valantis123 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το αν η θερμοκρασία τού επεξεργαστή μου είναι καλή, έχω τον ι7 5820κ(χωρίς overclock) και έχω την υδρόψυξη της corsair Η110 με πάστα artic silver 5. θερμοκρασίες έχω 40-44 idle και 47-50 σε gaming η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι καλύτερο αν και έχουμε καλοκαίρι. Και κάτι ακόμα πιστεύεται οτι θα άξιζε να αλλάξω την corsair H110 με την Η110i gt, ρωτάω γιατί μπορώ να την κάνω αλλαγή και να δώσω και 60 ευρώ για να την πάρω, αν και απο ότι είδα στην καλήτερη να έχω -3,4 βαθμούς οπότε πιστεύω ότι δεν αξίζει. Ευχαριστω πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Νομίζω οτι ειναι πάρα πολύ καλές οι θερμοκρασίες και σε idle και full ειδικά για καλοκαίρι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Seidon 120xl idle 36-42 / in-game 52 max Δωμάτιο στους 30 βαθμούς. Ακόμα και από υδρόψυξη, μην περιμένεις θαύματα όταν βαράει τόσο ζέστη.. (ίδια πάστα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το αν η θερμοκρασία τού επεξεργαστή μου είναι καλή, έχω τον ι7 5820κ(χωρίς overclock) και έχω την υδρόψυξη της corsair Η110 με πάστα artic silver 5. θερμοκρασίες έχω 40-44 idle και 47-50 σε gaming η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι καλύτερο αν και έχουμε καλοκαίρι. Και κάτι ακόμα πιστεύεται οτι θα άξιζε να αλλάξω την corsair H110 με την Η110i gt, ρωτάω γιατί μπορώ να την κάνω αλλαγή και να δώσω και 60 ευρώ για να την πάρω, αν και απο ότι είδα στην καλήτερη να έχω -3,4 βαθμούς οπότε πιστεύω ότι δεν αξίζει. Ευχαριστω πολύ. Πρωτα απο ολα μιλαμε για επεξεργαστη που δεν του εχεις κανει overclock αν και εχεις υδροψυξη αρα για ποιο ακριβως λογο να δωσεις αλλα 60ευρω στην ηδη ακριβη H110 υδροψυξη??? Ακομα και να ηθελες να αλλαζες υδροψυξη αν την πουλαγες αυτη και πηγαινες πχ σε Coolermaster στα ιδια λεφτα περιπου σου ερχοταν,μεγαλη κλεψια θα ηταν αν εδινες 60ευρω αφου εδινες και την H110. Στην ουσια τωρα που ακριβως εχεις διαβασει οτι 45-50βαθμοι σε παιχνιδι ειναι υψηλες θερμοκρασιες(με βαση αυτο που γραφεις μετα οτι περιμενες καλυτερα)και το λες αυτο????Σε παιχνιδια ειναι που πετυχαινεις τις περισσοτερες φορες και τις υψηλοτερες θερμοκρασιες,ασε που αν ησουν με την Stock ψυκτρα μπορει οι θερμοκρασιες να πηγαιναν και 75-85βαθμους οπως σε καποιους φθηνοτερους I5 ειδικα τωρα το καλοκαιρι. Seidon 120xl idle 36-42 / in-game 52 max Δωμάτιο στους 30 βαθμούς. Ακόμα και από υδρόψυξη, μην περιμένεις θαύματα όταν βαράει τόσο ζέστη.. (ίδια πάστα) Γιατι 52βαθμοι max σε παιχνιδι με τετοια θερμοκρασια δωματιου δεν ειναι εν μερη θαυμα???? Τι να πουν δηλαδη και οι Reference καρτες γραφικων που δουλευουν στα παιχνιδια σε θερμοκρασιες μεχρι και 90βαθμους απροβληματιστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Είναι. Απλά κάποιος όταν πάει από αέρα σε νερό, νομίζει ότι τον βάζει στο καταψύκτη και θα λειτουργεί με 10 βαθμούς :Ρ Βλέπει και το ψέμα τα benchmarks που ένας Θεός ξέρει που πάνε και τις βγάζουν αυτές τις "real-time" θερμοκρασίες των δοκιμών και μετά αναρωτιέται. Εμένα πάντως η gpu μου βράζει στους 77 βαθμούς in-game (G1 Gigabyte). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazexX23Xx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Είναι. Απλά κάποιος όταν πάει από αέρα σε νερό, νομίζει ότι τον βάζει στο καταψύκτη και θα λειτουργεί με 10 βαθμούς :Ρ Βλέπει και το ψέμα τα benchmarks που ένας Θεός ξέρει που πάνε και τις βγάζουν αυτές τις "real-time" θερμοκρασίες των δοκιμών και μετά αναρωτιέται. Εμένα πάντως η gpu μου βράζει στους 77 βαθμούς in-game (G1 Gigabyte). Εγω χτυπάω 80 βαθμους το καλοκαιρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 ναι μάλλον τα λέω αυτά γιατί δεν του είχα βάλει ποτέ καμία stock ψυκτρα να δώ που θα είχε φτάσει... πάντως ι διαφορά cpu temp από system temp είναι 2 βαθμοί δλδ cpu 44 system 42 και η g1 πέζει στους 35-40 idle 75max το δωμάτιο πρέπει να κυμαίνετε στους 30-35.. βράζω και εγώ. απο ότι καταλαβαίνω και πολύ καλά είμαι..! αρα κάθομαι στα αυγά μου. Σας Ευχαριστώ όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εγω χτυπάω 80 βαθμους το καλοκαιρι. Τς τς.. φιγουρατζή! ναι μάλλον τα λέω αυτά γιατί δεν του είχα βάλει ποτέ καμία stock ψυκτρα να δώ που θα είχε φτάσει... πάντως ι διαφορά cpu temp από system temp είναι 2 βαθμοί δλδ cpu 44 system 42 και η g1 πέζει στους 35-40 idle 75max το δωμάτιο πρέπει να κυμαίνετε στους 30-35.. βράζω και εγώ. απο ότι καταλαβαίνω και πολύ καλά είμαι..! αρα κάθομαι στα αυγά μου. Σας Ευχαριστώ όλους. Μια χαρά. Μην ανησυχείς για τίποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Καλοκαίρι..ζεστός και ο haswell-e αλλά η Η110 μια χαρά,αυτό έλειπε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα