Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/7/2015 στις 1:03 ΜΜ, Luxx είπε

Τα αρθρα μιλανε για μισο εως δυο λεμονια με αντιστοιχα κ.γ μαγειρικη σοδα (1/4 εως 1 ) μαζι με αρκετο νερο. Το θεμα ειναι εαν πρωτα βαζεις τα δυο συστατικα μαζι μεχρι να γινει η χημικη αντιδραση ( αρκετες μπουρμπουληθρες ) ή τα βαζεις αμεσως στο νερο, οπου και δε γινεται τιποτα.

Στη πρωτη περιπτωση το υγρο εχει πιο ανοστη και ασχημη γευση θα ελεγα. Στη δευτερη περιπτωση καταλαβαινεις και το λεμονι και τη σοδα ( αφου δεν εχουν διασπαστει ), αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο βαρια στο στομαχι; Ισως φταιει και το κρυο νερο, αφου το ζεστο ειναι το σωστο..

Εχει κανεις εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο θεμα;

Εγώ το κάνω σαν χωνευτικό. 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα (ίσως και λίγο περισσότερο) μισό λεμόνι 1/4 του ποτηριού νερό και τα ανακατώνω.

  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...