γροσερισοπ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 ψάχνω app για password managment μιας και έχω αρχήσει και χάνω τα πασχάλια με τους κωδικούς και έχει αρχίσει και γίνεται αρκετα εκνευριστικό.1) Αν γίνεται freeware η οκ να κοστίζει αλλά όχι τα 39 που ζητάει το 1Password.2) Mac OS X - IOS X compatible Γνώμες Εμπειρίες παραπάνω από ευπρόσδεκτεςp.s κατέβασα το 1password από torrent αλλά σκιάζομαι να έχω σε cracked πρόγραμμα τους πρωσοπικούς μου κωδικόυς. έτσι δεν το πέρασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δοκίμασε το Vault για ios/mac os. https://itunes.apple.com/gb/app/vault-secure-document-data/id436982968?mt=8 http://thevault-app.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Γιατι app και οχι online οπως το LastPass? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Keychain secure notes για passes που δεν είναι online, keychain για ό,τι άλλο από safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Keepass, αν κ δεν ξερω αν εχει εφαρμογη για ios. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 <p>Εγω βολευομαι μια χαρα με Last pass και 10€ το χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια κ αυτό το ψεκαψαν πριν κανένα μήνα, οπότε σαν βασική αρχή δεν αποθήκευση εκεί τα πολύ προσωπικά όπως εμαιλ τράπεζες κ κάρτες. Βασικά αυτά δεν θα τα εμπιστευομουν σε κανένα.</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 KeePassX ψηφίζω κι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα