Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να φτιάξω ένα σύστημα για το σαλόνι και θα ήθελα να ρωτήσω γιατί η τετράπυρινη επεξεργαστές am1 είναι πάμφθηνη έχουν την ίδια δυνατότητα με έναν απλό 1150 δεν έχω πάρει ποτέ Amd ξέρω ότι είναι φτηνή και έχουν ένα θέμα με της θερμοκρασίες αλλά τώρα είδα την τιμή και έπαθα σοκ εάν ξέρει κάποιος κάτι ας με ειδοποιήσει

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και γι φίλε μου είμαι φαν της Intel αλλά σκέφτομαι να συνεχίσω να είμαι σε έναν 478 έκανα τεστ χωρίς ψήκτρα και έπεζε αλλά θα κάπου και άλλες συμβουλές

Ευχαριστώ

Δημοσ.

http://www.techspot.com/review/806-amd-kabini-vs-intel-bay-trail-d/page4.html

Ακόμα και ο 5350 που έχει ~50€ είναι αρκετά πίσω ακόμα και από τον g1820( ~35€) ,τον ποιο παλιό και φτηνό celeron.

Μέχρι και στο 7z που πάντα οι amd είναι πολύ μπροστά από τους αντίστοιχους intel εδώ είναι μόνο μια ιδέα ποιο γρήγορος και σε όλα τα άλλα είναι πίσω.

Μην γελιέσαι, οι am1 δεν είναι για desktop. 

• Like 3
Δημοσ.

σκουπιδια δεν ειναι τπτ απο ολα αυτα.το καθε πραγμα που υπαρχη υπαρχη για καποιο λογο και χρηση.εσενα δεν σε καλυπτη δεν παει να πει οτι ειναι σκουπιδι.μην τα ισοπεδώνουμε ολα.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι φίλε μου νομίζω ότι όποιος το διάβασε το κατάλαβε γιατί έιπα (( τα λεφτά μου)) δεν είπα (( μην πετάτε τα λεφτά σας στα σκουπίδια)) εξάλλου οκ ναι έχω και γω έναν φίλο που έχει amd δεν του λέω αν πήγαινε πετάνον εκτός εάν θέλω να του σπάσω τα νεύρα αλλά αυτό θα το κάνω για να τον πειράξω και βέβαια μπορεί κάποιος να έχει amd και να συγχέεται τους Intel επεξεργαστές δεν θα του πω τίποτα εκτός οκ αυτή είναι η δικιά σου άποψη μπορεί στο μέλλον η amd να αλλάξουν specs και ικανοποιούν εμένα τότε ναι θα αλλάξω στρατοπέδω

Δημοσ.

σε έναν γνωστό μου πάντως που είχαμε στήσει σύστημα με am1, για τα βασικά είναι υπεραρκετός.
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζετε, για σαλόνι μια χαρά πιστεύω θα είναι.

Δημοσ.

Δεν είναι ταγκοί και ναι κάνουν για τα βασικά απλά αν έχεις την δυνατότητα να πας σε κανονικό κουτί δεν αξίζουν για τα λεφτά τους οι am1.

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικό κουτί έχω αλλά επειδή η τηλεόραση μου είναι βαριά θέλω να βλέπω έργα 4k αλλά είναι σχεδόν στην τιμή με έναν celenor και έχω προβλημάτιστη

Δημοσ.

μια χαρά είναι, με ssd και 8γιγα μνήμη πάει σφαίρα, ιντερνετ, μουσική, βίντεο, δεν κολάει πουθενά. τον έχει φίλος μου στο γραφείο του.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι για 4k καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω σε €

ΑΜ1 έχω στήσει για το γραφείο (5150) καλός, χρυσός, φθηνος και κρυος αλλά για 4Κ ανάλυση δεν ξέρω αν και πόσο θα ανταπεξελθει

Ξεκίνα με εναν celeron και έπειτα πας σε Ι3 πχ, δυστυχώς το am1 δεν έχει μεγάλη γκάμα επεξεργαστών

Δημοσ.

Αν είναι για 4k καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω σε €

ΑΜ1 έχω στήσει για το γραφείο (5150) καλός, χρυσός, φθηνος και κρυος αλλά για 4Κ ανάλυση δεν ξέρω αν και πόσο θα ανταπεξελθει

Ξεκίνα με εναν celeron και έπειτα πας σε Ι3 πχ, δυστυχώς το am1 δεν έχει μεγάλη γκάμα επεξεργαστών

Η R3 δεν ειναι αρκετή για 4Κ ;

Δημοσ.

Εχω στησει ενα am1 (5350) στο εξοχικο και ανταπεξερχεται μια χαρα στα παντα (internet,movies,music,office) και δεν καταναλωνει και τιποτα καθως εχει και πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.Τωρα για 4Κ movies δεν γνωριζω...Παντως ειναι μια αξιοπιστη λυση ο 5350!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...