Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μπορεις να μου παραθεσεις τα ακριβη αποτελεσματα απο τις εξετασεις που εκανες;
status Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Συνήθως αυτές οι τιμές είναι που πουλάνε. Ε, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός... 3
Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Τι εννοεις οταν λες " που πουλανε"; Οι δικες σου εξετασεις ειναι αυτες; Γενικη ουρων;
Expertr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 <p>Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ενας κρεατοφαγος δεν μπορει να εχει αριστες εξετασεις??<br /> Ολοι αρρωστοι ειμαστε??<br /> Αυτη η προπαγανδα των χορτοφαγων κατανταει ΑΗΔΙΑ ωρες ωρες</p>
status Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 <p>Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ενας κρεατοφαγος δεν μπορει να εχει αριστες εξετασεις??<br /> Ολοι αρρωστοι ειμαστε??<br /> Αυτη η προπαγανδα των χορτοφαγων κατανταει ΑΗΔΙΑ ωρες ωρες</p> Α, όχι, δεν μιλάμε εδώ για αυτό, εδώ μιλάμε για Margarita , με σόδα...κομμένες οι μαλακίες για χορτοφαγία και διάφορες τέτοιες βλακείες.:Ρ
fylatos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Τι εννοεις οταν λες " που πουλανε"; Οι δικες σου εξετασεις ειναι αυτες; Γενικη ουρων; Ο τύπος έχει ldl 80 και 65 τριγλυκεριδια και του λες για γενική ούρων; Δεν μπορείς να αποδεχτεις ότι υπάρχει παραπάνω από μια σωστή δίαιτα; Να στο θέσω διαφορετικά η δίαιτα στην Οκινάβα και στη Ικαρία είναι πλήρως διαφορετική με μερικά κοινά στοιχεία. Και στις δύο περιοχές έχουμε χ ποσοστό 100βιων παππούδων παραπάνω από την υπόλοιπη επικράτεια. 3
iordanis77 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Αν ηταν οι εξετασεις να εξαρτιονταν απ τη διατροφη αποκλειστικα, καλα θα ταν...
Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ο τύπος έχει ldl 80 και 65 τριγλυκεριδια και του λες για γενική ούρων; Δεν μπορείς να αποδεχτεις ότι υπάρχει παραπάνω από μια σωστή δίαιτα; Να στο θέσω διαφορετικά η δίαιτα στην Οκινάβα και στη Ικαρία είναι πλήρως διαφορετική με μερικά κοινά στοιχεία. Και στις δύο περιοχές έχουμε χ ποσοστό 100βιων παππούδων παραπάνω από την υπόλοιπη επικράτεια. Και οι καρκινοπαθεις τετοιες εξετασεις εχουν.. Δε μου λεει κατι Btw, εσεις ξεφυγατε απο το θεμα, οχι εγω... Ως συνηθως δλδ..
akpe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Btw, εσεις ξεφυγατε απο το θεμα, οχι εγω... Ως συνηθως δλδ.. Οποιος παμφαγος θεωρει οτι ειναι πιο υγιης απο εμενα, προτεινω να κανουμε ταυτοχρονα απο μια εξεταση αιματος να δουμε τι ψαρια θα πιασει ο καθενας.. Και αφηστε τις ειρωνιες ορισμενοι. Μπορεις να μου παραθεσεις τα ακριβη αποτελεσματα απο τις εξετασεις που εκανες; 2
status Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ε, εντάξει, τώρα γίνεσαι κακός, τόση ώρα προσπαθεί να το φέρει απ έξω απ έξω.;ρ 1
NickTG Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Και σιγουρα το να τρως φρουτα και ξηρους καρπους, απο το να τρως burger και αναψυκτικα ειναι χιλιες φορες καλυτερο. Παραδειγμα εγω εδω και εναμιση χρονο.. Δε εχω αρρωστησει καθολου, δεν εχω παρει ουτε ενα ντεπον. Το παραδεχεται ακομα και η γυναικα μου. Ε ναι. Γιατί ή το ένα θα κάνεις ή το άλλο. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο. ΓΟΥΑΟΥ!!!
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Κι ο Τσιβιλίκας ο μαύρος ήταν πάρα πολύ της υγειηνής διατροφής και πήγε αδιάβαστος από ανακοπή καρδιάς. Υπάρχουν άνθρωποι που τα τριγλυκερίδια κάνουν πάρτυ στο σώμα τους και μακροβιούν, άλλοι που καπνίζουν περισσότερο και από τα φουγάρα της Ελευσίνας και φτάνουν 90+ και άλλοι που αθλούνται και τρώνε σωστά και πέφτουν σαν τα κοτόπουλα. Εγώ προσωπικά το συμπέρασμά μου το έχω βγάλει.Το άγχος και η στενοχώρια είναι νούμερο 1 παράγοντας.Όλα τα άλλα είναι συνοδευτικά.
Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εγω που εχω αγχος, προσπαθω να μειωσω ο,τι συνοδευτικο υπαρχει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις