Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγοραζεις με 15-20 euros ενα κομφλερακι και το εχεις μονιμα μεσα στο πορτ μπαγκαζ και καθαρισες.τωρα εαν εισαι γκαντεμης και σου σκιστει το λαστιχο....εκει κανεις τον σταυρο σου.

αλλα απο το να μην εχεις ποστ μπαγκαζ και θελεις να βαλεις αεριο,καλυτερα να θυσιασεις την ρεζερβα.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/7/2015 στις 11:04 ΜΜ, BritGreek είπε

Αυτά τα είδαν (μου είπαν). Νόμιζα ότι εννοούσατε κάτι άλλο. Σήμερα, με 20 ευρώ βενζίνη (1,56/λιτρο), μου έβγαλε 93 χιλιόμετρα. Άρα χειροτερεύει η κατάσταση. 13.8 λίτρα/100 (από λαμπάκι σε λαμπάκι) με air-conditioning σε λειτουργία.

Επίσης παρατήρησα ότι το αυτοκίνητο σε ρελαντί από πρώτη, γκαζώνει μόνο του Πχ., βγαίνοντας από το γκαράζ μου, βάζω πρώτη για να κάνω στην άκρη και να κλείσω τη γκαραζόπορτα, και μόλις βάζω νεκρά γκαζώνει στιγμιαία στις 2500 στροφές για 5 δευτερόλεπτα, χωρίς να πατάω γκάζι. Βέβαια, αυτό το κάνουν όσα Hyundai έχω οδηγήσει μέχρι σήμερα όταν είναι κρύος ο κινητήρας.

Κανένας αισθητήρας θέσης πεταλούδας μήπως είναι ή το αυτόματο ρελαντί που έχει πάνω στην πεταλούδα 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Θα εχει πολυ ενδιαφέρον αν εχει κρατήσει ακόμα το Getz

Πολύ πιθανόν. Αντέχουν τα Hyundai  δεν μασάνε.

Δημοσ.

Εννοείται ότι το έχουμε ακόμα και είναι άψογο. :) Με διαφορά, το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που έχει περάσει από τα χέρια μας.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 13/1/2023 στις 8:43 ΜΜ, iTechBlogGr είπε

Αυτά τα είδαν (μου είπαν). Νόμιζα ότι εννοούσατε κάτι άλλο. Σήμερα, με 20 ευρώ βενζίνη (1,56/λιτρο)

Ποσο ειπεςςςςςςςςςς το λιτροοοοοοοοοοοοοο

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, filipprin είπε

Ποσο ειπεςςςςςςςςςς το λιτροοοοοοοοοοοοοο

Δεν πρόσεξες τι έκανες quote.

Η τιμή που σχολιάζεις ήταν σε post του 2015 :)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BritGreek είπε

Εννοείται ότι το έχουμε ακόμα και είναι άψογο. :) Με διαφορά, το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που έχει περάσει από τα χέρια μας.

Με την κατανάλωση, τι έχει γίνει τελικά;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Δεν πρόσεξες τι έκανες quote.

Η τιμή που σχολιάζεις ήταν σε post του 2015 :)

Το καταλαβαααααααααααααα..................................Εσυ δεν καταλαβεςςςςςςςςςςςςςς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...