Προς το περιεχόμενο

iPhone 5s η 6?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σε ολους,

δεν ειχα ποτε iphone και λεω το επομενο μου κινητο να ειναι τετοιο. Αλλα ειμαι σε διλημμα και δεν ξερω ποιο απο τα 2 να διαλεξω, 5s η 6. Απο τη μια το 5s μου αρεσει πολυ σαν design και εχω σχετικα μικρα χερια οποτε ισως το 6 να ηταν μεγαλουτσικο για μενα, απο την αλλη δε θελω να παρω το 5s και να λεω γιατι δεν πηρα το πιο καινουριο. Εσεις τι λετε; Το 6 ειναι καλυτερο λειτουργικα; Ευχαριστω!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4 ιντσες ειναι πολυ λιγες. Βλεπω το s4 mini της γυναικας μου που ειναι 4.3 ιντσες και μου φαινεται απελπιστικα μικρο... Οποτε iphone 6

• Like 1
Δημοσ.

Κοιταξε να δεις βεβαια και η χρηματικη διαφορα μεταξυ Iphone 5s με 6 αναλογα το μαγαζι μπορει να φτασει και τα 150-200ευρω που δεν τα λες λιγα. Εγω πηρα το 6ρι αλλα ανετα αν ειχα το 5 ή 5s δεν θα με πειραζε. Για μενα περνα απο καποιο κοντινο καταστημα ειτε Public,germanos κλπ και δες ποιο σου καθεται καλυτερα στο χερι.

Σε τετοιες περιπτωσεις συνηθως προτεινα το 6ρι αλλα με ψιλο προβληματιζει αυτο που λες περι μικρων χεριων.

4 ιντσες ειναι πολυ λιγες. Βλεπω το s4 mini της γυναικας μου που ειναι 4.3 ιντσες και μου φαινεται απελπιστικα μικρο... Οποτε iphone 6

Αναλογα την χρηση βασικα. Υπαρχουν ατομα που δεν γουσταρουν τις πολλες ιντσες κυριως λογω φορητοτητας αλλα και πως καθεται στο χερι,ασε που στο 5s ειναι ωραια μαζεμενο για 4ιντσο και δεν ειναι τοσο ασχημο οσο αλλες συσκευες.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιταξε να δεις βεβαια και η χρηματικη διαφορα μεταξυ Iphone 5s με 6 αναλογα το μαγαζι μπορει να φτασει και τα 150-200ευρω που δεν τα λες λιγα. Εγω πηρα το 6ρι αλλα ανετα αν ειχα το 5 ή 5s δεν θα με πειραζε. Για μενα περνα απο καποιο κοντινο καταστημα ειτε Public,germanos κλπ και δες ποιο σου καθεται καλυτερα στο χερι.

Σε τετοιες περιπτωσεις συνηθως προτεινα το 6ρι αλλα με ψιλο προβληματιζει αυτο που λες περι μικρων χεριων.

Αναλογα την χρηση βασικα. Υπαρχουν ατομα που δεν γουσταρουν τις πολλες ιντσες κυριως λογω φορητοτητας αλλα και πως καθεται στο χερι,ασε που στο 5s ειναι ωραια μαζεμενο για 4ιντσο και δεν ειναι τοσο ασχημο οσο αλλες συσκευες.

Και γω είχα iPhone 5 και έβγαζα τα μάτια μου για να διαβάσω κάτι. Και το s4 mini είναι μαζεμένο αν δεις εδώ και με μεγαλύτερη οθόνη αλλά πάλι μικροσκοπικό μου φαίνεται. Οπότε καλύτερα όπως είπες να τα δει από κοντά το παλικάρι.

Δημοσ.

τιποτα απο τα δυο

Οτι να ναι post κλασσικα.

Και γω είχα iPhone 5 και έβγαζα τα μάτια μου για να διαβάσω κάτι. Και το s4 mini είναι μαζεμένο αν δεις εδώ και με μεγαλύτερη οθόνη αλλά πάλι μικροσκοπικό μου φαίνεται. Οπότε καλύτερα όπως είπες να τα δει από κοντά το παλικάρι.

Κοιτα αν οντως το λιωνεις το Internet στο κινητο εκει πας σε μεγαλυτερες ιντσες,βλεπε πχ γιατι υπαρχει το 6plus. Δεν μας εγραψε και χρηση που προοριζεται το κινητο,αν και φανταζομαι οτι αν ειναι για αρκετο internet θα προτιμουσε εξ αρχης το 6ρι αφου φτανει και χρηματικα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, ειμαι κοπελα οχι παλικαρι χαχα. τελικα κατεληξα στο 5s, πιστευω οτι ταιριαζει πιο πολυ στις αναγκες μου. το βρηκα φθηνοτερα απο οπουδηποτε αλλου εδω, http://www.mobifun.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=17158&Itemid=485, μπορειτε να ριξετε μια ματια και να μου πειτε αν ειναι ολα ενταξει η αμα πρεπει να προσεξω κατι πριν το αγορασω;

Δημοσ.

Το καταστημα δεν το γνωριζω να πω την αληθεια(Κρητη ειναι αρα λογικο :P). Παρολα αυτα απο τις αξιολογησεις στο Skroutz υπαρχει μια με 1/5 αστερακια που μιλαει για το Service και δεν μπορω να πω οτι χαρηκα και πολυ ειδικα αν μιλαμε για εξ αποστασεως καταστημα.

