Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα "αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα", οποτε το dna παιζει σημαντικο ρολο στη πορεια του καθενος, αλλα δε πρεπει να παραμενει δικαιολογια για παντα.. Κανουμε αλλαγες, μαθαινουμε απο τα λαθη, ωστε τα παιδια μας να μη κληρονομησουν τα ιδια παθη.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγουρα "αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα", οποτε το dna παιζει σημαντικο ρολο στη πορεια του καθενος, αλλα δε πρεπει να παραμενει δικαιολογια για παντα.. .

Σωστα, εχω ενα χοντρο φιλο και συχνα του λεω να προσεχει τι τρωει, να ανεβαινει και καμμια σκαλα, να πινει πιο πολυ νερο. Και μου απανταει συνεχεια οτι εχει το κακο dna και δε γινεται τιποτα....:lol:

Δημοσ.

@Luxx

Επειδή έχω σύστημα αντίστροφης όσμωσης στο σπίτι και ψαχνόμουν σχετικά με το κατά πόσο πρέπει το νερό που πίνουμε να είναι αλκαλικό ή όχι, βρήκα αυτό το video του Markus Rothkranz που εξηγεί κάποια πράγματα.Δεν λέω οτι τα ασπάζομαι αυτά που λέει , απλά για ενημέρωση , πληροφοριακά.

Διατηρώ επιφυλάξεις όμως μιας και ο ίδιος έχει σε άλλο video αναφέρει τη θεραπεία του καρκίνου με συσκευές οζονοθεραπείας τις οποίες και πουλάει.

Σε αρκετά όμως σημεία της συνέντευξης αναφέρει οτι ο καθοριστικότερος παράγοντας που ενεργοποιεί τον καρκίνο είναι το άγχος κα το στρές και λιγότερο η διατροφή.

Δες τα εαν δεν βαριέσαι αλλά με κάθε επιφύλαξη για το τι ισχύει και τι όχι το οποίο κανείς μας δεν το ξέρει.

Δημοσ.

Αν ο καρκίνος ειναι φωτιά τότε το αίμα με χαμηλό pH είναι σαν να βάζεις βενζίνη στην φωτιά (βοηθάει και στις μεταστάσεις) τόσο απλό δεν κάνει θαύματα είπαμε... αλλά η σόδα δεν ειναι τύπου μαγικό μαντζούνι συνταγή της γιαγιάς συνιστάται και απο γιατρούς εξάλλου (η χρήση της μαζί με κατάλληλη διατροφή όχι δηλαδή σαν να είναι απο μόνο του το φάρμακο για την θεραπεία)

Κοντινό μου άτομο σε τελικό στάδιο είχε 2 μήνες ζωή (έτσι του λέγανε) άρχισε να παίρνει σόδα πρωί βράδυ (+ την θεραπεία του) και 1 χρόνο ήταν σαν να μην είχε τίποτα 2ος χρόνος τώρα και ειναι χάλια βέβαια... αλλά ακόμη ειναι εδώ και εχουν περάσει πάνω απο 22 μήνες απο τότε που του είπαν πως έχει 2 μήνες ζωή...

Αλλά κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν... σε μικρότερη ποσότητα (απο αυτή που έπαιρνε ο γνωστός μου) πάλι κάνει καλό στον οργανισμό γιατι οι περισσότερες τροφές (ειδικά τα fastfood ή αναψυκτικά light με λίγες ή 0 θερμίδες) ρίχνουν το pH

Αγαπητέ, διαφορετικος οργανισμός = διαφορετικό καρκίνο, έτυχε, δεν είναι κανόνας.

Φυσικά και καλά κάνει ο φίλος σου (?), αλλα μην ενθαρρύνουμε και δίνουμε λαβες για "αποδείξεις" χωρίς να υπάρχει ιατρική τεκμηρίωση.

Ο εν λόγω χρηστης, ο λουξ, ειναι λίγο μωροπίστευτος οποτε πρόσεχε.

Δημοσ.

Εσυ τι ακριβως εισαι; Ιιατρολαγνος; Φαρμακολαγνος; Διευκρινισε το μας σε παρακαλω. Οχι τιποτα αλλο, να ξερω με τι ανθρωπους συνομιλω, τι νοητικο επιπεδο εχουν, ωστε να απανταω αναλογως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσυ τι ακριβως εισαι; Ιιατρολαγνος; Φαρμακολαγνος; Διευκρινισε το μας σε παρακαλω. Οχι τιποτα αλλο, να ξερω με τι ανθρωπους συνομιλω, τι νοητικο επιπεδο εχουν, ωστε να απανταω αναλογως.

Δεν σου επιτίθεμαι, σε προφυλάσσω επειδή έχω δει τι ανεβάζεις.

Επίσης μου είσαι συμπαθής.

Επεξ/σία από status
Δημοσ.

Συμπαθης

Όπως το πας θα σταματήσεις να του είσαι...:P (πλάκα κάνω)

Στο θέμα, έχω ακούσει κι εγώ πολλά καλά για τη σόδα και συνήθως παίρνω ένα κουταλάκι σε λεμόνι και νερό όπως λες (προτιμώ να ρίχνω το λεμόνι στη σόδα πρώτα και μετά το νερό).

Συνήθως παίρνω αυτή:

Sodium-Bicarbonate-500x500.png

Δημοσ.

Όπως το πας θα σταματήσεις να του είσαι... :P (πλάκα κάνω)

Στο θέμα, έχω ακούσει κι εγώ πολλά καλά για τη σόδα και συνήθως παίρνω ένα κουταλάκι σε λεμόνι και νερό όπως λες (προτιμώ να ρίχνω το λεμόνι στη σόδα πρώτα και μετά το νερό).

Συνήθως παίρνω αυτή:

Διαφερει αυτη η σοδα απο την μαγειρικη; 

Δημοσ.

Διαφερει αυτη η σοδα απο την μαγειρικη;

Υποτίθεται ότι είναι καλύτερη γιατί δεν έχει αλουμίνιο. Πλέον υπάρχει και στην Ελλάδα, παλιότερα την έβρισκα μόνο στο εξωτερικό

Δημοσ.

Όπως το πας θα σταματήσεις να του είσαι... :P (πλάκα κάνω)

Συνήθως παίρνω αυτή:

To gluten free με πέθανε. Είναι δυνατόν ποτέ η σόδα να έχει γλουτένη;

• Like 2
Δημοσ.
Οποιος παμφαγος θεωρει οτι ειναι πιο υγιης απο εμενα, προτεινω να κανουμε ταυτοχρονα απο μια εξεταση αιματος να δουμε τι ψαρια θα πιασει ο καθενας..

Το έχω ξανακούσει αυτό, αναφέρεται συχνά όταν μαθαίνει κανείς ότι τρώω αποκλειστικά κρέας και πατάτες, κάθε μέρα, τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Και μόλις σκάνε οι εξετάσεις αρχίζουν ορχήστρα τα "ε κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός".

Κάντε ό,τι θέλετε και μην πρήζε(σ)τε.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...