Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα : άλλαξα καταλάθος τις πάνω-πάνω διευθύνσεις στα General settings του site μου και τώρα δεν μπορώ να κάνω log-in. Μου εμφανίζει το μύνημα "Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής".

Τι μπορώ να κάνω;

Παρακαλώ, απαντήστε γρήγορα, αφορά τη δουλειά μου (γι'αυτό δεν μπορώ να παραθέσω το link για το site) και το χρειάζομαι όσο πιο σύντομα γίνεται!!!!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν είναι αυτά που φαντάζομαι θα πρέπει πλέον από το PhpMyAdmin του server να πάς στον πίνακα της Βάσης (wp-options) και να γράψεις τα σωστά λινκ στα πεδία (siteurl και home) και είσαι έτοιμος!

Δημοσ.

Όχι δεν έχει σχέση το ftp. Μπαίνεις στο περιβάλλον του hosting (Plesk ή Cpanel) και πηγαίνεις στην Database του Wordpress.Στον συγκεκριμένο πίνακα αλλάζεις τις τιμές στα πεδία που σου ανέφερα. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις ζήτησε με ένα Ticket από την υποστήριξη του Hosting να στο κάνει. Σου θυμίζω στον πίνακα (wp-options) τα πεδία (siturl και home) είναι πολύ απλό σε 10 λεπτά έχει λυθεί το πρόβλημά σου. Αν σου φέρουν αντιρρήσεις ή δυσκολίες ενημέρωσε με  να το κάνουμε μαζί.

Δημοσ.

Προσπαθώ τώρα να επικοινωνήσω και θα σου πω σε λίγο. Μπορείς να περιμένεις; Είναι σημαντικό το θέμα.

Ευχαριστώ.

Cpanel είναι τελικά.

Φίλε ευχαριστώ πάρα πολύ, με έσωσες. Να'σαι καλά.

Κερνάω μπύρες :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...