Αρα θα πρεπει να το εχεις αυτο σοβαρα υποψη σου αν θελησεις να αγορασεις απο μακρινο καταστημα(εκτως αν εισαι απο Κρητη αρα δεν εχεις τετοιο θεμα αποστασης).

Παντως εγω θα σου προτεινα να κοιταζες και το Gold iphone 5s ή Iphone 6 που αν και εγω δεν το περιμενα κυριως λογω των φωτογραφιων τελικα απο κοντα ειναι παρα πολυ ωραιο το χρωμα,τουλαχιστον στο Iphone 6 μου αλλα και σε 5s που εχω δει απο κοντα απο γνωστο μου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

μ'αρεσει περισσοτερο το silver white ^-^ ειδα και εγω την κριτικη αλλα δε μου φανηκε κατι τραγικο, ολοι οι υπολοιποι ηταν ευχαριστημενοι. με προβληματισε λιγο που το συγκεκριμενο ειναι πιο φθηνο απο αλλα καταστηματα. μηπως του λειπει κατι η ειναι κλειδωμενο σε συγκεκριμενη εταιρια; δεν ξερω καθολου απο αυτα οποτε δε θελω να κανω καμια βλακεια. 

Δημοσ.

Για μενα η αξιολογηση περι service ειναι πολυ σημαντικη αλλα τεσπα.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο και να τους ρωτησεις για το συγκεκριμενο κινητο τι παιζει με την εγγυηση.

Δημοσ.

Εγω ειμαι υπερ της αγορας iPhone αλλα κατηγορηματικα κατα της αγορας μιας συσκευης με 16GB(απο τα οποια σου μενουν αρκετα λιγοτερα) και χωρις δυνατοτητα επεκτασης.5-6 βασικες εφαρμογες και φωτο-βιντεο που τραβας φτανουν για να γεμισει

Δημοσ.

Εγω ειμαι υπερ της αγορας iPhone αλλα κατηγορηματικα κατα της αγορας μιας συσκευης με 16GB(απο τα οποια σου μενουν αρκετα λιγοτερα) και χωρις δυνατοτητα επεκτασης.5-6 βασικες εφαρμογες και φωτο-βιντεο που τραβας φτανουν για να γεμισει

Εχω το Iphone 6 16gb. Με καμια 10ρια φωτογραφιες,το τελευταιο update του Ios και το παιχνιδι Hearthstone(που επιασε αρκετο χωρο)εχω υπολοιπο γυρω στα 10gb τα οποια ειναι μια χαρα.

Τωρα αν οι φωτο και τα video που περναει ο κοσμος οπως λες ειναι τοσα πολλα που πιανουν μεγαλο χωρο τοτε καλυτερα να αγορασει καποιος ενα tablet ξερω γω. Συγνωμη αλλα οπως και να το κανουμε τι να απολαυσεις ακριβως στις 4 ιντσες του 5s???

Το γραφω για αλλη μια φορα αν και εχω βαρεθει να λεω τα ιδια και τα ιδια συνεχεια. Μην κρινετε επειδη βλεπετε στο Insomnia και υπαρχουν ατομα που λιωνουν στα κινητα τους σε ταινιες,Custom rom,παρα πολλες εφαρμογες κλπ και γιαυτο χρειαζονται και μεγαλο χωρο και αρα κοιτανε σε κινητα με SD καρτα καλυτερα. Γιατι εχω πετυχει και ατομα που γραφανε οτι ουτε τα 64gb δεν τους φτανανε. 

Η μαζα δεν καθεται να ασχοληθει τοσο πολυ με τετοια πραγματα ειδικα αν εχεις ενα ψιλο αξιολογο desktop.

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις μόνο 10 φωτογραφίες και μόνο 1 παιχνίδι. Εγω προσωπικά όσες κοπέλες ξέρω κρατάνε στη συσκευή τους αρκετές φωτογραφίες κτλ. Αν πει να παίξει και κάνα 2-3 παιχνίδια τύπου candy crash άνετα θα φτάσει σε οριακό σημείο η μνήμη. Βέβαια εφόσον η κοπέλα δεν αναφέρει τη χρήση που θα κάνει στη συσκευή ότι και να λέμε εμείς στο βρόντο πάει

Δημοσ.

Εχω 10φωτογραφιες αγαπητε γιατι πολυ απλα παιζω μπαλα με τον υπολογιστη,οσον αφορα τις φωτογραφιες και οτι χρειαζεται το παιρναω και στο κινητο. Σε παιχνιδια λυπαμαι αλλα οταν εισαι gamer απο εποχες gameboy και Atari και δεις τα περισσοτερα παιχνιδια στα κινητα σε πιανουν τα γελια,εκτως καποιων emulator πχ για Snes κλπ.

Αλλωστε για παιχνιδια εχω κονσολα ή pc γιαυτο,δεν περιμενα απο το κινητο για να παιξω σοβαρα παιχνιδια. Αλλα εστω και 3 παιχνιδια να κατεβασει,ποσο χωρο πια να την πιασουν στο κινητο,αντε πες και 20 φωτογραφιες.

Με τα 150ευρω διαφορας του Iphone 5s 32 gb απο αυτο του 16gb μπορει να παρει αν θελει ανετα και ενα μικρο ταμπλετακι να απολαμβανει και σερφαρισμα στο internet,και να παιζει ανετοτερα τα παιχνιδια/σειρες/ταινιες κλπ

Αν εχω καπου αδικο ας με διορθωσει :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...