xristoforos89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα προχθές αυτό, http://www.digideli.gr/HP-250BAG-Intel-36896, για μια φίλη. Το ασύρματο δίκτυο κάνει τσαλιμακια όμως. Είτε κάνει αποσύνδεσεις, είτε είσαι δίπλα στο ρουτερ και έχει δύο μπάρες κλπ. Έχει περαστεί ο driver της hp αλλά και αυτός της mediatek- raling από το επίσημο σαιτ, το θέμα όμως συνεχίζεται. Τα φόρουμ του εξωτερικού βουιζουν με αυτό το πρόβλημα. Κάποιος που να αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και να βρήκε λύση; Λειτουργικό: 8.1 windows. Κάρτα δικτύου: raling rt3290.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέσω windows update δοκίμασες μήπως βρεί οδηγό? Βάλε πιο πάλια έκδοση driver και δες αν συνεχίζει τα τσαλιμια η κάρτα.
xristoforos89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέσω update των windows βρίσκει τον τελευταίο που δίνει επίσημα και η mediatek, ο οποίος και αυτός είναι προβληματικός. Έχω βάλει τουλάχιστον δύο προηγούμενους, συνεχίζει τα σκαμπανεβασματα. Από ότι διαβάζω την συγκεκριμένη κάρτα δικτύου την έχει βάλει η hp σε πάρα πολλά μοντέλα της οπότε και και άλλοι θα είχαν/έχουν τα ίδια θέματα με εμένα. Βοηθάτε αδέρφια γιατί θα το πετάξω στην θάλασσα το λαπτοπ!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Θα σου πρότεινα να κάνεις σκάτζα άλλη wifi κάρτα αλλά είναι σε εγγύηση και είδα ότι θέλει όλο αποσυναρμολλόγηση. Δες αυτό http://h30434.www3.hp.com/t5/Wireless-Internet-Home-Networking/Wireless-drops-on-new-Laptop-15-e021-ax/td-p/3011057?jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001# αν και αφορά διαφορετικό μοντελο.
xristoforos89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Εδώ και μια ώρα του έχω περάσει τα windows 7. Φαίνεται αρκετά πιο σταθερό. Οψόμεθα. Θέμα των 8 γενικά πρέπει να είναι με ασυμβατότητα της κάρτας δικτύου.
wantone Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Θα λυθει με τα 10; Γενικα δυσκολευομαι να καταλαβω γιατι καποιος θα αγορασει ενα λαπτοπ των 279 ευρω και θα περιμενει και να δουλευει...
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Θα λυθει με τα 10; Γενικα δυσκολευομαι να καταλαβω γιατι καποιος θα αγορασει ενα λαπτοπ των 279 ευρω και θα περιμενει και να δουλευει... Αν κριτήριο σου για το τι είναι καλό βασίζεται στην τιμή, είσαι λάθος. Απλά να σε πληροφορήσω ότι το ίδιο θέμα έχει και το hp envy 15 και τα probook 450 και 470. Και μιλάμε για λαπτοπ με διπλάσια και τριπλάσια τιμή. Με την λογική σου, όλοι θα έπρεπε να κοιτάζουν φορητούς με τουλάχιστον 500ευρώ, ασχέτως αν τα άξιζαν ή όχι/ αν έχει ο άλλος να τα δώσει τα χρήματα αυτα κλπ
wantone Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δεν καταλαβες. Το θεμα είναι ότι η συγκεκριμενη καρτα wi-fi δεν εχει καλους drivers yet τις βαζουν στους υπολογιστες γιατι προφανως πηραν ένα στοκ και πρεπει να το σουταρουν εστω και αν δεν δουλευει σωστα (το ιδιο γινεται και στα αυτοκίνητα που εβαζαν μια εποχη εν γνωση τους ελατωματικα κομματια για να καθαρισουν το στοκ). Ολοι οι υπολογιστες που αναφέρεις είναι budget lines. Αν ηταν η Apple θα τις ειχε γυρισει πισω στον προμηθευτη και θα ετρωγε το κοστος παρα να τις εβαζε στο μηχανημα και να ετρεχαν στο service οι πελατες. H ερωτηση είναι αφου ξερεις ότι εχουν τετοια προβλήματα γιατι το πηρες;
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Καλά οτι έχουν και αλλοι παρόμοια προβλήματα δεν σημαίνει οτι θα έχεις και εσυ
wantone Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δεκτον, αλλα από ότι εχω καταλαβει με αυτές τις καρτες είναι πια θα σου πεσει. Αν εχεις καλη καρτα δεν εχεις πρόβλημα. Αν πεσει ένα στοκ που εχει πρόβλημα την εκανες ή πρεπει να τρεχεις να αλλαζεις καρτα. Οκ μια καρτα είναι δεν είναι η καταστροφή αλλα αν πρεπει να λυσεις ολο τον υπολογιστη για να την βρεις δεν είναι θετικο. Και εχω την υποψια ότι πασαροντε σε μεγαζια στοκ που εχουν τις "κακες" καρτες ώστε να φυγουν με εκτπωση. Οκ δυσκολο να αποδειχτεί αλλα ποτε δεν ξερεις.
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 H ερωτηση είναι αφου ξερεις ότι εχουν τετοια προβλήματα γιατι το πηρες; Μα ποιος είπε ότι το γνώριζα το πρόβλημα εκ των προτέρων; Προτού αγοράσω ένα λαπτοπ, θα ψάξω στα γρήγορα για review αλλά δεν είμαι τόσο ψείρας για να ψάξω μέχρι και την κάρτα δικτύου αν έχει γραφτεί σωστός οδηγός για τα 8αρια.
sil_unique Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Λοιπόν έχω μια υποψία και ίσως δοθεί και λύση. Ανοιξε από κάτω το καπάκι για να δεις την ασύρματη κάρτα, εαν έχει μία κεραία μόνο κουμπωμένη αυτό είναι και το πρόβλημα. Θα δεις διαφορά με 2 κεραίες - μπορείς να κουμπώσεις μια ακόμα στον αέρα για δοκιμή. Αφού είσαι εγγύηση δεν βάζεις χέρι και απευθύνεσαι στην αντιπροσωπεία.
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Το λαπτοπ δεν έχει αποσπώμενο καπάκι αλλά πρέπει να λυθεί ολόκληρο για να δεις τι έχει μέσα. Με windows 7 πάντως, είναι κομπλέ. Δεν έχει το οποιοδήποτε θέμα μέχρι στιγμής. Ακόμα και να λυθεί, δεν χάνεις την εγγύηση - αρκεί να μην του βγάλεις τα μάτια έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα