Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή.. Κάνει μερικά freeze σε άκυρες στιγμές και δεν κρατάει πολύ (από 3 έως 15 δευτερόλεπτα). Εκείνη την στιγμή μπορεί να μην κάνει τίποτα ο υπολογιστής ή να είναι υπερφορτωμένος..

Τσέκαρα μήπως έχει κάποιο καμένο segment ο ssd αλλά δεν βρήκα κάτι.. 

O υπολογιστής μου αποτελείται από αυτά:

Cooler Master G750M 750W

HDSSD 2,5 120GB Kingston V300 7mm

HDA 1000GB Seagate ST1000DM003 Barracuda

MSI 990FXA-GD65 

SAPPHIRE R9 280 OC Dual-X Boost

CPU AMD AM3+ FX-8320 Box

Simm DDR3 PC1600 8GB CL9 Corsair Ven k

Και σήμερα του έβαλα και αυτή τη RAM για άσχετο λόγο.. (Τρέχω VM)

Corsair Vengeance LP 8GB DDR3-1600MHz

Δηλαδή hardwarικά δεν θα έπρεπε να έχει προβλήματα... και σκέφτομαι μήπως είναι κάπου σε software το πρόβλημα...

Χρησιμοποιώ windows 7 64 bits

Αυτό που μου κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως μερικές φορές μπορεί να παγώσει μόνο μία εφαρμογή που έχω... πχ να κολλήσει ο chrome και να μην κάνει τίποτα για μισό λεπτό.. αλλά εγώ παράλληλα να μιλάω κανονικά στο skype..

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι;

Δημοσ.

Καλημέρα!

Δεν νομίζω πως μπορώ να σε βοηθήσω... αλλά εγώ είχα άλλο θέμα μετά από ενάμιση χρόνο περίπου έκανα format γιατί μετά από κάποια ώρα (πολλές ώρες βασικά) ο υπολογιστής χωρίς λόγο στην αναμονή δούλευε στα 20-40% CPU & 60-70 RAM και μετά το format είναι GG 1% CPU & 30-40% RAM

Δημοσ.

Για τον chrome μπορει να ευθυνονται εφαρμογες οπως ο flash player. Και μένα τρώει κάποια κολλήματα λογο αυτού (για λίγη ώρα) και τα υπόλοιπα να δουλεύουν ρολόι.

Μπορεί να ευθύνεται και λίγο η ζέστη; (just saying)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή για ιος μου μυριζεται, ψαξτο λιγο με ενα καλο anti-virus (Kaspersky,Eset Smart Security 6-8 κλπ).

οχι , δεν ειναι προβλημα Hardware αυτο. Και κανε ενα msconfig να δεις τι προγραμματα τρεχουν. οτι αχρηστο ειναι , απενεργοποιησε το

Κανε αυτα για αρχη , και εαν συνεχισει , μας λες , εδω ειμαστε  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...