Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω έναν wifi extender και απότι είδα στο eshop έχει στο crazy sundays αυτούς τους 3

. Γενικά κάνουν δουλειά οι wifi extenders η και όταν πάρω πάλι δεν θα φτάνει σε όλο το σπίτι ? (Είναι διώροφο και το router είναι στον πάνω όροφο με αποτέλεσμα στον κάτω να μη έχει καθόλου σήμα.)

σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Φιλε μου και γω σε διωροφο μενω. Δοκιμασα 2-3 wifi extenders και μονο τα νευρα μου εσπαγα... Μονο με ενα ζευγαρι powerline εκανα δουλεια. Απο τη μερα που τα εβαλα, εδω και μηνες ολα δουλεουν τελεια

Δημοσ.

Φιλε μου και γω σε διωροφο μενω. Δοκιμασα 2-3 wifi extenders και μονο τα νευρα μου εσπαγα... Μονο με ενα ζευγαρι powerline εκανα δουλεια. Απο τη μερα που τα εβαλα, εδω και μηνες ολα δουλεουν τελεια

Άρα μου προτίνεις αυτό ? http://www.e-shop.gr/zyxel-pla5405-kit-1200mbps-powerline-gigabit-ethernet-adapter-kit-p-PER.614391

Μπορείς να μου εξηγήσεις με λίγα λόγια πώς λειτουργεί ?

Δημοσ.

Όχι καλύτερα κάτι τέτοιο όπου το 2ο powerline μοιράζει ασύρματα το internet που παίρνει από το 1ο. Στην ουσία μεταφέρει το internet από το modem που έχεις, μέσω των καλωδίων του ρεύματος και το μοιράζει μετά ασύρματα στον άλλον όροφο.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι καλύτερα κάτι τέτοιο όπου το 2ο powerline μοιράζει ασύρματα το internet που παίρνει από το 1ο. Στην ουσία μεταφέρει το internet από το modem που έχεις, μέσω των καλωδίων του ρεύματος και το μοιράζει μετά ασύρματα στον άλλον όροφο.

Σε ευχαριστώ πολύ !

Δημοσ.

Δεν ξερω αν σε μπερδεψα περισσοτερο αλλα στην εικονα που εχει στο eshop δειχνει ακριβως πως δουλευει. Και το να τα βαλεις ειναι πολυ ευκολο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...