Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Σιγουρα "αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα", οποτε το dna παιζει σημαντικο ρολο στη πορεια του καθενος, αλλα δε πρεπει να παραμενει δικαιολογια για παντα.. Κανουμε αλλαγες, μαθαινουμε απο τα λαθη, ωστε τα παιδια μας να μη κληρονομησουν τα ιδια παθη.
iordanis77 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Σιγουρα "αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα", οποτε το dna παιζει σημαντικο ρολο στη πορεια του καθενος, αλλα δε πρεπει να παραμενει δικαιολογια για παντα.. . Σωστα, εχω ενα χοντρο φιλο και συχνα του λεω να προσεχει τι τρωει, να ανεβαινει και καμμια σκαλα, να πινει πιο πολυ νερο. Και μου απανταει συνεχεια οτι εχει το κακο dna και δε γινεται τιποτα....
tarantules Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 @Luxx Επειδή έχω σύστημα αντίστροφης όσμωσης στο σπίτι και ψαχνόμουν σχετικά με το κατά πόσο πρέπει το νερό που πίνουμε να είναι αλκαλικό ή όχι, βρήκα αυτό το video του Markus Rothkranz που εξηγεί κάποια πράγματα.Δεν λέω οτι τα ασπάζομαι αυτά που λέει , απλά για ενημέρωση , πληροφοριακά. Διατηρώ επιφυλάξεις όμως μιας και ο ίδιος έχει σε άλλο video αναφέρει τη θεραπεία του καρκίνου με συσκευές οζονοθεραπείας τις οποίες και πουλάει. Σε αρκετά όμως σημεία της συνέντευξης αναφέρει οτι ο καθοριστικότερος παράγοντας που ενεργοποιεί τον καρκίνο είναι το άγχος κα το στρές και λιγότερο η διατροφή. Δες τα εαν δεν βαριέσαι αλλά με κάθε επιφύλαξη για το τι ισχύει και τι όχι το οποίο κανείς μας δεν το ξέρει.
status Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αν ο καρκίνος ειναι φωτιά τότε το αίμα με χαμηλό pH είναι σαν να βάζεις βενζίνη στην φωτιά (βοηθάει και στις μεταστάσεις) τόσο απλό δεν κάνει θαύματα είπαμε... αλλά η σόδα δεν ειναι τύπου μαγικό μαντζούνι συνταγή της γιαγιάς συνιστάται και απο γιατρούς εξάλλου (η χρήση της μαζί με κατάλληλη διατροφή όχι δηλαδή σαν να είναι απο μόνο του το φάρμακο για την θεραπεία) Κοντινό μου άτομο σε τελικό στάδιο είχε 2 μήνες ζωή (έτσι του λέγανε) άρχισε να παίρνει σόδα πρωί βράδυ (+ την θεραπεία του) και 1 χρόνο ήταν σαν να μην είχε τίποτα 2ος χρόνος τώρα και ειναι χάλια βέβαια... αλλά ακόμη ειναι εδώ και εχουν περάσει πάνω απο 22 μήνες απο τότε που του είπαν πως έχει 2 μήνες ζωή... Αλλά κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν... σε μικρότερη ποσότητα (απο αυτή που έπαιρνε ο γνωστός μου) πάλι κάνει καλό στον οργανισμό γιατι οι περισσότερες τροφές (ειδικά τα fastfood ή αναψυκτικά light με λίγες ή 0 θερμίδες) ρίχνουν το pH Αγαπητέ, διαφορετικος οργανισμός = διαφορετικό καρκίνο, έτυχε, δεν είναι κανόνας. Φυσικά και καλά κάνει ο φίλος σου (?), αλλα μην ενθαρρύνουμε και δίνουμε λαβες για "αποδείξεις" χωρίς να υπάρχει ιατρική τεκμηρίωση. Ο εν λόγω χρηστης, ο λουξ, ειναι λίγο μωροπίστευτος οποτε πρόσεχε.
Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εσυ τι ακριβως εισαι; Ιιατρολαγνος; Φαρμακολαγνος; Διευκρινισε το μας σε παρακαλω. Οχι τιποτα αλλο, να ξερω με τι ανθρωπους συνομιλω, τι νοητικο επιπεδο εχουν, ωστε να απανταω αναλογως. 1
status Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εσυ τι ακριβως εισαι; Ιιατρολαγνος; Φαρμακολαγνος; Διευκρινισε το μας σε παρακαλω. Οχι τιποτα αλλο, να ξερω με τι ανθρωπους συνομιλω, τι νοητικο επιπεδο εχουν, ωστε να απανταω αναλογως. Δεν σου επιτίθεμαι, σε προφυλάσσω επειδή έχω δει τι ανεβάζεις. Επίσης μου είσαι συμπαθής. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2015 από status
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Συμπαθης Όπως το πας θα σταματήσεις να του είσαι... (πλάκα κάνω) Στο θέμα, έχω ακούσει κι εγώ πολλά καλά για τη σόδα και συνήθως παίρνω ένα κουταλάκι σε λεμόνι και νερό όπως λες (προτιμώ να ρίχνω το λεμόνι στη σόδα πρώτα και μετά το νερό). Συνήθως παίρνω αυτή:
palawiaris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Είναι χημικά αυτά ή προέρχονται από την φύση;
Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Όπως το πας θα σταματήσεις να του είσαι... (πλάκα κάνω) Στο θέμα, έχω ακούσει κι εγώ πολλά καλά για τη σόδα και συνήθως παίρνω ένα κουταλάκι σε λεμόνι και νερό όπως λες (προτιμώ να ρίχνω το λεμόνι στη σόδα πρώτα και μετά το νερό). Συνήθως παίρνω αυτή: Διαφερει αυτη η σοδα απο την μαγειρικη;
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Διαφερει αυτη η σοδα απο την μαγειρικη; Υποτίθεται ότι είναι καλύτερη γιατί δεν έχει αλουμίνιο. Πλέον υπάρχει και στην Ελλάδα, παλιότερα την έβρισκα μόνο στο εξωτερικό
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Όπως το πας θα σταματήσεις να του είσαι... (πλάκα κάνω) Στο θέμα, έχω ακούσει κι εγώ πολλά καλά για τη σόδα και συνήθως παίρνω ένα κουταλάκι σε λεμόνι και νερό όπως λες (προτιμώ να ρίχνω το λεμόνι στη σόδα πρώτα και μετά το νερό). Συνήθως παίρνω αυτή: To gluten free με πέθανε. Είναι δυνατόν ποτέ η σόδα να έχει γλουτένη; 2
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 To gluten free με πέθανε. Είναι δυνατόν ποτέ η σόδα να έχει γλουτένη; Δεν ξέρω σίγουρα, πιθανόν όχι
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Οποιος παμφαγος θεωρει οτι ειναι πιο υγιης απο εμενα, προτεινω να κανουμε ταυτοχρονα απο μια εξεταση αιματος να δουμε τι ψαρια θα πιασει ο καθενας.. Το έχω ξανακούσει αυτό, αναφέρεται συχνά όταν μαθαίνει κανείς ότι τρώω αποκλειστικά κρέας και πατάτες, κάθε μέρα, τα τελευταία 10-15 χρόνια. Και μόλις σκάνε οι εξετάσεις αρχίζουν ορχήστρα τα "ε κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός". Κάντε ό,τι θέλετε και μην πρήζε(σ)τε. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις