Προς το περιεχόμενο

A5 vs p8 Lite ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα βασικα το ενα εχει 300e και το αλλο 170e οποτε νομιζω πας για το 2ο....

Δεν εχω προβλημα στα λεφτα...δεν μιλησα καν για λεφτα! Αν τα ειχες και τα 2 πιο θα κρατουσες ; Αυτο εννοω !

Κοιτα βασικα το ενα εχει 300e και το αλλο 170e οποτε νομιζω πας για το 2ο....

και δεν εχει 170 απλα για 1 ημερα ηταν η προσφορα ...εληξε απο οσο βλεπω.

Δημοσ.

Αφου τα εχεις και τα 2 και απο τη στιγμη που δεν σε νοιαζει ο παραγοντας χρηματα κρατα οποιο νομιζεις εσυ καλυτερο στα ματια σου....Κατ εμε που το εχω κλεισει στα 170e και κοιταω τι αλλο παιζει στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει καν ερωτημα....Αν ειναι καλυτερο το A5 ειναι οριακα οποτε εσυ ξερεις...

Αλλα ποια η προσωπικη σου γνωμη αξιζει τα 130-150e διαφορα το A5;

Δημοσ.

Αφου τα εχεις και τα 2 και απο τη στιγμη που δεν σε νοιαζει ο παραγοντας χρηματα κρατα οποιο νομιζεις εσυ καλυτερο στα ματια σου....Κατ εμε που το εχω κλεισει στα 170e και κοιταω τι αλλο παιζει στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει καν ερωτημα....Αν ειναι καλυτερο το A5 ειναι οριακα οποτε εσυ ξερεις...

Αλλα ποια η προσωπικη σου γνωμη αξιζει τα 130-150e διαφορα το A5;

Δεν τα εχω στο χερι και τα 2...τριτη θα παρω το p8,τωρα εχω το Α5 γιαυτο ρωταω....δεν θελω να το ανοιξω το αλλο για να δω διαφορες κλπ.

Αν το ανοιξω και το δουλεψω καμια βδομαδα θα χασει την αξια του μετα,γιαυτο κολλαω.

Δημοσ.

Ειναι πολυ παραπλησιες οι συσκευες μεταξυ τους αν δεν τις δουλεψεις και τις 2 δεν μπορεις να ξερεις ποια ειναι η καταλληλη για σενα

αρα θα το ανοιξω και βλεπουμε οκ...λογικα το p8 ειναι λιγο καλυτερο....εχει notification led ξερεις ;

Δημοσ.

Μάλλον δεν τους άγκιξαν όλους τα capital control...

καμια σχεση,ενα θα κρατησω φιλε για οικονομια.

Δημοσ.

Πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις μήπως έχουμε να σου προτείνουμε κάτι καλύτερο

τα εχω αγορασει και τα 2 απλα περιμενω το p8 .

Φίλε έχεις ένα καλό τηλ, γιατί αγοράζεις 2ο; οκ δικά σου λεφτά είναι αλλά και πάλι...

θα κρατησω ενα βρε αγορι μου . 100 φορες το ειπα. πιο προτεινεις να κρατησω ;;;

Δημοσ.

Εννοειται το p8 L. 
Πολυ πιο δυνατη συσκευη. Επισης εχω την εντυπωση οτι θα αναβαθμιζεται πιο πολυ καιρο. 

Δημοσ.

Εννοειται το p8 L. 

Πολυ πιο δυνατη συσκευη. Επισης εχω την εντυπωση οτι θα αναβαθμιζεται πιο πολυ καιρο. 

Το κινεζικο να αναβαθμιστη πιο πολυ καιρο ; εισαι σιγουρος ;; Το Α5 πηρε την 5.0.2 ηδη...αλλα οπως και να εχει ...

ρε παιδια το P8 lite εχει LED NOTIFICATION ; ξερει κανεις ;;;

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα στο myphone ειχα διαβασει χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εχει.....Οπως και οτι θα παρει αμεσα 5.0.2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...