Deyjandi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 πω τα x2 audio jack μετρανε ΤΙΓΚΑ. μαζί με κοινό facebook/skype/pc, τώρα θα έχουμε και κοινό τηλέφωνο με τη ζουζουνα μου <3
roybatty Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Αν δεν έχουν τροποποιήσει το λειτουργικό ώστε το volume να τερματίζει στο 11 τότε δεν είναι marshall. 3
monster749 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Κι η κουτσή Μαρίκα θα βγάλει κινητό. Περιμένω τώρα την Gibson και την Fender. Βάλε και τον Σε'ι'τανιδη, μετά τα τηγάνια και τις ψησταριες και κινητό Ζευς
Anaisthitos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 μια χαρα ειναι το κινητο, και κλασικο marshall design και καινοτομια. Η φαση ειναι οτι ξυνιζετε που η marshall εβγαλε ενα κινητο που ειναι και διαφορετικο απο τα αλλα την ωρα που οι κινεζοι (και οχι μονο) μας πλασαρουν τα iphone-style με το κιλο 1
Andrew13_98 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Εφόσον είναι music-orientated κινητό, πόσες ώρες playback time έχει; 1
amav Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δε φτάνει να ειναι διαφορετικό στην εμφάνιση αλλά και στην ουσία. Τι να τα κάνω τα 2 headphones? Είμαι dj και θα κάνω πρόγραμμα απο το κινητό; Πέρα από αυτο τι περισσότερο έχει; Καλύτερα dac? Ειναι κάτι μετρήσιμο και δύσκολα θα περάσει τα m8 και iPhone 6 Και το κυριότερο τι software θα τρέξει. Το ότι έχει έναν player που παίζει και flac δε μου λέει και τίποτα. Και η commodore έβγαλε κινητό με emulators και; Η ουσία ειναι ότι αν ασχολείσαι με ήχο/μουσική δεν πας προς τα εκεί αλλά προς iOS μεριά που πάνε όλες οι εταιρίες Εκτός και αν σε αρέσει η μόστρα. Έχει 2 headphones !!! Θα ειναι πραγματικά καλό!!!
leukonas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Επιτέλους και κάτι λίγο διαφορετικό. Πολύ όμορφο design, η "ροδελα" μου θύμησε παλία κινητά sony.
glykoylis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Σκλαβενητης smartphone για όσους θέλουν τα ψώνια τους με style!! Με δυο κιλα πατάτες δωρο ενα καρπούζι με την επίδειξη του κινητού στα ταμεία.. Σκλαβενητης και... Την ψωνισες!!!
saleit Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Η ροδέλα για την ρύθμιση του ήχου με άγγιξε! Πάντως καταπληκτικό design, και καλό στα χαρακτηριστικά του!!! Και πρώτο κινητό της εταιρίας! Καλή σταδιοδρομία ας ευχηθούμε!
Voodooman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Ομολογουμένως πολύ ωραία όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια όπως η πλάτη, η ροδέλα και οι δύο υποδοχές, αλλά μόνο για φιγούρα είναι, δεν προσθέτουν και τίποτα ουσιαστικό. Η τιμή είναι απαράδεκτη, αν και από ό,τι είδα προπαραγγέλνεις το κινητό και παίρνεις δώρο και αυτά τα ακουστικά-τέρατα στην φωτό που ίσως και να είναι αρκετά καλά. Δεν θα το αγόραζα ποτέ ακόμη και αν κόστιζε τα μισά, αλλά μου αρέσει!
dimitridegrecia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Σημειωτέον, το Galaxy S1 που είχα είχε ενσωματωμένο το συγκεκριμένο DSP της Wolfson και με ρουταρισμα και κατι προγραμματακια το εκμεταλλευόσουν στο έπακρο μέχρι που μάτωναν τα αυτιά σου γιατί είχε τη δυνατότητα να το πας στο "11" όπως είπε ένας φίλος παραπάνω...τρομερή διαφορά...απόσο ξέρω αυτό συνεχίστηκε σε όλα τα S μέχρι και το S4 όπου η εταιρεία το διατήρησε στις Exynos εκδόσεις και όχι στις Qualcomm (βλ. GT-I9500 vs. GT-I9505)...κλάψε marshall...
Oxygene Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Πολύ ωραίο design, ότι πρέπει για μουσικόφιλους
damoclesword Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Κουμπί για reverb θα έχει; Έτσι, για να ακούμε τη μουσική μας με λίγη βρωμιά!
ploumouris Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Είμαι κι εγώ από αυτούς που αγάπησαν το jog dial και είχα σχολιάσει παλαιότερα, πως η Sony δεν έχει σκεφτεί να το επαναφέρει.
nikoskon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Τώρα που τα specs δεν έχουν τόσο σημασία, ας αρχίσουν να πουλάνε ιδέα, στυλ και φιλοσοφία! btw θα το έπαιρνα για το design και το logo αδιαφορώντας για τα specs....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα