Luxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Τα αρθρα μιλανε για μισο εως δυο λεμονια με αντιστοιχα κ.γ μαγειρικη σοδα (1/4 εως 1 ) μαζι με αρκετο νερο. Το θεμα ειναι εαν πρωτα βαζεις τα δυο συστατικα μαζι μεχρι να γινει η χημικη αντιδραση ( αρκετες μπουρμπουληθρες ) ή τα βαζεις αμεσως στο νερο, οπου και δε γινεται τιποτα. Στη πρωτη περιπτωση το υγρο εχει πιο ανοστη και ασχημη γευση θα ελεγα. Στη δευτερη περιπτωση καταλαβαινεις και το λεμονι και τη σοδα ( αφου δεν εχουν διασπαστει ), αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο βαρια στο στομαχι; Ισως φταιει και το κρυο νερο, αφου το ζεστο ειναι το σωστο.. Εχει κανεις εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο θεμα;
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω να κάνεις "αποτοξίνωση" με λεμόνι και σόδα. Να πάρεις ΚΙΝΟΚΙ pads. 2
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ο φιλος t.s δεν θελει να κανει αποτοξινωση , αλλα αλκαλοποιηση.... Προφανως εχει διαβασει blogs που το αναφερουν σαν το ultimate φαρμακο - προληψη της επαρατου νοσου..
Luxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αυτοανοση νοσος ειναι. Και την εχουν θεραπευσει αρκετοι αποκλειστικα και μονο με τη διατροφη τους. Οπως το ελεγε και ο Ιπποκρατης. Απλα ρωταω τη σωστη διαδικασια, και οχι ασχετα σχολια.
Silverage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Τί νόηνα έχει η αλκαλοοποίηση αφού το στομάχι μετά βγάζει περοσσότερο οξύ για να επανέλθει. Τζάμπα η αηδία απο τη σόδα.
Expertr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 <p>Σκοπος ειναι να τρως οξινα (λεμονι,κτλ) που στον οργανισμο γινονται αλκαλικα και βοηθουν στην αποτοξινωση,σε αντιθεση με τα λιπαρα κτλ. Βεβαια συνδιαζουμε πολλες φορες τροφες πχ φρουτα που ειναι πολυ χειροτερο απο το να μην ειχαμε φαει καθολου φρουτα.καλο ειναι λοιπον να τρωμε φρουτα ξεχωριστα και οχι φρουτοσαλατες που προκαλουν στον οργανισμο ΠΑΝΙΚΟ..Τωρα οσον αφορα το παραπανω μιγμα δεν ξερω λεπτομεριες...Αλλα οσον αφορα το λεμονι καλυτερο ειναι να το τρωμε ΣΚΕΤΟ...Στο φαγητο πχ το λεμονατο με πατατες που φτιαχνουμε ειναι ΟΤΙ χειροτερο</p>
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Γιατί είναι κακό να τρως φρουτοσαλάτες και λεμόνι στο φαγητό? Και ποιό αυτοάνοσο θεραπεύει υποτίθεται το λεμόνι με τη σόδα? 2
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Φιλε μου η σοδα αν δεν "ξεθυμανει" στο ποτηρι, θα το κανει στο στομαχι, κατι που δεν θες... Αρα επιλςγω την πρωτη διαδικασια.... Οσον αφορα το λεμονατο που ανεφερε ο φιλος πιο πανω ,να ξερει οτι δεν ειναι καθολου λαθος γιατι το λεμονι δεν το βαζουμε για γευση ,αλλα για να διασπα τα λιπη και λαδια.....λεμονι στην μπριζολα,στα παϊδακια και οπου υπαρχει λιπος.. 1
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 ^ Και για αφομοίωση σιδήρου μου έχουν πει οι παιδίατροι της μικρής.
Expertr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 <p> Φιλε μου η σοδα αν δεν "ξεθυμανει" στο ποτηρι, θα το κανει στο στομαχι, κατι που δεν θες... Αρα επιλςγω την πρωτη διαδικασια.... Οσον αφορα το λεμονατο που ανεφερε ο φιλος πιο πανω ,να ξερει οτι δεν ειναι καθολου λαθος γιατι το λεμονι δεν το βαζουμε για γευση ,αλλα για να διασπα τα λιπη και λαδια.....λεμονι στην μπριζολα,στα παϊδακια και οπου υπαρχει λιπος..<br />Στο κρεας ναι...Με το αμυλο ομως οχι</p> 1
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 <p><br /> Στο κρεας ναι...Με το αμυλο ομως οχι</p> Υπαρχει λεμονατο μονο με πατατες;;;χωρις κρεατικο;;;
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Γιατί δηλαδή, τι υποτίθεται θα κάνει το λεμόνι στις πατάτες?
noFEARgr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 μην δινεται σημασια καποιοι εχουν μεινει ακομα στο 1800 με ματζουνια και βοτανα . οπως η αλλη που καθοταν και ετρωγε του κοσμου τα φρουτα και τα λαχανικα για να θεραπευσει τον καρκινο.... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις