Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+Επειδή δεν βρίσκω το official firmware θυμάμαι όμως ότι υπήρχε!

Καλησπέρα παιδιά, 

Όπως αναφέρω στον τίτλο χρειάζομαι το official firmware του baudtec tw263r4-a2 της baudtec δηλαδή και όχι του ΟΤΕ! 

Βασικά έχω σύνδεση HOL και το ρουτερ πλέον μου κάνει τσιρκα με το wireless έκανα reset πάλι τα ίδια.. Βρήκα ένα παλιό ρουτερ που είχα από το ΟΤΕ με το οποίο δεν είχα κανένα πρόβλημα ίσα ίσα κλείδωσε και 2 mbps παραπάνω από το ρουτερ της HOL το θέμα με το ρουτερ του ΟΤΕ είχα συχνές αποσυνδεσεις (λογικό μου φαίνεται μιας και είναιτου ΟΤΕ) γιαυτό ζητάω της baudtec για να σταματήσουν οι αποσυνδεσεις (έχω κάνει και ρεσετ και στου ΟΤΕ) για να μην πάρω καινούργιο ρουτερ τώρα λόγο οικονομικής κατάστασης τώρα!! 

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορει να εχει χαλασει και το ρουτερ .επισης το baudtec ειναι για πεταμα και με ελαχιστα λεφτα παιρνεις κανα tp link 8968 Που ειναι πολυ καλυτερο.για το baudtec δεν ξερω αν υπαρχει στην σελιδα της μαμας εταιρειας.αν το ρουτερ του οτε κλειδωνε ενα δυο Mbps παραπανω και ειχες αποσυνδεσεις δεν φταιει οτι ειναι του οτε.απλα συγχρονιζε ναι μεν καλυτερα αλλα ταυτοχρονα λογω παραπανου ζορισματος στην γραμμη εχεις αποσυνδεσεις.πολυ καλα σε σταθεροτητα αν βρεις κανα δανεικο ή κανα μεταχειρισμενο ειναι τα technicolor,thomson.ειναι οτι πιο σταθερο σε χαλια γραμμες.

τωρα αυτο που γραφεις

το θέμα με το ρουτερ του ΟΤΕ είχα συχνές αποσυνδεσεις (λογικό μου φαίνεται μιας και είναιτου ΟΤΕ) 

το λογικο δεν καταλαβα ποιο ειναι?οτι ειναι Ote firmware σημαινει οτι πρεπει να κανει αποσυνδεσεις επειδη το βαζεις σε γραμμη Hol??Nope

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...