Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες. Παρατηρώ ότι η θερμοκρασία του pc έχει ανέβει τις τελευταίες μέρες 1-2 βαθμούς και μιας και έχει κλείσει ένα μήνα από τότε που το πήρα σκέφτηκα μήπως έχει μαζέψει σκόνη.

Άνοιξα λοιπόν το κουτί αλλά σκόνη δεν είχε, ελάχιστα πράγματα (αλήθεια τη σκόνη πως την μαζεύουμε? μια λεπτή στρώση στην κάρτα γραφικών είχε μαζευτεί και την πήρα με το χέρι, εσείς πως την παίρνετε?)

Το πρόβλημα είναι ότι καθώς άνοιξα το κουτί παρατήρησα ότι η κάρτα γραφικών γέρνει λίγο, ειδικά στην μια άκρη (την εξωτερική). Είναι γκουμούτσα βέβαια και δικαιολογείται, αλλά μήπως υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυξηση θερμοκρασιας 1-2 βαθμους οχι απλα ειναι λογικοτατο λογω καιρου-καλοκαιριου αλλα και αναλογως τι εφαρμογες τρεχεις ακομη και games και ποσο απαιτητικα ειναι.

Με το συμπαθειο μην εισαι τοσο ψηρας.

Για την καρτα γραφικων ειναι φυσικο,αυτο συμβαινει σε ολες τις γκουμουτσες καρτες.

Εαν η κλιση ειναι υπερβολικη το μονο που μπορεις να κανεις ειναι καμια πατεντα ελληνικη.Ζιιπακι και στερεωμα στην πισω πλευρα της καρτας επανω στο σασι του κουτιου.

Εαν δεν υπαρχει η δυνατοτητα δεν πειραζει.Θα το συνηθισεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μηπως τον πέρνει και γι αυτό γερνει ? :lol:

Την σκόνη μπορείς να την πάρεις με ενα πινέλο ή ενα στεγνό καθαρό πανάκι ή να χρησιμοποιήσεις ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. Πάντως και λιγη σκόνη να έχει δεν θα πάθει τίποτα. Επίσης κάθε 3-4 μήνες αν σου έχει μαζευτεί  σκόνη στο κουτί μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ηλεκτρικό φυσιτήρα, απλά να κρατάς τους ανεμηστήρες για να μην παρουν στροφες. Εγώ εχω πάρει πρόσφατα  αυτόν και είμαι αρκετά ευχαριστιμένος http://www.skroutz.gr/s/5819217/INGCO-AB6008.html

• Like 2
Δημοσ.

Απλά τον πήρα το καλοκαίρι (μέσα ιουνίου) οπότε σκέφτηκα δεν θα αυξηθεί άλλο η θερμοκρασία λόγω καλοκαιριού, αλλά εκεί που είχα 36-37 στο browsing πήγα σε 38-39 και τώρα χτυπάω και 40αρια σε σκέτο browsing. Επίσης από τότε που τον πήρα μου μυρίζει λίγο καμένο πλαστικό, αλλά αυτό υποθέτω είναι επειδή στρώνουν τα εξαρτήματα. Την θερμοκρασία την μετράω σε ίδια χρήση πάντα.

Μάλλον είμαι όμως λίγο ψείρας :P

Υπερβολική δεν μου φάνηκε απλά μου φαίνεται ότι καταπονούνται πολύ οι επαφές έτσι όπως την βλέπω. Αν έβαζα κάτι από κάτω για στήριγμα? θα έκοβε τη ροή του αέρα ε? Εμένα δεν με πειράζει, έτσι κι αλλιώς κλειστό είναι το κουτί και χωρίς τζάμι, αρκεί να μην δημιουργηθεί πρόβλημα

Δημοσ.

Απλά τον πήρα το καλοκαίρι (μέσα ιουνίου) οπότε σκέφτηκα δεν θα αυξηθεί άλλο η θερμοκρασία λόγω καλοκαιριού, αλλά εκεί που είχα 36-37 στο browsing πήγα σε 38-39 και τώρα χτυπάω και 40αρια σε σκέτο browsing. Επίσης από τότε που τον πήρα μου μυρίζει λίγο καμένο πλαστικό, αλλά αυτό υποθέτω είναι επειδή στρώνουν τα εξαρτήματα. Την θερμοκρασία την μετράω σε ίδια χρήση πάντα.

