Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρόπερσυ είχα χτίσει έναν υπολογιστή μόνος μου. Το πρόβλημα μου είναι ότι πρέπει κάθε φορά να ανοίγω και να σβήνω χώρια την οθόνη και χώρια τον υπολογιστή. Πως μπορώ να τα "συγχρονίσω" αυτά τα δύο και με το πάτημα του κουμπιού να ανάβει/σβήνει η οθόνη μαζί με τον υπολογιστή και όχι χώρια να πρέπει να το κάνω;

Δημοσ.

Μαζί ανάβουνε, δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Μήπωςέχει βγει το καλώδιο; Αλλιως μπορεί και κάρτα γραφικών να έχει πρόβλημσ.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να γινεται αυτο που θες, αν καταλαβα καλα καθε φορα σβηνεις την οθονη απο το physical κουμπι της. Μπορεις να την αφηνεις ολη την ωρα ανοιχτη, και απλα θα μπαινει σε stand by mode καθε φορα που κλεινεις τον υπολογιστη, και θα ανοιγει αυτοματα καθε φορα που τον ανοιγεις. 

Δημοσ.

Το περιεργο θα ηταν να γινοταν :P καθε συσκευη εχει δικο της διακοπτη που αναβει, ειναι σαν να λες οτι θες να ανοιξεις την τηλεοραση και να ανοιγει ταυτοχρονα και το ραδιοφωνο..

Δημοσ.

Μάλιστα...

Δηλαδή όλοι όσοι έχουν custom made PCs έχουν το ίδιο θέμα; Νόμιζα ότι είναι δικό μου πρόβλημα.

Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

Όχι κανονικά όταν πατάς το κουμπί στο κουτί του PC αυτόματα ξεκινάει και η οθόνη!

Δημοσ.

Δεν ειναι το θεμα custom made PC, και τα ετοιμα που αγοραζεις custom made ειναι απο καποιον τεχνικο, με την εννοια οτι καποιος τα εχει συναρμολογησει. Απλα οταν κλεινεις τον υπολογιστη σου μην πειραζεις καθολου την οθονη και θα σβηνει μονη της.

Δημοσ.

Όχι κανονικά όταν πατάς το κουμπί στο κουτί του PC αυτόματα ξεκινάει και η οθόνη!

Όταν είναι σε standby, όχι όταν τη σβήνεις απο το κουμπί.

Δημοσ.

Μάλλον αυτό εννοεί ο φίλος, ότι όταν σβήνει το pc η οθόνη δεν μπαίνει σε standby. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και λύση δεν έχω βρει ακόμα, μάλλον φταίει το καλώδιο όπως συζητήθηκε σε άλλο θέμα. Δοκίμασε αν μπορείς να δοκιμάσεις ή με άλλο καλώδιο hdmi ή με άλλο καλώδιο dvi (στην θύρα του υπολογιστή) που να καταλήγει σε hdmi στην θύρα της τηλεόρασης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...