Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!

Αν ανεβάσω videos στο google drive ή dropbox μπορώ να τα κατεβάσω στο ipad? Υπάρχει τέτοια επιλογή? Βασικά θέλω να βάλω κάποια videos στο ipad και να μπορώ να τα βλέπω όταν δεν θα έχω πρόσβαση στο ίντερνετ.

Επίσης υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κατεβάζει videos από το youtube κατευθείαν στο ipad χωρίς να χρησιμοποιήσω computer? Ή να μπορώ να μεταφέρω videos απο usb χωρίς το computer?

Δημοσ.

<p>Κοίτα αν θες να κατεβάσεις βίντεο μπορείς μέσω κάποιας ιστοσελίδας YouTube download και ενός download manager όπως quik η ακόμα και κάποια εφαρμογής με ενσωματωμένο browser/download manager όπως documents, good reader κλπ</p>

<p>Κ ακόμα και open in.. Vlc που πρότεινε ο φίλος. Επίσης δεν και το infuse 3.</p>

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!

Αν ανεβάσω videos στο google drive ή dropbox μπορώ να τα κατεβάσω στο ipad? Υπάρχει τέτοια επιλογή? Βασικά θέλω να βάλω κάποια videos στο ipad και να μπορώ να τα βλέπω όταν δεν θα έχω πρόσβαση στο ίντερνετ.

Επίσης υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κατεβάζει videos από το youtube κατευθείαν στο ipad χωρίς να χρησιμοποιήσω computer? Ή να μπορώ να μεταφέρω videos απο usb χωρίς το computer?

Γιατί δεν τα κάνεις save for later στο youtube?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...