Μάλλον είμαι όμως λίγο ψείρας :P

Υπερβολική δεν μου φάνηκε απλά μου φαίνεται ότι καταπονούνται πολύ οι επαφές έτσι όπως την βλέπω. Αν έβαζα κάτι από κάτω για στήριγμα? θα έκοβε τη ροή του αέρα ε? Εμένα δεν με πειράζει, έτσι κι αλλιώς κλειστό είναι το κουτί και χωρίς τζάμι, αρκεί να μην δημιουργηθεί πρόβλημα

Τι να βαλεις απο κατω πες μου;

Στυλο της ΔΕΗ;αν κουνηθει αυτο που θα βαλεις απο κατω και παει στα φανακια εχεις ιδεα τι θα συμβει;

Τελος και 5-10 βαθμους να ανεβει η θερμοκρασια στο pc ειναι φυσιολογικο καθως ειμαστε μεσα στο κατακαλοκαιρο.Αναλογως και τι θερμοκρασια εχεις στο χωρο που βρισκεται το pc.

Μην εισαι οντως τοσο ψειρας.Ειναι καινουριο το καταλαβαινω.Ολοι καποτε τα ιδια καναμε.

Μην ασχολεισαι συνεχεια με Monitors και πειραζεις συνεχεια το pc.

Καθε 3-4 μηνες φυσα το λιγακι με κανα blower και τιποτε αλλο.Με προσοχη και απο αποσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Να και η φώτο. Μάλλον δεν θα κάνω κάτι τελικά πάντως, μου φαίνεται δύσκολο να στηριχτεί από κάπου

Δημοσ.

Να και η φώτο. Μάλλον δεν θα κάνω κάτι τελικά πάντως, μου φαίνεται δύσκολο να στηριχτεί από κάπου

Εσυ δεν εχεις το Zalman Z3 Plus? Εχει μεσα ενα αξονα για τετοιες περιπτωσεις.

Προσωπικα δεν βλεπω καμμια φωτο. :)

• Like 1
Δημοσ.

Όχι έχω το zalman z3 black, την σκέτη έκδοση. Δεν  μου έχουν δώσει κάποιον τέτοιο άξονα, εξάλλου άμα ήταν θα τον έβαζαν και αυτοί πιστεύω, μάλλον δεν τον είχε η συγκεκριμένη έκδοση του κουτιού (αν και ίδια είναι με την διαφορά ότι το plus έχει και παράθυρο). Θα ψάξω μήπως πωλείται ξεχωριστά αν και δεν νομίζω να βρω κάτι...

Την φώτο την ανέβασα ως συνημμένο, όντως ούτε εγώ την βλέπω. Την ξανανεβάζω.

Είχα κάνει επιλογή αρχείου αλλά ξέχασα να κάνω επισύναψη αρχείου :P Αν και στην φώτο γέρνει και το κινητό λίγο, είναι εμφανές ότι γέρνει και η κάρτα αν την παρατηρήσετε σε σχέση με τα υπόλοιπα κομμάτια του υπολογιστή. Τώρα που την βλέπω από την φώτο μου φαίνεται ότι γέρνει αρκετά. Πιστεύετε ότι μπορεί να χαλάσει με τον καιρό?

post-220416-0-65143600-1437165419_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν μου εχει τυχει γιατι ποτε δεν αγοραζω τετοιες καρτες,αλλα καλυτερα να εβρισκες εναν τετοιο αξονα.Ρωτησε τους ,αν δινουν εναν εξτρα,λογικα το πολυ 10 ευρω να σου πουν.

Δημοσ.

Εγώ όταν είχα περάσει πρώτη φορά μεγάλη κάρτα στο κουτί μου και είχε κλίση, έψαχνα ολόκληρη μέρα για το αν έχει χαλάσει η pci θύρα και ήταν ελαττωματική από το εργοστάσιο.

Μετά πήρα απόφαση ότι απλά είναι βαριές και τεράστιες :Ρ

Σε browsing btw, είμαι 40 βαθμούς και αν είναι από το πρωί το pc ανοιχτό, ακόμα και σε idle βαράει 45άρια..

Μην ανησυχείς.

Δημοσ.

αποτι βλέπω έχεις αυξήσει το βάρος μιας και έχεις πιάσει τα καλώδια της τροφοδοσίας της κάρτας σου με αποτέλεσμα να είναι πολύ βαρύτερη η κάρτα σου από την δεξιά μεριά δεν χρειάζεται με ζιπακια να μαζέψεις τα καλώδια έτσι είναι λάθος κατά την γνώμη μου αφού έχει θέμα ουτοσι άλως ολες οι μεγάλες κάρτες  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...