Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικό κουτί έχω αλλά επειδή η τηλεόραση μου είναι βαριά θέλω να βλέπω έργα 4k αλλά είναι σχεδόν στην τιμή με έναν celenor και έχω προβλημάτιστη

φιλε μου, το βασικο θεμα, το οποιο θα μας βοηθησει να καταλαβουμε τι χρειαζεσαι, ειναι το.... για ποιο σκοπο προοριζεται το μηχανημα...!!!   επισης αναφερεις κι ενα μπατζετ, βοηθαει..! 

αυτο ειναι που θα δωσει στον αλλον να καταλαβει, προς τα που πρεπει να σε οδηγησει..!  

τα 4Κ ειναι βαρβατο σπορ και θελει "βαρβατη" καρτα γραφικων και βοηθεια απο καλο επεξεργαστη για να μην κολλαει..!

το AM1 δεν κανει για 4Κ, με τιποτα ομως..! μεχρι 1080 ειναι ανετοτατο. δεν μιλαω για μουσικη-ιντερνετ και τετοια, αυτα τα κανεις και με το κινητο σου..!! 

σαφως θα κινηθεις προς 1150, οχι γιατι η AMD δεν εχει αντιστοιχες λυσεις, αλλα γιατι θα πας σε FM2+ πλατφορμα, για να βρεις αυτο που ζητας, το οποιο μαλλον θα κοστισει λιγο παραπανω...!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι το θέλει το 4k σε non 4k τηλεόραση μπαούλο :D. Anyway για htpc ένας celly φτάνει και περισσεύει, είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή και δεν κάνει και ένα κάρο χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι το θέλει το 4k σε non 4k τηλεόραση μπαούλο :D. Anyway για htpc ένας celly φτάνει και περισσεύει, είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή και δεν κάνει και ένα κάρο χρήματα.

τι να σου πω κι εγω...................????    μακαρι να ξερα.....!!!! 

αν νομιζει οτι θα δει 4Κ σε  ΝΟΝ 4Κ τηλεοραση......... :confused:  :confused:  :confused:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...