BlackDarkFlag Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Έχω ένα αρχείο pdf περίπου 40MB και θέλω να το σπάσω σε 2 κομμάτια των 20MB. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Στο ίντερνετ μόνο ένα site βρήκα και αυτό στο τέλος μου ζήτησε να πληρώσω.
bill1987 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μπορείς να κατεβάσεις το Adobe Acrobat (trial version δωρεάν για τριάντα μέρες) και να το σπάσεις σε όσα κομμάτια θέλεις. Εναλλακτικά αν γκουγκλάρεις "online pdf splitter" υπάρχουν διάφορα.
Silverage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μήπως αν το μετατρέψεις σε word και μετά το χωρίσεις και το ξαναμετατρέψεις;
Mozzie Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Αυτό?http://smallpdf.com/split-pdf(Δεν ξέρω αν έχει περιορισμό στο μέγεθος του αρχείου, δοκίμασέ το)
j0hnn1e Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Πολύ πιο απλό αποτι γραφετε παραπάνω. Ανοίγεις το file --> πατας print --> επιλεγεις τις σελίδες που θες να γινει εκτύπωση (1-2 π.χ.) --> δεν πατας print --> καπου εχει ενα παραθυρο κατω αριστερα που λέει PDF (ως προεπιλογη) και ενα βελακι με παραπανω επιλογες --> πατας εκεί και σου βγάζει επιλογή save as Pdf --> πατάς οκ (αφου έχεις διαλέξει τις σελίδες που θες, save as new με άλλο ονομα και έχεις το αρχείο που θές με επιλεγμένες σελίδες. Simple as that
TheELF Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Πολύ πιο απλό αποτι γραφετε παραπάνω. Ανοίγεις το file Από ποιο πρόγραμμα;
j0hnn1e Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Εγω το κάνω με το Preview (σε ΟsX) σε windows το ανοιγεις με adobe reader ή απλα πατας δεξι κλικ - print και λογικα σου βγαζει τις επιλογες. Το ειχα κανει πριν καιρο σε windows 7 αλλα δεν θυμαμαι τα βηματα ακριβως
BlackDarkFlag Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τελικά το σπασα αλλά μου έσπασαν τα νεύρα.. το αρχικό μου έλεγε δε μπορεί να σταλεί με mail γιατί είναι πάνω από ένα μέγεθος.. το σπάω στη μέση και ήταν αρκετά κάτω από αυτό το μέγεθος και ενώ το δεχόταν να το κάνω attachment μου λέει μετά ότι είναι πολύ μεγάλο.. οπότε το έδωσα σε φλασάκι και ησύχασα.
flik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Υπάρχει πάντα η λύση να το ανεβάζεις σε file hoster ή αν χρησιμοποιείς cloud υπηρεσία (αν θες σε .rar με κωδικό) και να στέλνεις το link. Προσωπικά attachments στέλνω σπάνια, λόγω cloud. Αλλά και αρχεία που είναι εκτός cloud, αν είναι μεγάλα, παλι αποφεύγω το mail attachment.
vdeseris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Και με το winrar μπορείς να το κάνεις split σε όσα κομμάτια θέλεις. Για την επόμενη φορά.
krokos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Τελικά το σπασα αλλά μου έσπασαν τα νεύρα.. το αρχικό μου έλεγε δε μπορεί να σταλεί με mail γιατί είναι πάνω από ένα μέγεθος.. το σπάω στη μέση και ήταν αρκετά κάτω από αυτό το μέγεθος και ενώ το δεχόταν να το κάνω attachment μου λέει μετά ότι είναι πολύ μεγάλο.. οπότε το έδωσα σε φλασάκι και ησύχασα. wetransfer ,καλή και απλη λύση για αποστολή μεγάλων αρχειων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα