Προς το περιεχόμενο

IPad Air 2 η Samsung Galaxy Note Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτησω γνώμες απο ατομα που γνωρίζουνε.θέλω να παρω tablet και είμαι αναμεσα στο ipad air 2 και στο samsung galaxy note pro.Να πω στης τιμες είναι πανω κάτω τα ίδια,μεταχειρισμένα και τα δυο .περιμένω γνώμες και γιατί προτιμαται το καθένα.ευχαριστω

Επεξ/σία από marinos261
Δημοσ.

Ειχα δοκιμασει λιγ το Ipad Air 2 απο φιλο. Σε παιχνιδι πχ(μιας και δεν γραφεις χρηση αρα υποθετω γενικη)δοκιμασα το Hearthstone για αρκετη ωρα και μπορω να πω οτι εμεινα ικανοποιημενος απο την διαρκεια της μπαταριας αν και δεν ειναι πολυ βελτιωμενη απο του Air. Αρκετα ικανοποιημενος ημουν και απο λιγο youtube,video,twitch steaming κλπ που δοκιμασα. 

Ενα μικρο αρνητικο που παρατηρησα μετα απο πολυωρη χρηση ειναι οτι ειχε ζεστεθει λιγακι παραπανω το πισω μερος και δεν βολευε να το κρατας στο χερι,βεβαια για αλλους ειναι λογικο με βαση τα Specs του Air 2 και την πολυωρη χρηση. Αρκετα θετικο και το γεγονος οτι ειναι αρκετα ελαφρυ και μετα απο λιγη ωρα δεν το νιωθεις στο χερι σου απο μεριας βαρους.

Για να σε βοηθησει ομως και ο υπολοιπος κοσμος καλυτερα θα ηταν να εγραφες και για τι χρηση προοριζεται κυριως το tablet.

Δημοσ.

Καλησπέρα ναι συγνώμη ξέχασα να το αναφέρω.Η χρηση είναι γενική.ιντερνετ, ταινίες παιχνίδια .Αυτό που με προβληματίζει στο ipad είναι ο αποθηκευτικός χώρος που νομιζω θα έχω 7 θεμα

Δημοσ.

Αν εχεις θεμα με τον χωρο χτυπας το 64ρι μοντελο.Αν παλι το χρηματικο ειναι στην μεση τοτε κοιτας σε φθηνοτερα tablet τυπου Ipad Mini retina ή Galaxy Tab s, αν θες φθηνο καινουργιο και 10ιντσο.

Δημοσ.

Κοιτά για 64 ipad ξεφευγουμε οποτε δεν μας πέρνει.Για το samsung galaxy note pro εχεις εικόνα.έχει βέβαια 12 ιντζες οθόνη αλλά για την δουλεια που το θελω με βολευει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι αρκετά μπερδεμένος.Απο την μια μαρεσει πολύ το ipad air 2 απλα δεν ξέρω τη θα κάνω με το θέμα αποθήκευση και σύνδεση με την τηλεοραση που κανω για να βλέπω ταινίες.Απο την αλλη σκέφτομαι το samsung το note pro που είπα προηγούμενος η το samsung galaxy pad s που εκεί δεν θα εχω θεμα αποθηκευσης,τώρα σύνδεση με την tv δεν ξέρω και με αυτό.Απλα από οτι έχω διαβάσει βγάζουν αρκετά κολληματα, χάνει πολύ γρήγορα την αξία του σαν ταμπλετ και δεν ξέρω τη σημαίνει και samsung απο θέμα ,προβλήματα εξυπηρέτηση κ.α. οποτε θα χρειαστω βοήθεια όσοι και οσες μπορείτε.ευχαριστω

Επεξ/σία από marinos261
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο πολύ στο ipad air 2 γερνω και εγω απλα για το 16 gb λόγω χρημάτων.απλα να ρωτησω ατομα που γνωρίζουν.για να το σύνδεσω με τηλεόραση μονο με apple tv γίνεται η μπορω και με κάποιον ανταπτορα και αν υπάρχει κάποιος τροπος για μπορω να αποθηκευω αλλου φωτογραφιες και βίντεο.

Επεξ/σία από marinos261
Δημοσ.

Έχω το air 2 και είναι καταπληκτική επιλογή! Για να το συνδέσεις με την τηλεόραση χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο η apple TV εκτός και αν του κάνεις jailbreak. Όσο για τις φωτο και τα βιντεο μπορείς να τα ανεβάσεις στο iCloud και κατεβάζοντας στον υπολογιστή το icloud μπορείς να τις πάρει από εκεί και να τις στείλεις αλλού. Βέβαια με ένα jailbreak αναπλάσσεσαι από τις πολύωρες διαδικασίες αλλά χάνει την αξία του. 

Υ.Γ. Για το δεύτερο ερώτημά σου δεν είμαι σίγουρος, καθώς δεν το έχω δοκιμάσει οπότε καλύτερα να μας πει και κάποιος άλλος την γνώμη του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση.απλα το θέμα είναι οτι δεν έχω λάπτοπ.είχα ενα macbook pro που χάλασε η μητρική και το πουλησα,οποτε θα έχω μονο το tablet για κύρια λειτουργία.

Επεξ/σία από marinos261
Δημοσ.

Δεν συμφέρει το ipad για αυτά που ζητάς. Συνήθως όσοι παίρνουν ipad ή ios device έχουν λύσει το πρόβλημα αποθήκευσης είτε με cloud, είτε με ασύρματο σκληρό (γενικά δικτυακό χώρο αποθήκευσης).

Αν θες να κουβαλάς σκληρούς μαζί σου ή καρτούλες και στικάκια υπάρχουν λύσεις κυρίως με jailbreak και με ανταπτορες . Αλλά δεν έχει φτιαχτεί το ipad με το σκεπτικό να αντικαταστήσει το laptop και να του καρφώνεις πράγματα μόνιμα πάνω του.

Βέβαια έχει μεγαλύτερη αντοχή σαν κατασκευή από το samsung αλλά δεν είναι πρακτικό χωρίς δίκτυο κάτι που το samsung και γενικά όλα τα υπόλοιπα tablet υπερτερούν.

Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς σε οικιακό δίκτυο με ασύρματο media player που μπορεί να έχει και αποθηκευτικό χώρο είναι μανούλα. Αλλιώς άμα είναι να το συνδέσεις στην τηλεόραση με  καλώδιο  και να κατεβάζεις ταινίες από το internet και να τις βλέπεις από αυτό, δεν λέει....καλύτερα samsung.

Bέβαια θα το έχεις για μια ζωή και οτι πάθει βρίσκεις ανταλλακτικά φτηνότερα και ευκολότερα απο τα άλλα tablet αλλά θα χρειαστούν ορισμένες θυσίες στο θέμα χώρου.

Δημοσ.

Επειδή είχα macbook pro μέχρι πρόσφατα ειμαι πιο εξικιωμενος με την apple και μου κανει ενα κλικ παραπανω.Σκεφτομαι αν παρω το ipad air 2 αναγκαστικά θα πρεπει να πάρω και εναν ασύρματο media player για να κάνω τη δουλεια μου η να πάρω το ipad air με μεγαλύτερη χωρητικότητα που είναι πιο φθηνό.forgotten σε ευχαριστώ πολύ θα κοιτάξω και αυτή την περιπτωση.

Δημοσ.

Air αλλά με την καμία το 16. Λίγο μετά που βγήκε πολλά καταστήματα το έχουν με καλή έκπτωση, φαντάζομαι για το θέμα της χωρητικότητας. Φοβερό εργαλείο με την προϋπόθεση ότι είσαι εξοικειωμένος και αποδέχεσαι το οικοσύστημα της Apple που σε πολλές περιπτώσεις σπάει νεύρα.

Δημοσ.

Εξοικειωμένος ειμαι με την apple γιατί όπως είπα είχα πριν macbook pro αλλά καμμία σχέση το ενα με το άλλο.κοιτά σκεφτομουνα το ipad air 2 16 gb λογω χρηματων αλλά απο οτι βλεπω θα έχω θέμα με το χώρο.οποτε η παμε σε air 32 gb, η 64 gb αν παρω apple.Aλλιως παω σε samsung αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι οτι διαβάζω οτι τρώνε πολλά κολλήματα και ασε που λόγω οτι βγάζει η samsung συνέχεια πολλές συσκευές η τιμή του χάνεται πολύ εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...