BeAfraid Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Καλημέρα σας, Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή.. Κάνει μερικά freeze σε άκυρες στιγμές και δεν κρατάει πολύ (από 3 έως 15 δευτερόλεπτα). Εκείνη την στιγμή μπορεί να μην κάνει τίποτα ο υπολογιστής ή να είναι υπερφορτωμένος.. Τσέκαρα μήπως έχει κάποιο καμένο segment ο ssd αλλά δεν βρήκα κάτι.. O υπολογιστής μου αποτελείται από αυτά: Cooler Master G750M 750W HDSSD 2,5 120GB Kingston V300 7mm HDA 1000GB Seagate ST1000DM003 Barracuda MSI 990FXA-GD65 SAPPHIRE R9 280 OC Dual-X Boost CPU AMD AM3+ FX-8320 Box Simm DDR3 PC1600 8GB CL9 Corsair Ven k Και σήμερα του έβαλα και αυτή τη RAM για άσχετο λόγο.. (Τρέχω VM) Corsair Vengeance LP 8GB DDR3-1600MHz Δηλαδή hardwarικά δεν θα έπρεπε να έχει προβλήματα... και σκέφτομαι μήπως είναι κάπου σε software το πρόβλημα... Χρησιμοποιώ windows 7 64 bits Αυτό που μου κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως μερικές φορές μπορεί να παγώσει μόνο μία εφαρμογή που έχω... πχ να κολλήσει ο chrome και να μην κάνει τίποτα για μισό λεπτό.. αλλά εγώ παράλληλα να μιλάω κανονικά στο skype.. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι;
zeilias86 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Καλημέρα! Δεν νομίζω πως μπορώ να σε βοηθήσω... αλλά εγώ είχα άλλο θέμα μετά από ενάμιση χρόνο περίπου έκανα format γιατί μετά από κάποια ώρα (πολλές ώρες βασικά) ο υπολογιστής χωρίς λόγο στην αναμονή δούλευε στα 20-40% CPU & 60-70 RAM και μετά το format είναι GG 1% CPU & 30-40% RAM
Spawn123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Για τον chrome μπορει να ευθυνονται εφαρμογες οπως ο flash player. Και μένα τρώει κάποια κολλήματα λογο αυτού (για λίγη ώρα) και τα υπόλοιπα να δουλεύουν ρολόι. Μπορεί να ευθύνεται και λίγο η ζέστη; (just saying)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Επειδή για ιος μου μυριζεται, ψαξτο λιγο με ενα καλο anti-virus (Kaspersky,Eset Smart Security 6-8 κλπ). οχι , δεν ειναι προβλημα Hardware αυτο. Και κανε ενα msconfig να δεις τι προγραμματα τρεχουν. οτι αχρηστο ειναι , απενεργοποιησε το Κανε αυτα για αρχη , και εαν συνεχισει , μας λες , εδω ειμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα