vision Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 έχω βάλει το kstat για overclock, ωστόσο τα cpu-z και Aida64 μου δείχνουν διαφορετικά Mhz. το cpuz δείχνει 2200 και το Aida64 1600 (τη normal συχνότητα του E-450 δηλαδή). Πιο είναι το σωστό λέτε; Ίσως κάνω και λάθος αλλά διαφορά δεν βλέπω με το μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Τι ελπιζεις να κερδισεις κανοντας OC ενα laptop εκτος απο της αρκετα αυξημενες θερμοκρασιες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Η ερώτησή μου δεν ήταν αυτή. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος τα 2 προγράμματα ας απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Aυτή που δείχνει το cpuz εμπιστεύομαι εγώ πάντα! Τι ελπιζεις να κερδισεις κανοντας OC ενα laptop εκτος απο της αρκετα αυξημενες θερμοκρασιες? Κερδίζει αυξημένες επιδόσεις απο έναν ψόφιο επεξεργαστή, τι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Η αυξηση στης επιδοσεις που θα δει ειναι ελαχιστη ειδικα αν σκεφτει τη διαφορα που θα εχει στης θερμοκρασιες , μετα απο οτι βλεπω η συχνοτητα του Ε450 ειναι 1650Μhz , παρολα αυτα οι AMD γενικοτερα εχουν θεματα με διαφορα προγραματα που διχνουν συχνοτητες και θερμοκρασιες, οποτε καλυτερα βλεπε απο το overdrive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 άλλα ρωτάω, κανείς δεν ακούει, παρακαλώ να κλείσει το θέμα, άνοιξα αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 άλλα ρωτάω, κανείς δεν ακούει, παρακαλώ να κλείσει το θέμα, άνοιξα αλλού. Σου απάντησα, το CPUZ αλλά εσύ δεν ακούς! Πήγαινε αλλού λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Και εγω ξανα λεω για θερμοκρασιες και γενικοτερα για πληροφοριες του επεξεργαστη κοιτα το AMD Overdrive 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 προφανώς το Aida64 δεν το έχει δουλέψει κανένας σας. το AMD Overdrive δεν λειτουργεί με την Cpu μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα