thelos257 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σας παιδια στο λαπτοπ μου κατω της υπογραφης μου το Toshiba δηλ δεν μ εμφανιζεται ειδοποιηση οταν καθεται η μπαταρια και σβηνει απο μονο του επισης το προβλημα ειναι οτι σβηνει ενω η μπαταρια μπορει να ναι στο μισο μισο στο εικονιδειο απο κατω εννωω. Τι μπορω να κανω γι αυτο το θεμα υπαρχει τροπος να ενεργοποιηση το μηνυμα να μ λεει οπως και στους αλλους φορητους υπολογιστες συνδεεστε το στο ρευμα για να συνεχισετε η μπαταρια σας εξαφλιται ; Σας ευχαριστω πολυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 καλημέρα στην υπογραφή σου έχεις διάφορα μηχανήματα... σε ποιο αναφέρεσαι ακριβώς? πρώτη κίνηση μέσα από τα windows θα πρέπει να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας σε εργοστασιακες...δευτερη μεσα απο το bios να ελενξεις εαν εχει αλλαξει καποια ρυθμιση εφοσον εχει.. για τη μπαταρια... αλλα για να γινω πιο συγκεκριμενος και να σε καθοδηγησω ορθοτερα θα πρεπει να ξερω σε ποιο μηχανημνα αναφερεσαι ακριβως.. οσο αφορα το toshiba θα πρeπει να δωσεις και τον αλφαριθμητικο αριθμο που ειναι απο κατω απο το λαπτοπ και ξεκιναει καπως ετσι PSKS...???
David20 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Καλημερα στον φιλο.. Λοιπον ,πηγαινεις στο εικονιδιο της μπαταριας κατω στην γραμμη εργασιων κανεις κλικ στο "περισσοτερες επιλογες λειτουργιας". Αναλογα με το ποιο σχεδιο εχεις επιλεξει ,πχ "συνισταται απ την Toshiba", και κλικαρεις "αλλαγη ρυθμισεων σχεδιου" και αμεσως "αλλαγη ρυθμισεων παροχης ενεργειας για προχωρημενους"...Θα ανοιξει παραθυρο και πας στο "μπαταρια" ,πατας το "+" και επιλεγεις "ειδοποιηση για χαμηλο επιπεδο μπαταριας" ,το βαζεις στο 14% και για ρευμα, και για χωρις ρευμα, πατας "εφαρμογη" και μετα "οκ".. Αναλογα κανεις επιλογες και για τις υπολοιπες παραμετρους που αφορουν την μπαταρια ,οπως σε βολευουν εσενα... 1
thelos257 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 καλημέρα στην υπογραφή σου έχεις διάφορα μηχανήματα... σε ποιο αναφέρεσαι ακριβώς? πρώτη κίνηση μέσα από τα windows θα πρέπει να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας σε εργοστασιακες... δευτερη μεσα απο το bios να ελενξεις εαν εχει αλλαξει καποια ρυθμιση εφοσον εχει.. για τη μπαταρια... αλλα για να γινω πιο συγκεκριμενος και να σε καθοδηγησω ορθοτερα θα πρεπει να ξερω σε ποιο μηχανημνα αναφερεσαι ακριβως.. οσο αφορα το toshiba θα πρeπει να δωσεις και τον αλφαριθμητικο αριθμο που ειναι απο κατω απο το λαπτοπ και ξεκιναει καπως ετσι PSKS...??? Καλησπερα φιλε μ ειπα TOSHIBA ενα εχω κατω στην υπογραφη μου στραβος δεν πιστευω να εισαι και ειναι αυτο εδω TOSHIBA Satellite L50-B-1C9 επισης δεν αλλαξα καμια ρυθμισει και δεν πειραζα τιποτα. Μονο το ECO ενεργοποιησησα και μετα το απενεργοποιησα. Καλημερα στον φιλο.. Λοιπον ,πηγαινεις στο εικονιδιο της μπαταριας κατω στην γραμμη εργασιων κανεις κλικ στο "περισσοτερες επιλογες λειτουργιας". Αναλογα με το ποιο σχεδιο εχεις επιλεξει ,πχ "συνισταται απ την Toshiba", και κλικαρεις "αλλαγη ρυθμισεων σχεδιου" και αμεσως "αλλαγη ρυθμισεων παροχης ενεργειας για προχωρημενους"...Θα ανοιξει παραθυρο και πας στο "μπαταρια" ,πατας το "+" και επιλεγεις "ειδοποιηση για χαμηλο επιπεδο μπαταριας" ,το βαζεις στο 14% και για ρευμα, και για χωρις ρευμα, πατας "εφαρμογη" και μετα "οκ".. Αναλογα κανεις επιλογες και για τις υπολοιπες παραμετρους που αφορουν την μπαταρια ,οπως σε βολευουν εσενα... Αυτο ηταν τελικα φιλε μου που ηθελα σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ ομως στους αλλους υπολογιστες βγαζει το 14 και μετα το 7% και τοτε κλινει αυτο πως το κανω ; Επισης εκει που λεει απενεργοποιημενος σκληρος δισκος τι συμενει αυτο ;
David20 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Ξεχασα να αναφερω οτι οταν θα σε βγαζει την ειδοποιηση για χαμηλη μπαταρια ,τοτε θα το φορτιζεις,δεν θα περιμενεις να σβηνει μονο του.Ειναι σημαντικο αυτο. Πες μας αν τα καταφερες. Καλησπερα φιλε μ ειπα TOSHIBA ενα εχω κατω στην υπογραφη μου στραβος δεν πιστευω να εισαι και ειναι αυτο εδω TOSHIBA Satellite L50-B-1C9 επισης δεν αλλαξα καμια ρυθμισει και δεν πειραζα τιποτα. Μονο το ECO ενεργοποιησησα και μετα το απενεργοποιησα. Αυτο ηταν τελικα φιλε μου που ηθελα σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ ομως στους αλλους υπολογιστες βγαζει το 14 και μετα το 7% και τοτε κλινει αυτο πως το κανω ; Επισης εκει που λεει απενεργοποιημενος σκληρος δισκος τι συμενει αυτο ; Απλα οταν παει στο 14% το κλεινεις ,ή το φορτιζεις,δεν περιμενεις να παει στο 7%.... Τσεκαρε και τις υπολοιπες παραμετρους της μπαταριας να δεις,εχει πολλες.Διαβασε καλα να δεις τι γραφει για καθε παραμετρο. Αυτο με τον σκληρο δισκο δεν το γνωρισω να σε πω την αληθεια.. 1
thelos257 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Επισης ακομα ενα προβλημα που εχω ειναι αυτο: Οταν ανοιγω το Totalmedia 3 το προγραμμα για να δω τηλεοραση στον φορητο μου υπολογιστη δηλαδη μαυριζει η οθονη για κλασματα δευτερολεπτων και μετα επανερχεται τι να κανω για να μην συμβενει αυτο ; Η καρτα γραφικων ειναι Intel HD 4000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα