capoelo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Έχω το εξής πρόβλημα : άλλαξα καταλάθος τις πάνω-πάνω διευθύνσεις στα General settings του site μου και τώρα δεν μπορώ να κάνω log-in. Μου εμφανίζει το μύνημα "Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής". Τι μπορώ να κάνω; Παρακαλώ, απαντήστε γρήγορα, αφορά τη δουλειά μου (γι'αυτό δεν μπορώ να παραθέσω το link για το site) και το χρειάζομαι όσο πιο σύντομα γίνεται!!!! Ευχαριστώ.
Websitepro Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μην σε πιάνει πανικός. Ποια είναι ακριβώς τα links που άλλαξες?
capoelo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Στις Ρυθμίσεις - Γενικά - Διεύθυνση URL του WordPress. Τι κάνω;
Websitepro Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αν είναι αυτά που φαντάζομαι θα πρέπει πλέον από το PhpMyAdmin του server να πάς στον πίνακα της Βάσης (wp-options) και να γράψεις τα σωστά λινκ στα πεδία (siteurl και home) και είσαι έτοιμος!
capoelo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέσω ftp; Μπορείς να μου πεις ακριβώς τη διαδρομή;
Websitepro Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Όχι δεν έχει σχέση το ftp. Μπαίνεις στο περιβάλλον του hosting (Plesk ή Cpanel) και πηγαίνεις στην Database του Wordpress.Στον συγκεκριμένο πίνακα αλλάζεις τις τιμές στα πεδία που σου ανέφερα. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις ζήτησε με ένα Ticket από την υποστήριξη του Hosting να στο κάνει. Σου θυμίζω στον πίνακα (wp-options) τα πεδία (siturl και home) είναι πολύ απλό σε 10 λεπτά έχει λυθεί το πρόβλημά σου. Αν σου φέρουν αντιρρήσεις ή δυσκολίες ενημέρωσε με να το κάνουμε μαζί.
capoelo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Προσπαθώ τώρα να επικοινωνήσω και θα σου πω σε λίγο. Μπορείς να περιμένεις; Είναι σημαντικό το θέμα. Ευχαριστώ. Cpanel είναι τελικά. Φίλε ευχαριστώ πάρα πολύ, με έσωσες. Να'σαι καλά. Κερνάω μπύρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα