Ονειρολογίτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Καλησπερα ! Εχω ενα ποντικι 3 ετων, ασυρματο. Ειναι καλο, απλα οταν παιζω παιχνιδια, και χρειαζετε να το παταω παρα μα παρα πολλες φορες, ο ηχος ειναι ενα μεγαλο προβλημα. Ειναι σπαστικο τοσο για μενα οσο για τους υπολοιπους στο σπιτι. Υπαρχει καπιο ποντικι τετιο, καλο, που να μην κανει κλικ ? Σαν touchpad και σε καπως καλη τιμη.... Ευχαριστω !
Kostasspil Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Gaming mouse που να μην κανει κλικ? Μεχρι ποσα δινεις?
Silverage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Νομίζω αυτα που έχουν τα Macbook έίναι έτσι αλλά δεν ξέρω τιμή και αν είναι συμβατά.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Gaming mouse που να μην κανει κλικ? Μεχρι ποσα δινεις? Εξαρτατε. Αν ειναι μεταχειρισμενο η οχι ΠΧ. Γυρω στο 30αρι δινω. Αλλα οπως ειπα... εξαρτετε.... μπορει να δωσο περισσοτερα μπορει λιγοτερα. αναλογα. Σιγουρα βεβαια οχι κατι ποσα των 70 ευρω
xrist1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 παρε αυτο εδο (http://www.e-shop.gr/natec-nmy-0589-blackbird-optical-wireless-24ghz-mouse-p-PER.572320) το εχο αγοραση και εγω ειναι πολι αθορυβο ποντικι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα