djmike Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 all time classic (ego ime fun 70s 80s) alla opos ipa kamia sxesi refrain me ipolipo
Cristina Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Πράγματι είναι all time classic! Μιχάλη, νομίζω πως έχεις θιχτεί Λέω να ακούσω και την διασκευή του... Δεν την έχω ακούσει ακόμα. Αλλά αυτή η μανία να διασκευάζουν 70ς-80ς κατ' αυτόν τον τρόπο, έχει αρχίσει να με εκνευρίζει... Δεν έχουν κάτι άλλο να παρουσιάσουν πια;
djmike Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 apo ti na exo thixtei??? apla ipa pos einai ena komati pou exi fovero refrain kai to ipolipo einai xalia opos kai alla ekinis tis epoxis.. ama thes ta postaro me titlo gamata refrain (mono!!!)
Nick-K Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Άσχετο αλλά λόγω της ημέρας, Μιχάλη Χρόνια Πολλά! :)
midnight_man Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 το αυθεντικό ακουγόταν στην ταινία laura mars eyes , ένα θρίλερ με την Φαίη Ντάναγουει και τον Τομμι Λη Τζοουνς. Καλή ταινία για την εποχή της...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 ^^ Σε θριλερ ε? Απορω σε τι σκηνη Στα υποψιν η ταινια! Ακουσα και του Clamaran. Πολυ επαναλαμβανομενο...
midnight_man Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Σε θριλερ ε? Απορω σε τι σκηνη αν θυμάμαι καλά, η φαίη ήταν φωτογράφος μόδας που έβλεπε και οράματα με φόνους. Οι φόνοι γίνονταν κατ' εξακολούθηση, ο τομμι ήταν ο ντετεκτιβ που κλήθηκε για την επίλυση και τα υπόλοιπα είναι spoilers. οι σκηνές όμως που ακουγόταν το τραγούδι ήταν ανθολογία με φωτογραφήσεις μοντέλων και αισθητική καρα-lateseventies-αρχές eighties, πηγή έμπνευσης του μακαρίτη billybo. pas mal, boy ...
Ioannis Jr. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Βασικά, γιατί το ξεσκίσαμε με του ελλιπείς τίτλους, full title: Antoine Clamaran pres. Discoball - Let's All Chant Για να λέμε και τα σύκα σύκα… Edit: Το Let’s All Chant του Michael Zager Band είναι του 1978.
dimitris100 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Βασικά' date=' γιατί το ξεσκίσαμε με του ελλιπείς τίτλους, full title: [b']Antoine Clamaran pres. Discoball - Let's All Chant[/b] einai kalo ayto to tragoudi? kai an nai apo pou na to katebaso sto kazaa den to brisko!!! 8)
@_zerocool Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Το κομμάτι έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει καθόλου ή είναι ακόμα σε white? Αν και δεν νομίζω να περάσει από vinyl μάλλον κατευθείαν σε cd, έφαγε αρκετό promotion ΥΓ: Βρε βρε μαζευτήκαμε όλοι μια παρέα εδώ... greetings Ιoanni και Nick
Ioannis Jr. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Τα σέβη μου κύριε @_zerocool! Τώρα αν σου πω ότι δεν ξέρω θα με πάρεις στο ψιλό, οπότε απλά αγνοώ την ερώτηση σου και περιμένω να απαντήσει κάποιος/α άλλος/η, είμαι και release editor τρομάρα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.