Occultist Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 "Γέρνει;! Πως μου ξέφυγε αυτό..." Sorry για το τρολάρισμα, αλλά είναι γελοίος ο τίτλος του thread - κάντε το ένα edit πια...
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Άλλο γέρνει άλλο γερνάει , η κάρτα γέρνει, ο άλλος που κότσαρες στην φωτογραφία γερνάει (τι δουλειά έχει ο Τσοχατζόπουλος σε τεχνολογικό φόρουμ) .
Occultist Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Άλλο γέρνει άλλο γερνάει , η κάρτα γέρνει, ο άλλος που κότσαρες στην φωτογραφία γερνάει (τι δουλειά έχει ο Τσοχατζόπουλος σε τεχνολογικό φόρουμ) . Γερνάει-γερνάει, αλλά ξέρει από πράγματα που γέρνουν - α, και από μίζens, επίσης 1
big7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 To καλωδιάκι που ακουμπάει στην κάρτα ε'ιναι του πίσω ανεμιστήρα και πάει προς κάποιο chassis fan connector,κανονικά πρώτα συνδέεις τον ανεμιστήρα και μετά βάζεις την κάρτα,περνώντας το καλώδιο δίπλα απο την pcie στο κενό ανάμεσα στην κάρτα και την m/b ναι έχει ένα κουμπάκι στη πρόσοψη για έλεγχο της ταχύτητας των ανεμιστήρων, οπότε εκεί πηγαίνει τελικά. Τώρα να βγάλω την κάρτα για να το περάσω σωστά δεν παίζει . Είχα την εντύπωση ότι οι τύποι στο eshop έκαναν καλή δουλειά στην συναρμολόγηση ανοίγοντας για πρώτη φορά το κουτί αλλά τελικά έκαναν πολύ προχειροδουλειά (για να το πως ευγενικά). Έχε χάρη που δεν ξέρω να συναρμολογώ σωστά (κι εγώ πιθανόν τα ίδια λάθη να έκανα) και δεν ήθελα να πάρω την ευθύνη για μηχάνημα 1000€ 1
Eagle_IIz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 το 90% τον ελληνικών εταιρειών συναρμολογησης κάνουνε δουλειά του ποδαριού δυστυχώς. βγάλε αν θέλεις περισσότερες φωτογραφίες και καθαρές να είναι να σου πούμε τι ακριβώς πρέπει να πάρεις να το κάνεις μόνο σου δεν είναι τίποτα δυο φισακια θα ενώσεις στην ουσία αλά πρέπει να δούμε ακριβώς τι φοράει το pc σου (αν θέλεις βέβαια) 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δυστυχώς big7 πρέπει να πάρεις την ευθύνη στην αρχή για να μάθεις. Υποτίθεται πως αυτοί έχουν κάποια "εμπειρία" την οποία εσύ δεν είχες και για αυτό απευθύνθηκες σε αυτούς, αλλά όπως είδες με λίγο youtube και διάβασμα στο διαδίκτυο για το πως να χτίσεις desktop σίγουρα θα το έχτιζες καλύτερα από αυτούς. Σκέψου, αν έκανες τα ίδια λάθη με αυτούς να έλεγες και ευχαριστώ που ως αρχάριος θα το είχες καταφέρει έτσι, γιατί πολύ απλά ως αρχάριος θα τα κατάφερνες καλύτερα και θα αποκτούσες και εμπειρία. Και εγώ έτσι έμαθα, πήρα το ρίσκο και λίγο λίγο το συναρμολόγησα και τώρα ξέρω καλά την διαδικασία. Εγώ είχα μάθει καλά από το παλιό μου πισί που όλο έσβηνε και είχα γίνει γιατρός του και ήξερα πότε έφταιγε και τι και το έλυνα και το έδενα συνέχεια, ώστε να δουλεύει και να κάνω την δουλειά μου . Πήρα όμως το pc που έχω τώρα και ησύχασα . 1
skopelmix Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ναι έχει ένα κουμπάκι στη πρόσοψη για έλεγχο της ταχύτητας των ανεμιστήρων, οπότε εκεί πηγαίνει τελικά. Τώρα να βγάλω την κάρτα για να το περάσω σωστά δεν παίζει . Είχα την εντύπωση ότι οι τύποι στο eshop έκαναν καλή δουλειά στην συναρμολόγηση ανοίγοντας για πρώτη φορά το κουτί αλλά τελικά έκαναν πολύ προχειροδουλειά (για να το πως ευγενικά). Έχε χάρη που δεν ξέρω να συναρμολογώ σωστά (κι εγώ πιθανόν τα ίδια λάθη να έκανα) και δεν ήθελα να πάρω την ευθύνη για μηχάνημα 1000€ Σκέψου το εξής,την συναρμολόγηση θα την κάνει ένας νεαρός υπάλληλος κακοπληρωμένος,χωρίς υπερωρίες που εκτός του δικού σου μηχανήμάτος έχει να κάνει και άλλα πράγματα στο τμήμα και να συναρμολογήσει και άλλα pc και να τελείωσει στην ώρα του για να φύγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα