημερομηνία;;Δηλαδή να αναρτήσω κάτι σήμερα και να φαίνεται ως αναρτημένο πριν μια εβδομάδα για παράδειγμα.. Εννοείται ότι έχω απλά όνομα χρήστη και κωδικό όπως και άλλοι για απλή ανάρτηση αρχείων.Δεν έχω δικαιώματα διαχειριστή στο λογαριασμό. Αν γίνεται η αλλαγή θα ήμουν ευγνώμων να μου εξηγήσετε πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Υπόψην μιλάμε για απλά ανάρτηση στο λογαριασμό στο Βοx στο Cloud μέσω εισόδου με όνομα χρήστη και κωδικό που τους έχω νόμιμα ήδη και όχι μέσω χρήσης προγράμματος client. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις αν γνωρίζει κάποιος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα