Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως κάθε μήνα έβαλα το πακέτο των 500 Mb internet και πήρα δώρο επίσης επιπλέον 1Gb.

Καλείς το 1330 και αυτόματα ακούς την προσφορά. Πατώντας το 0(Μηδέν) ενεργοποιείται ή προσφορά και έρχονται 2 μυνήματα.1 για τα 500Mb και 1 για το δώρο του 1Gb.

*Δεν γνωρίζω αν ή προσφορά ισχύει και για συμβόλαια. Σίγουρα όμως ισχύει για What's up.

Καλό "σερφάρισμα"... :)

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα παλι σημερα το απογευμα μου ηρθε το παρακατω μηνυμα και ειμαι με Κοσμοκαρτα 

Αυτο το καλοκαιρι με καθε αγορα πακετου 500ΜΒ εως 31/8 εχεις επιπλεον δωρο 1GB, ετσι θα εχεις μονο με 5Ε συνολικα 1,5 GB Internet, για ενεργοποιηση καλεσε 1330 

Δημοσ.

και εμενα αυτο μου ηρθε. θεωρητικα η ημερομηνια λήξεως θα ειναι 1 μηνα μετα απο την ενεργοποιηση του πακετου. οπως ακριβως συμβαινει και με την απλη διαδιασια των 500mb 

Δημοσ.

δηλαδη αν ενεργοποιησω το πακετο των 500mb 2 φορες θα παρω 2 γιγα δωρο?

Καλή ερωτηση.Δεν νομίζω να γίνεται.Μπορείς να ρωτήσεις στην Cosmote ή να ψάξεις στο site μήπως υπάρχει ή προσφορά και το διευκρινίζει.

Τα χρειαζεσαι ομως τα 2Gb στο κινητό?Η Θες να κάνεις tethering?

Δημοσ.

Τα χρειαζεσαι ομως τα 2Gb στο κινητό?Η Θες να κάνεις tethering?

OTEtvGo Perhaps. Δεν έχω καταλάβει τελικά αν έχουν καταλήξει στο θέλουν μόνο πακέτα με σύνδεση ή μπορείς και με Cosmocarta/Whatsup

• Moderators
Δημοσ.

Απο τα δωρεαν GB περσυ το καλοκαιρι (που ηταν κουτσουρεμενα σε σχεση με προπερσυ), στο ταλιρο φετος.

Δημοσ.

Μπορώ να στείλω σε 3 άτομα από 100Mb όποιος θέλει ας στείλει πμ,δεν θα με χαλούσε όποιος μπορεί να μου στείλει μιας και δεν υπάρχει WiFi στην Κατούνα που βρίσκομαι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...