Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για online gaming θες περισσότερο ψάξιμο στο θέμα της οθόνης και σε σχέση με τα λεφτά που πας να δώσεις για τον πύργο όπως και για την κάρτα φυσικά.

Δεν γίνεται να μιλάς για τα παιχνίδια που πες με τέτοια οθόνη,tv ή οθόνη του 150ρικου και να κρατήσεις τέτοιες κάρτες...Ή πας να κάνεις μεγάλη βλακεία ή μιλάμε για τρολλάρισμα.Πες τι ισχύει να δούμε αν αξίζει να ασχοληθούμε.

Ενταξυ ουτως ή αλλως στα χρηματα του αντε να παρει μια R9 380 που δεν την λες και καρταρα τυπου R9 290x.

Πλην τις 2 πρωτες απαντησεις του foulgore και του theelf το μονο που διαβασα ηταν κραξιμο για τα γραφικα και μαλιστα με ασχημο τροπο.παρακαλω πολυ αν καποιος ξαναγραψει κατι να δειξει σεβασμο,να γραψει κατι θετικο-αρνητικο ή να βγαλει το σκασμο.απ οτι καταλαβα για να παιξω on line πρεπει να εχω pc 2.000 ευρω.ε λοιπον θα σας πω το εξης.μετα απο 600 ωρες on line gaming μονο στο contract wars το συμπερασμα ειναι οτι οσο πιο καλο-ακριβο pc εχεις,τοσο μεγαλυτερος noobας εισαι.συγγνωμη που επαιζα bf4 και titanfall με το προηγουμενο pc μου.δεν αξιζω να λεγομαι gamer.και ναι.το ολο θεμα ειναι τρολλαρισμα.μην ασχολειστε αλλο.

Αρχικα αραξε λιγο με τους χαρακτηρισμους δεν ειναι οτι το καλυτερο. Για Pc παντως στα χρηματα που κοιτας θα ελεγα να δεις στο παρακατω Set

i5 4440 ή 4460

Μητρικη H97

Ram 8gb

Gpu R9 380

Τροφοδοτικο Bronze 630 ή 650 και εισαι μια χαρα.

Αν παλι θες να ασχοληθεις και με το Oc τοτε κοιτας σε Amd Fx 8320 και μητρικη μια καλη Am3+ τυπου Gigabyte Ud3p.

Οπως και να εχει στα παραπανω να υπολογισεις και μια ψυκτρουλα τυπου Coolermaster Evo.

Δημοσ.

Πλην τις 2 πρωτες απαντησεις του foulgore και του theelf το μονο που διαβασα ηταν κραξιμο για τα γραφικα και μαλιστα με ασχημο τροπο.παρακαλω πολυ αν καποιος ξαναγραψει κατι να δειξει σεβασμο,να γραψει κατι θετικο-αρνητικο ή να βγαλει το σκασμο.απ οτι καταλαβα για να παιξω on line πρεπει να εχω pc 2.000 ευρω.ε λοιπον θα σας πω το εξης.μετα απο 600 ωρες on line gaming μονο στο contract wars το συμπερασμα ειναι οτι οσο πιο καλο-ακριβο pc εχεις,τοσο μεγαλυτερος noobας εισαι.συγγνωμη που επαιζα bf4 και titanfall με το προηγουμενο pc μου.δεν αξιζω να λεγομαι gamer.και ναι.το ολο θεμα ειναι τρολλαρισμα.μην ασχολειστε αλλο.

Αφού είναι τρολλάρισμα και το πες πάλι καλά.Σε τέτοια συμπεριφορά βέβαια αναλογούν καλύτερα συμβουλες όπως "κράτα την ίδια κάρτα κτλπ" για να φτιάξεις gaming pc των 800€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...