cryface Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, Υστερά από καιρό διαβάσματος και ψαξίματος έχω καταλήξει σε ένα custom σύστημα υδρόψυξης το οποίο περιλαμβάνει 2x radiators 60mm 360 και 240 της EK, κυλινδρικό res, αντλία d5 μαζί με TOP της ΕΚ. Σκέφτομαι ή μάλλον έχω αποφασίσει να το στήσω ώς εξής res-> pump(με TOP)-> 360 rad-> cpu-> 240 rad-> res. Μάλλον είναι overkill για την ώρα (χωρίς να είμαι σίγουρος 1η φορά ασχολούμαι με το κομμάτι) αλλά θα βάλω και σε gpu σύντομα.. Η ερώτηση είναι αν είναι σωστή η σειρά της τοποθέτησης τους, αν μπορεί να ανταπεξέλθει η αντλία σε αυτά, και αν θα μπορέσω έστω στο 1 radiator να μην βάλω fans (όχι απαραίτητα αλλά αν γίνεται..) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εχεις σκοπο στο μελλον να βαλεις και στην καρτα γραφικων νερο??Αν οχι τοτε τοτε τα 2 ψυγεια ειναι too much Η διαταξη σου ειναι σωστη με την προυποθεση οτι η αντλια πρεπει να βρισκεται στο χαμηλοτερο σημειο του κουτιου ετσι ωστε βαση βαρητητας να φευγει το υγρο απο το RES για να πηγαινει προς το κατω στην αντλια και για να μπορεις να κανεις το αδειασμα οποτε χρειαστει αλλαγη το υγρο. Αν εχεις σκοπο να βαλεις και σε καρτα η διαταξη παει εξης: RES-->PUMP-->RAD240-->CPU-->RAD360-->GPU--->RES Δεν εχεις αναφερει το μπλοκ επεξεργαστη που θες επεισης θες ρακορ ψυκτικο υγρο καποιες προεκτασεις και λαστιχα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cryface Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 EKWB XE240 EKWB XE360 VPP655 PWM EKWB EK-SUPREMACY EVO-NICKEL CPU EKWB EK-D5 X-TOP CSQ - Plex EKWB EK-RES X3 150 Reservoir Αυτά έχω πάρει.. + από 15 κομμάτια ρακορ γωνίες (45-90-απλά) και primochill και υγρό κομπλέ Στην κάρτα λίγο αργότερα γιατί έδωσα αρκετά γι αυτά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 2x radiators 60mm 360 και 240 της EK για ενα επεξεργαστή ξεφεύγει απο τα όρια του overkill !!! lol Στο λεω με σιγουριά οτι αν τα βάλεις και τα δυο,μη βάλεις καθόλου ανεμιστήρες !!!! Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.. βάλε ανεμιστήρες οταν θα βάλεις την gpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cryface Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Θα μπουν και τα 2 ναι και επισης θα μπει και σε gpu αλλά λίγο αργότερα όποτε λες ότι θα κρατηθούν χαμηλά οι θερμοκρασίες και χωρίς fans στα ψυγεία? Βασικά μόνο για το 240αρι θέλω να αποφύγω τα fans για να είναι πιο ήσυχο το pc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySt3R10uSs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Γιατι να μην βαλεις fans στο ενα radiator? Τοτε ποιος ο λογος υπαρξης του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 To να μην βαλεις fans (εστω και ψοφια ) σε ενα rad θα σου ανεβαζει αρκετα της θερμοκρασιες σε ολο το κλυκλωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpi4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Εγω εχω cpu gpu σε ενα 360αρι radiator και οι θερμοκρασιες ειναι απολυτα φυσιολογικες για υδρο!οποτε το να βαλεις ΜΟΝΟ cpu ειναι too much και αφου οταν βαλεις gpu θα αναγκαστεις να αδιασεις το loop κανε οικονομια στο υγρο και βαλε το 240 πρωτα μονο του και μετα κουμπωνεις και τα δυο!Οσα ψυγεια και να βαλεις (χωρις προσωπικη εμπειρια και μονον απ οτι εχω διαβασει) δεν θα δεις τρελη μειωση στους βαθμους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα