Anorymous Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Υπαρχουν πολλες ατακες θα βαλω 3 απο τις πιο αγαπημενες μου σειρες. Απο Απαραδεκτος "κατεβαστε την καρεκλα απο τον τοιχο δεν ειναι ισοροποιμενα πραγματα αυτα" Απο Μεν και Δεν "θα σου δωσουν και το νομπελ, το νομπελ ειναι βραβειο μαγειρικης εχω θα παρω βραβειο ζαχαροπλαστικης" https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SZMCBTpwwVg#t=306 Απο Τρεις Χαριτες " Μην εχετε παθει υπερκοπωση ? Αποκλειεται ειμαι δημοσιος υπαλληλος" 1
Sproctor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τίγκα στις ατάκες! Μερικά παραδείγματα: Στο επεισόδιο με την Λαίδη Πετούλα, στην αρχή, όταν ζητούν τον Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο και το πιάνει η Ελένη: -Μωρή σιχαμένη! Στο τηλέφωνο! ΜΩΡΗ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΑ!!! ...και μετά που το πιάνει ο Κωνσταντίνος: -Ναι. Η Κατακουζήνα ...εεε...ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός. Επίσης, στο επεισόδιο με τις ονομαστικές εορτές (Κων/νου και Ελένης on the rocks αν θυμάμαι): όταν ο Κωνσταντίνος πετυχαίνει την Έλλη και το Νικόλα να σαλιαρίζονται στο γραφείο του: -Κύριε Καθή-ΚΑΘΗΚΙΑ !!! ...και αργότερα όταν πετυχαίνει τον Μάνθο και την Πέγκυ γυμνούς στο κρεβάτι της Ελένης: -Κάνατε την οικία μου Σόδομα και ΓοΜΑΡΙΑ !!! Και η απίστευτη λεξιπλασία της Ελένης (δεν θυμάμαι το επεισόδιο και το ψάχνω): -Τσαπερδονοκ*λοσφυρίχτρα. Το password του Κωνσταντίνου όταν επισκέπτεται τον Μάνθο: -Άνοιξε Μάνθο! Κωνσταντίνος Κατακουζηνός! Επίκουρος καθηγητής της Βυζαντινολογίας! Και κλείνω με την ατάκα του Λουκά στο LAPD που την χρησιμοποιεί αντι για σημείο στίξης όταν είναι θυμωμένος: -(***ώ) το στανιό μου! Έπονται κι άλλες!
funbreaker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω για το γούστο σου, 3
dimitris21gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 -Γιε μου, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το sex. -Εντάξει μπαμπά, τι θες να μάθεις; Ευτυχισμένοι μαζί νομίζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 -Γιε μου, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το sex. -Εντάξει μπαμπά, τι θες να μάθεις; Ευτυχισμένοι μαζί νομίζω. Πολυκατοικία απ' όσο θυμάμαι είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα