Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.επειδη χαλασε ο προηγουμενος υπολογιστης που ειχα για 7,5 χρονια(amd athlon 64 5600 2,8 ghz,mb msi k9n platinum,ram 4 gb και radeon hd6670 τα τελευταια 2 χρονια-καταφερε να παιζει το titanfall)

πρεπει να αγορασω καινουργιο και θα ηθελα μερικες αποψεις και συμβουλες.οποτε:

το ποσο που θελω να δωσω ειναι γυρω στα 800 ευρω.

χρηση για on gaming.για τωρα titanfall και battlefield 4 και σε λιγο black ops 3 και ισως star wars battlefront που ειναι πιο βαρυ.τωρα βεβαια σε 2 χρονια τι απαιτησεις θα εχουντα καινουργια παιχνιδια ενας θεοσ ξερει.επισης θα συνδεσω τηλεοραση με hdmi για ταινιες.το προηγουμενο συστημα επαιζε ανετα micro-hd ταινιες μεγεθους 1,5gb στα 720p αλλα δεν δεν επαιζε σωστα κανονικες hd ταινιες μεγεθους περιπου 10gb.οποτε και για ταινιες.

οθονη δεν θελω.θα κρατησω την παλια που ειναι η lg 19'' lcd l1953s.θα την αντικαταστησω βεβαια καποια στιγμη που θα με περισσευει κανα 150αρικο-200ρικο με μια led hd.

ποντικια,πληκτρολογια τα ιδια.

τα υλικα θα τα παραγγειλω απο το e-shop και να τα συναρμολογησουν οι ιδιοι(ο  λογος ειναι οτι φοβαμαι μηπως δεν τοποθετησω σωστα την ψυκτρα στην cpu.για τα υπολοιπα δεν εχω θεμα)

λειτουργικο θα βαλω εγω windows 8.1

μελλοντικες αναβαθμισεις δεν εχω σκοπο να κανω.

overclocking δεν υπαρχει περιπτωση να κανω πουθενα.ουτε cpu,ουτε gpu.

θελω να κρατησω το παλιο τροφοδοτικο μου που ειναι το thermaltake w0101 tr2 550w.

επισης θα κρατησω 2 εξωτερικους σκληρους usb 3.0 WESTERN DIGITAL WDBPCK5000ABK ELEMENTS SE PORTABLE 500GB BLACK USB 3.0 και 2 παλιοτερους εσωτερικους sata.και 1 απλο dvd-rom.

και για ολα τα παραπανω λεω να παω στα εξης:

cpu-CPU INTEL CORE I5-4690 3.50GHZ LGA1150 - BOX

mb-ΜΗΤΡΙΚΗ MSI Z97 GAMING 5 RETAIL

ram-RAM CORSAIR CMY16GX3M2A1600C9A VENGEANCE PRO 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHZ C9 DUAL CHANNEL KIT

gpu-MSI RADEON R7 370 2G 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

hdd-HDD WESTERN DIGITAL WD5000AZRX 500GB CAVIAR GREEN SATA3-δεν θελω ssd για κυριως σκληρο.

συνολικο κοστος-798.28 ευρω.

λοιπον...

πως σας φαινεται για τις απαιτησεις που εχω?

προτεινετε κατι αλλο?

λετε να υπαρχεi καποιο προβλημα ασυμβατοτητας καποιον υλικων(π.χ. της ram με το chipset της mb?)

να αγορασω αλλη ψυκτρα για την cpu ή να κρατησω την μανισια?

να κανω crossfire την gpu με την cpu(αν γινεται!)?

υπαρχει περιπτωση να κανω την υπαρχουσα sapphire ati radeon hd6670 crossfire με τον ι5-4690 με ικανοποιητικο αποτελεσμα για τις παρουσες απαιτησεις μου και να γλυτωσω το κοστος των 189,00 ευρω προς το παρον τουλαχιστον?

απ οσο εψαξα οι αποψεις για τις msi motherboards ειναι μισες-μισες.καποιοι βαζουν αριστα και καποιοι οτι καηκε σε μερικες ωρες,αλλοι εχουν προβλημα στα usb και αλλοι εχουν προβλημα με το Killer Network Manager.προτεινετε καποια αλλη Mb?

καποια αλλη παρατηρηση?

ευχαριστω προκαταβολικα και συγγνωμη αν σας κουρασα.ελπιζω να μην εγραψα καποια τρελη κοτσανα γιατι εχω μεινει πολυ πισω στην εξελιξει των υπολογιστων.

επισης αν επρεπε να γραψω τα παραπανω σε καποιο αλλο φορουμ πειτε μου να τα κανω ενα copy-paste.

Δημοσ.

Κουτι δεν βλεπω.

Τροφοδοτικο επειδη το εχεις καιρο θα προτεινα να κοιταζες σε ενα καινουργιο

Στα του συστηματος θα προτεινα τα παρακατω

επεξεργαστη i5 4440 ή 4460 οτι βρεις πιο φθηνα απο οπου τα αγορασεις

Μητρικη H97 γιατι αυτες δεχονται οι παραπανω επεξεργαστες και οχι Z97 που ειναι για αλλη χρηση.

Οτι χρηματα γλυτωσεις απο τα παραπανω δωστα σε τροφοδοτικο και καλυτερη καρτα γραφικων πχ R9 380.

Για σκληρο δισκο δες τον WD Cavira Blue 1tb στα ιδια χρηματα.

Αν δεν βγαινουν τα χρηματα αγορασε για τωρα 1stick των 8gb ram και αργοτερα αγοραζεις αλλο ενα και τα πας 16 αν δεις οτι τα βρισκεις σκουρα.

Δημοσ.

τωρα βεβαια σε 2 χρονια τι απαιτησεις θα εχουντα καινουργια παιχνιδια ενας θεοσ ξερει

οθονη δεν θελω.θα κρατησω την παλια που ειναι η lg 19'' lcd l1953s.θα την αντικαταστησω βεβαια καποια στιγμη που θα με περισσευει κανα 150αρικο-200ρικο με μια led hd.

να κανω crossfire την gpu με την cpu(αν γινεται!)?

υπαρχει περιπτωση να κανω την υπαρχουσα sapphire ati radeon hd6670 crossfire με τον ι5-4690 με ικανοποιητικο αποτελεσμα για τις παρουσες απαιτησεις μου και να γλυτωσω το κοστος των 189,00 ευρω προς το παρον τουλαχιστον?

Dim οι απαιτήσεις των παιχνιδιών θα αλλάξουν όταν βγει το playstation 5,που αν κάνει να βγει όσο έκανε και το 4 μιλάμε για το 2019-20.

Σε αυτήν την οθόνη σε τι ανάλυση παίζεις;

Αν παίζεις στα 1280x1024 που δίνει η οθόνη δεν νομίζω να χρειαστείς καινούργια vga αμέσως.

crossfire δεν μπορείς να κάνεις,με τα windows 10 / directx 12 έχουν την δυνατότητα οι προγραμματιστές να εκμεταλλευτούν όποια όσες κάρτες υπάρχουν σε ένα σύστημα,αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν το εκμεταλλευτούν και το περάσουν σε πολλά παιχνίδια. 

Δημοσ.

Με 2 πύρινο amd του 2008 δεν έχει νόημα να αλλάξει πρώτα vga και οθόνη,στράφι θα παν.

Χώρια που λέει ότι του χάλασε οπότε αναγκαστικά θα πάει σε νέα cpu/σύστημα πρώτα.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι η οθονη που εχει τωρα οχι μονο δεν κανει για οτιδηποτε(μιας και μιλαμε για νεο υπολογιστη)αλλα χαλαει και την ολη εμπειρια ειτε σε ταινιες/παιχνιδια/φωτογραφιες/video κλπ

Αρα ναι ειναι η πρωτη αγορα που πρεπει να υπολογισει ακομα και σε κατι σχετικα φθηνο πχ http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?keyphrase=lg+23+ips για να δει ποσα χρηματα του μενουν μετα για να αγορασει και τα υπολοιπα κομματια.

Δημοσ.

Παιδια μαλλον φταιω που δεν το εγραψα.δεν με ενδιαφερει να εχω την τελεια εικονα στο pc.δεν θα κυνηγαω τα fps και και ουτε θα τρεχω παιχνιδια σε ultra settings.ταινιες θα βλεπω στην τηλεοραση.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω ενα pc που θα τρεχει τα παιχνιδια για τα επομενα 5 χρονια αξιοπρεπως.καμια πληροφορια για τις 2 περιπτωσεις crossfire??

Δημοσ.

crossfire δεν μπορείς να κάνεις,με τα windows 10 / directx 12 έχουν την δυνατότητα οι προγραμματιστές να εκμεταλλευτούν όποια όσες κάρτες υπάρχουν σε ένα σύστημα,αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν το εκμεταλλευτούν και το περάσουν σε πολλά παιχνίδια. 

Δημοσ.

Παιδια μαλλον φταιω που δεν το εγραψα.δεν με ενδιαφερει να εχω την τελεια εικονα στο pc.δεν θα κυνηγαω τα fps και και ουτε θα τρεχω παιχνιδια σε ultra settings.ταινιες θα βλεπω στην τηλεοραση.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω ενα pc που θα τρεχει τα παιχνιδια για τα επομενα 5 χρονια αξιοπρεπως.καμια πληροφορια για τις 2 περιπτωσεις crossfire??

Παρε μια Crt 14αρα οθονη και μετα αγορασε μια 32αρα φθηνη Led τηλεοραση και θα καταλαβεις τι εννουμε. Οσο για τα 5 χρονια που γραφεις ξεχασε το.Εδω και την R9 290 να αγορασεις τωρα 5 χρονια σε High απαιτησεις δεν θα σου βγαλει η καρτα σε 1080p.

Οθονη αγοραζεις για την συνολικη εμπειρια αγαπητε. Θα κατσεις στον υπολογιστη να δεις και την ταινια σου,και καμια σειρα,κανενα Video ή μπορει αργοτερα να συνδεσεις και καμια κονσολα ξερω γω.

Δεν εχει σχεση με τα Fps που γραφεις. 

Να στο πω αλλιως πηγαινε απο καποιο καταστημα,εστω και Πλαισιο και δες απο κοντα μια 23αρα οθονη και θα καταλαβεις τι εννοω :)

Δημοσ.

παιδια οπως γραφω και στο αρχικο ποστ καποια στιγμη θα αντικαταστισω την οθονη οταν περισσευουν καποια χρηματα.σε 2-3 μηνες θα γινει κι αυτο.θελω και τα 800 ευρω που διαθετω τωρα να τα ριξω μεσα στο κουτι.προτεινετε μου καποια οθονη αν θελετε για αργοτερα γυρω στα 200 ευρω.οποτε θα ηθελα μια κριτικη για τα υλικα που θελω να αγορασω(αν ειναι ολα οκ μεταξυ τους ή να ριξω την τιμη ενος υλικου και να ανεβασω την τιμη καποιου αλλου)και αν μπορειτε να μου λυσετε τις αποριες που εχω στο αρχικο ποστ.ευχαριστω.

Δημοσ.

Σου είπα,αν δουλεύει ακόμα η hd6670 μην πάρεις νέα vga αφού φτάνει για την οθόνη που έχεις τώρα.

crossfire δεν μπορείς να κάνεις με τα γραφικά του i5 μπορούν όμως να δουλεύουν παράλληλα.

Ψύκτρα δεν χρειάζεσαι να βάλεις άλλη αφού δεν θα γίνει overclock αλλά σίγουρα ούτε βλάπτει και θα είναι και ποιο ήσυχη.

Τα υλικά που έβαλες είναι συμβατά. 

Δημοσ.

Για online gaming θες περισσότερο ψάξιμο στο θέμα της οθόνης και σε σχέση με τα λεφτά που πας να δώσεις για τον πύργο όπως και για την κάρτα φυσικά.

Δεν γίνεται να μιλάς για τα παιχνίδια που πες με τέτοια οθόνη,tv ή οθόνη του 150ρικου και να κρατήσεις τέτοιες κάρτες...Ή πας να κάνεις μεγάλη βλακεία ή μιλάμε για τρολλάρισμα.Πες τι ισχύει να δούμε αν αξίζει να ασχοληθούμε.

Δημοσ.

Πλην τις 2 πρωτες απαντησεις του foulgore και του theelf το μονο που διαβασα ηταν κραξιμο για τα γραφικα και μαλιστα με ασχημο τροπο.παρακαλω πολυ αν καποιος ξαναγραψει κατι να δειξει σεβασμο,να γραψει κατι θετικο-αρνητικο ή να βγαλει το σκασμο.απ οτι καταλαβα για να παιξω on line πρεπει να εχω pc 2.000 ευρω.ε λοιπον θα σας πω το εξης.μετα απο 600 ωρες on line gaming μονο στο contract wars το συμπερασμα ειναι οτι οσο πιο καλο-ακριβο pc εχεις,τοσο μεγαλυτερος noobας εισαι.συγγνωμη που επαιζα bf4 και titanfall με το προηγουμενο pc μου.δεν αξιζω να λεγομαι gamer.και ναι.το ολο θεμα ειναι τρολλαρισμα.μην ασχολειστε αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...