voltmod Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Η HP ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τους πρώτους της φορητούς υπολογιστές με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 10 μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ανάμεσα στους νέους της υπολογιστές θα είναι και η ανανεωμένη, και σε περιορισμένα τεμάχια, έκδοση του EliteBook Folio 1020. Η HP θα διαθέσει υπολογιστές με Windows 10 από την 28η Ιουλίου μέσω του online καταστήματος της. Αν πάντως οι χρήστες θελήσουν να αγοράσουν κάποιο νέο Windows 10 PC της εταιρείας από κάποιον retailer, θα πρέπει να περιμένουν έως στις 2 Αυγούστου. Η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα της πρώτες φωτογραφίες του κομψού της φορητού υπολογιστή, που δείχνουν μία κατασκευή με μαύρο φινίρισμα και χρυσαφί λεπτομέρειες που αναμφισβήτητα το καθιστούν ξεχωριστό. Το EliteBook Folio 1020 διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ηχεία και σύστημα ήχου που έχει επιμεληθεί η Bang & Olufsen ενώ επιπλέον καλύπτει στρατιωτικές προδιαγραφές όσον αφορά στην αντοχή του σε κραδασμούς ή πτώσεις από μικρό ύψος. Από άποψη χαρακτηρισμών και εξοπλισμού, διαθέτει οθόνη 12,5 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels) με επίστρωση anti-glare και βασίζεται στην πλατφόρμα της Intel, με επεξεργαστή Intel Core M. Διαθέτει μνήμη έως 8GB και αποθηκευτικό χώρο από 128GB έως 256GB, WiFi, Bluetooth και HD webcam. Οι διαστάσεις του είναι 310 x 210 x 15,7 χιλιοστά και το βάρος του είναι 1,2 κιλά. Η εταιρεία δεν έδωσε στην δημοσιότητα πληροφορίες για την τιμή του. Site: SlashGear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εξαιρετικό! Το αγάπησα! Θα κοστίζει αναλήψεις 25 ημερών περίπου. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 άν και δέν είμαι γνώστης, γιατί τόσο μεγάλη ανάλυση οθόνης για τόσο μικρή διάσταση??? νομίζω με "απλή" fullhd θα ήταν μιά χαρά +οτι θα είχε και καλύτερα αποτελέσματα με την μπαταρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εμφανισιακά μ αρέσει πολύ. Ελπίζω και η τιμή του να μην είναι υπερβολικά υψηλή (γτ σίγουρα θα είναι ακριβούτσικο) Πάντως έχω δοκιμάσει από τα πιο ακριβά λαπτοπ της HP μέχρι τα πιο φτηνά. Όλα τους είχαν δυο κοινά: Μεγάλο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, απαράδεκτο service και γενικά after sale support. Κάθε φορά βριζομουν με την arvato (ή κάπως έτσι) για να κάνω τη δουλειά μ. Δυστυχώς ενώ βγάζει κάποια ωραία μηχανήματα,αυτά τα δυο που ανέφερα με κάνουν να μην θέλω να ξανά αγοράσω HP. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 πολύ όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios1234 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εμφανισιακά μ αρέσει πολύ. Ελπίζω και η τιμή του να μην είναι υπερβολικά υψηλή (γτ σίγουρα θα είναι ακριβούτσικο) Πάντως έχω δοκιμάσει από τα πιο ακριβά λαπτοπ της HP μέχρι τα πιο φτηνά. Όλα τους είχαν δυο κοινά: Μεγάλο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, απαράδεκτο service και γενικά after sale support. Κάθε φορά βριζομουν με την arvato (ή κάπως έτσι) για να κάνω τη δουλειά μ. Δυστυχώς ενώ βγάζει κάποια ωραία μηχανήματα,αυτά τα δυο που ανέφερα με κάνουν να μην θέλω να ξανά αγοράσω HP. Εχω ένα HP envy 15 και ανεβάζει εκατοστάρια για πλάκα. Μπαταρία το πολύ 2 ώρες και trackpad απαίσιο. Το μόνο καλό είναι το touchscreen και η ποιότητα κατασκευής. HP καλύτερα προς αποφυγή θα έλεγα. ΥΓ. έχει και haswell τρομάρα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niCk_eleCtro Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 ιδέα μου είναι η όλοι ακολουθούν το simple and clean design που πρώτα η apple ξεκίνησε?? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z@xos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ωραία κιτσαρία! οθόνη αφής έχει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Κουκλί, έτσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el97639 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 ιδέα μου είναι η όλοι ακολουθούν το simple and clean design που πρώτα η apple ξεκίνησε?? Λαθος ολα τα σχεδια της apple ειναι αντιγραφη ενος σχεδιαστη της brawn google it , http://www.idigitaltimes.com/sites/idigitaltimes.com/files/2014/08/28/2012/09/04/1223-braun-or-apple.jpg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampira Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Απλά πανέμορφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solistas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Και δεν παιρνω ενα MacBook pro με retina καλύτερα; Σε αυτά τα χρήματα που θα κοστίζει, αν κρινω απο τα προηγούμενα μοντέλα, είναι πολύ καλυτερη επιλογή το mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 μου αρέσει που αυξήθηκαν οι αναλύσεις οχι όμως και η τιμή τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el97639 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ThLYjInkfgY Σε αυτο το προμο ακομα κ η διαφημιστρια ειναι αμηχανη προσπαθοντας να κρυψει τα προβληματα του εχει touch σε υπερυψηλη αναλυση με παρα πολυ μικρα γραμματα που ειναι αδυνατο κ να τα πατησεις κ να τα διαβασεις, επισης ειναι βαρυ κ ακριβο κ η μια μερια χαραμιζεται για μια υποδοχη του docking το οποιο μπορουσε να ηταν ενα usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 άν και δέν είμαι γνώστης, γιατί τόσο μεγάλη ανάλυση οθόνης για τόσο μικρή διάσταση??? νομίζω με "απλή" fullhd θα ήταν μιά χαρά +οτι θα είχε και καλύτερα αποτελέσματα με την μπαταρία Μπά, μην το λές. Διαφορά βλέπεις ακόμα και στις 5-5,5" ενός κινητού, μικρές αλλά βλέπεις. Και αν μάθεις στο πιο καλό, δύσκολα γυρίζεις πίσω. Η μπαταρία θα είναι χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα