Προς το περιεχόμενο

iPhone 5s η 6?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μικρά χέρια; 6.5 χρονών η κόρη μου και μια χαρά σκίζει το Moto G 1st gen. Αν έχεις τα χρήματα να πας στο 6αρι

Δημοσ.

Μικρά χέρια; 6.5 χρονών η κόρη μου και μια χαρά σκίζει το Moto G 1st gen. Αν έχεις τα χρήματα να πας στο 6αρι

Αλλο βεβαια εχω το κινητο γενικες για All around χρηση και δεν με βολευει πανω απο 4.5 ιντσες πχ και αλλο παιζω παιχνιδια(αρα το κινητο το εχω στο παλι με τα δυο χερια αλα PSP και 3ds)και εκει μια χαρα παιζει το παιδι ακομα και σε phablet πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο βεβαια εχω το κινητο γενικες για All around χρηση και δεν με βολευει πανω απο 4.5 ιντσες πχ και αλλο παιζω παιχνιδια(αρα το κινητο το εχω στο παλι με τα δυο χερια αλα PSP και 3ds)και εκει μια χαρα παιζει το παιδι ακομα και σε phablet πχ.

Τι να πω αδερφέ, η γυναίκα μου έχει το 2ης γενιάς Μοτο τώρα και την βολεύει πολύ, πολύ περισσότερο από το παλιο της που τώρα παίζει η μικρή, μέχρι που ζαχαρώνει και το δικό μου (G3). Οκ ψηλή γυναίκα, αλλά νομίζω πως οι 5 ίντζες με μικρά μπέζελ εύκολα συνηθίζονται.

Δημοσ.

Τι να πω αδερφέ, η γυναίκα μου έχει το 2ης γενιάς Μοτο τώρα και την βολεύει πολύ, πολύ περισσότερο από το παλιο της που τώρα παίζει η μικρή, μέχρι που ζαχαρώνει και το δικό μου (G3). Οκ ψηλή γυναίκα, αλλά νομίζω πως οι 5 ίντζες με μικρά μπέζελ εύκολα συνηθίζονται.

Βρε ναι ισχυει δεν αντιλεγω. Εγω πχ οπως εχω αναφερει και παλια το πρωτο μου Smartphone ηταν Phablet(lumia 1520)και μετα περασα  και μετα στο M8 απο Android για να καταληξω στο iphone 6. Ο λογος??Επειδη περναγα περισσοτερο χρονο στον υπολογιστη απο οτι στο κινητο(οπως λενε οι περισσοτεροι εδω στο Insomnia απο τα λεγομενα τους)και αρα ηθελα κινητο ανετο στο χερι,χωρις τεραστια bezel ουτε να πρεπει να σκεφτομαι αν θα παρω Update ή οχι(βλεπε τι γινεται τωρα με Note 2 ποιες χωρες και ποιες δεν θα παρουν Lollipop κλπ),και επειδη ακριβως εχει τα Specs που εχει σταματας να αγχωνεσαι και να ασχολεισαι με το αν το επομενο μοντελο αξιζει ή αν το κινητο που μολις πηρα παλιωσε κλπ.

Ολα θεμα συνηθειας ειναι προφανως απλα οπως το λεμε μερικοι ακομα και οι 5 ιντσες σε καποιους ειναι σαν τα 6ιντσα phablet σε οσους εχουν κινητα μεχρι 5 ιντσες.

Δημοσ.

Fulgore..συμφωνώ στα περισσότερα απο αυτά που λες..αλλα διαφωνω και σε κάποια..

1ον συγχέεις το κινητό με το pc..που δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση...τη μια λες ότι φωτογραφία εχω την εχω στο PC..ολα τα παιχνίδια τα εχω εκεί...ε τότε τι το θες το smartphone;;Πάρε το PC μαζί σου...

Επίσης είπες ποιο πάνω ότι δεν απολαμβανεις multimedia περιεχόμενο σε 4 και κατι ίντσες...τότε λοιπον γιατί έσκασες 600 + ευρώ για το 6 αρι απο την στιγμή που δεν σε απασχολεί αυτός ο τομέας;Και βασικά υπάρχουν ένα κάρο αξιόλογα και ίσως καλυτέρα στους περισσότερους τομείς απο android πλευρά;

Απλά με μπερδεύεις κάπως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fulgore..συμφωνώ στα περισσότερα απο αυτά που λες..αλλα διαφωνω και σε κάποια..

1ον συγχέεις το κινητό με το pc..που δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση...τη μια λες ότι φωτογραφία εχω την εχω στο PC..ολα τα παιχνίδια τα εχω εκεί...ε τότε τι το θες το smartphone;;Πάρε το PC μαζί σου...

Επίσης είπες ποιο πάνω ότι δεν απολαμβανεις multimedia περιεχόμενο σε 4 και κατι ίντσες...τότε λοιπον γιατί έσκασες 600 + ευρώ για το 6 αρι απο την στιγμή που δεν σε απασχολεί αυτός ο τομέας;Και βασικά υπάρχουν ένα κάρο αξιόλογα και ίσως καλυτέρα στους περισσότερους τομείς απο android πλευρά;

Απλά με μπερδεύεις κάπως...

Ωραια να στα ξαναπω.

1ον Λεω οτι λογω των 16gb και μιας και δεν ειμαι τυπος που να εχει παρα πολλες φωτογραφιες στο κινητο(αντε καμια 50ρια Maximum ξερω γω) και παιχνιδια δυστηχως ποτε δεν μου αρεσαν αυτα που ειχαν βγει για κινητα,ειδικα τα δημοφιλη Candy Crush,angry birds κλπ αρα λογικο να αναφερω οτι κοιταζω περισσοτερο για παιχνιδια σε αλλες πλατφορμες.

Οσο για το Multimedia ειπα και σε αλλο post,οτι αν εισαι τυπος που γενικα λιωνει το Internet και βλεπει πολλα video/youtube/twitch streaming ή ακομα και σειρες/ταινιες τοτε προφανως και καλυτερα να κοιταξεις σε μεγαλυτερη οθονη πχ σε Iphone 6 ή 6Plus πραγμα που γενικα ισχυει.

Οσο για τα περι Android προφανως και θα αναφεραμε αν ο ενδιαφερομενος ελεγε οτι κοιταζει σε ολες τις αγορες.

Τελος οταν λεω οτι περναω περισσοτερο χρονο στον υπολογιστη απο οτι στο Smartphone,το λεω για τον κοσμο που βλεπω και λιωνει στο κινητο λες και δεν εχει υπολογιστη,και βλεπω να καθονται να ασχολουνται με το Antutu benchmark,με Root στα κινητα, να κατεβαζουν δεν ξερω και γω ποσες εφαρμογες κυριως για να δειχνει το UI γεματο στην παρεα(το ειχα πετυχει αυτο οσο ημουν φοιτητης)και πολλα αλλα. Φυσικα δεν ειναι ολοι οι κατοχοι κινητων ετσι το γνωριζω αυτο.

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Δημοσ.

ρε παιδια εσεις που λετε οτι το 5s παραειναι μικρο, ο κοσμος τοσα χρονια πως την παλευε πριν βγει το 6; μια χαρα ειναι το 5s, ουτε ταινιες προκειται να δω στο κινητο ουτε τιποτα, εχουμε τα λαπτοπ για αυτες τις δουλειες.. θελω απλα ενα κινητο να τρεχει γρηγορα να μη μου παρουσιασει κολληματα κτλ και να ειναι νορμαλ μεγεθος και πρακτικο. 

με προβληματισε λιγο αυτο που λετε για τα 16gb, με παιχνιδια δε προκειται να το γεμισω επειδη δε παιζω στο κινητο κανενα παιχνιδι (το xbox τι το εχουμε) αλλα θα χω πιστευω αρκετουτσικες εφαρμογες οποτε λετε να μη φτανουν; αυτη τη στιγμη εχω zte blade 3 με 16gb καρτα μνημης και ολες τις εφαρμογες που θελω και αρκετες φωτογραφιες και μου χει μεινει απειρος χωρος. δηλαδη αμα παρω 16gb θα γεμισει με 10 φωτογραφιες; λιγο υπερβολη μου ακουγεται αλλα οπως ειπα δε ξερω πολλα περι iphone, πειτε μου εσεις.

Δημοσ.

ρε παιδια εσεις που λετε οτι το 5s παραειναι μικρο, ο κοσμος τοσα χρονια πως την παλευε πριν βγει το 6; μια χαρα ειναι το 5s, ουτε ταινιες προκειται να δω στο κινητο ουτε τιποτα, εχουμε τα λαπτοπ για αυτες τις δουλειες.. θελω απλα ενα κινητο να τρεχει γρηγορα να μη μου παρουσιασει κολληματα κτλ και να ειναι νορμαλ μεγεθος και πρακτικο. 

με προβληματισε λιγο αυτο που λετε για τα 16gb, με παιχνιδια δε προκειται να το γεμισω επειδη δε παιζω στο κινητο κανενα παιχνιδι (το xbox τι το εχουμε) αλλα θα χω πιστευω αρκετουτσικες εφαρμογες οποτε λετε να μη φτανουν; αυτη τη στιγμη εχω zte blade 3 με 16gb καρτα μνημης και ολες τις εφαρμογες που θελω και αρκετες φωτογραφιες και μου χει μεινει απειρος χωρος. δηλαδη αμα παρω 16gb θα γεμισει με 10 φωτογραφιες; λιγο υπερβολη μου ακουγεται αλλα οπως ειπα δε ξερω πολλα περι iphone, πειτε μου εσεις.

Πες τα γιατι στο Insomia εχουμε γεμισει με Tech freaks που νομιζουν οτι και η μαζα ετσι ειναι. Οχι πηγαινε και δωσε 130+ευρω για παραπανω χωρο(καλως ή κακως ετσι ειναι με τα Iphone εδω και καιρο ειτε μας αρεσει ειτε οχι)και μετα αν σου μεινει να πεις τι βλακεια που εκανες.

Ετσι ακριβως και για τα παιχνιδια οπως το λες(γιαυτο και ανεφερα το Pc εγω) δεν ειναι ολοι με κινητα 5.5 ιντσες και πανω,υπαρχει και κοσμος που κοιτα κατι το πρακτικο.

Τωρα βεβαια θα πουν καποιοι(και εν μερη θα εχουν δικιο)γιατι δεν κοιτας πχ σε Windows Phone μερια και σε Android σε κινητα τυπου Sony Z3 compact αλλα αυτο θα μας το πεις εσυ.

Καπως ετσι παντως ειμαι και εγω,και επειδη περασαν απο τα χερια μου κορυφαια κινητα απο τις αλλες 2 πλατφορμες αλαγκαριστα(Htc One M8 και Lumia)πιο πολυ πηγα σε Iphone καθως θεωρω οτι ειναι το ενδιαμεσο απο τα παραπανω. Δηλαδη ουτε ηθελα να ασχολουμαι με custom rom,root και απειρες εφαρμογες των Android,ουτε ομως να εχω και ελλειψεις στο Store και αλλα οπως απουσια ρυθμισης φωτεινοτητας κλπ που ειδα σε Windows Phone.

Δημοσ.

θελω απλα ενα κινητο να τρεχει γρηγορα να μη μου παρουσιασει κολληματα κτλ και να ειναι νορμαλ μεγεθος και πρακτικο.

Αν αυτά ζητάς τα κάνει μια χαρά και το Moto G 1st gen αλλά και το Moto E 2nd gen με ελάχιστα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

θελω απλα ενα κινητο να τρεχει γρηγορα να μη μου παρουσιασει κολληματα κτλ και να ειναι νορμαλ μεγεθος και πρακτικο.

Αν αυτά ζητάς τα κάνει μια χαρά και το Moto G 1st gen αλλά και το Moto E 2nd gen με ελάχιστα χρήματα.

Δεν εχεις αδικο οπως επισης το κανουν αυτο και τα Windows phone βλεπε Lumia 735 κλπ απλα φανταζομαι οτι εχει συγκεκριμενο λογο που κοιταζει μονο σε Ios.

Δημοσ.

Δεν εχεις αδικο οπως επισης το κανουν αυτο και τα Windows phone βλεπε Lumia 735 κλπ απλα φανταζομαι οτι εχει συγκεκριμενο λογο που κοιταζει μονο σε Ios.

Δεν διαφωνώ, απλά οι δικές μου γνώσεις περιορίζονται στα android οπότε δεν μπορώ να προτείνω κάτι που δεν γνωρίζω καλά ο ίδιος.

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

δεν ειχα ποτε iphone και λεω το επομενο μου κινητο να ειναι τετοιο. Αλλα ειμαι σε διλημμα και δεν ξερω ποιο απο τα 2 να διαλεξω, 5s η 6. Απο τη μια το 5s μου αρεσει πολυ σαν design και εχω σχετικα μικρα χερια οποτε ισως το 6 να ηταν μεγαλουτσικο για μενα, απο την αλλη δε θελω να παρω το 5s και να λεω γιατι δεν πηρα το πιο καινουριο. Εσεις τι λετε; Το 6 ειναι καλυτερο λειτουργικα; Ευχαριστω!Σου 

Σου προτεινω να περιμενεις το iphone 7 με iOS 9 κτλ εγω ειχα το 3s μετα πηγα σε galaxy s3 και τωρα το εχω μετανιωσει που δεν εχω apple δεν ημουν ποτε κραχτης των iphone απλα ηθελα να δω πως ειναι τα android εγω περιμενω το 7 μολις βγει. Τωρα αν θες να παρεις τωρα τωρα iphone  ε νομιζω το 6 ειναι λιγο καλυτερο, αν εχεις θεματα με τις ιντσες και μικρολεπτομεριες τετοιες βαλτα ολα στη ζυγαρια και αποφασισε.

Δημοσ.

Σου προτεινω να περιμενεις το iphone 7 με iOS 9 κτλ εγω ειχα το 3s μετα πηγα σε galaxy s3 και τωρα το εχω μετανιωσει που δεν εχω apple δεν ημουν ποτε κραχτης των iphone απλα ηθελα να δω πως ειναι τα android εγω περιμενω το 7 μολις βγει. Τωρα αν θες να παρεις τωρα τωρα iphone ε νομιζω το 6 ειναι λιγο καλυτερο, αν εχεις θεματα με τις ιντσες και μικρολεπτομεριες τετοιες βαλτα ολα στη ζυγαρια και αποφασισε.

Αλλά λόγια ν'αγαπιομαστε...

• Like 1
Δημοσ.

Σου προτεινω να περιμενεις το iphone 7 με iOS 9 κτλ εγω ειχα το 3s μετα πηγα σε galaxy s3 και τωρα το εχω μετανιωσει που δεν εχω apple δεν ημουν ποτε κραχτης των iphone απλα ηθελα να δω πως ειναι τα android εγω περιμενω το 7 μολις βγει. Τωρα αν θες να παρεις τωρα τωρα iphone  ε νομιζω το 6 ειναι λιγο καλυτερο, αν εχεις θεματα με τις ιντσες και μικρολεπτομεριες τετοιες βαλτα ολα στη ζυγαρια και αποφασισε.

Iphone 6s εννοεις και παλι ομως αν δεις ιστορικο τιμων πχ για το Iphone 6 οταν πρωτοβγηκε κοστιζε 700+ευρω(σε σκρουτζομαγαζα τις πρωτες μερες πανω απο 750 με 800ευρω λογω εξωτερικου). Μεχρι να πεσει πχ η τιμη του Iphone 6 στα 640ευρω με βαση τιμες Skroutz περασαν περιπου 6 μηνες... Αρα οπως καταλαβαινεις δεν αξιζει οταν μπορει να βρει το 5s που και ανετο απο Updates θα ειναι τουλαχιστον μεχρι και το Ios 10 και γλυτωνει και ενα καρο λεφτα.

Αλλά λόγια ν'αγαπιομαστε...

Ε ναι :P

Δημοσ.

ψιλοασχετο ισως αλλα η μπαταρια του 5s ειναι για τα μπαζα. Με φορτιστη πρεπει να κυκλοφορας. Για το 6 δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...